Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    59
Ben Ocean osteofine kullanmıştım. Hap şeklinde. Belki başka bir formu mide bulandırmaz

Ben tam tersi biliyorum canım benim kız dayken 5 ay kustum her hafta serum yedim çok zordu şimdi erkek hiç bulantım olmadı

Merhaba arkadaşlar 11 hafta 5 günlükken doktor %60 ihtimalle erkek ben bir çıkıntı gördüm demişti bugün ikili test için tekrar gittim 12 hafta 5 günlük doktor baktı 2 bacak arasında bana pipiyi gösterdi bu haftadan sonra cinsiyeti değişen var mı acaba aranızda umutlanmalı mıyım erkek olduğuna iki kızım var bu bebeğimin erkek olmasını çok istiyorum

Bana da 12+4 de doktorum erkek demişti. Hatta fotoğrafını çekip verdi 2 gün sonra fetal dna testimin sonucunu öğreneceğim. Eğer değişmezse yazarım

Erkekler daha erken belli ediyormuş cinsiyetini doğru olabilir doktorun dediği umarım dilediğiniz gibi olur

Çeken bilir der susarım. Şiddetle tavsiyem şu ki Allen Carr Sigarayı Şu anda bırakın adlı kitabını alıp hemen başlayın. Yıllarca bırakmaya çalışmakla geçti ömrüm. 3 gün azalttıysam 5.gün arttı sayı.Kitap gerçekten işe yarıyor.

Ben sadece ilk 1 2 ayda bulantı yaşadım.Kusma olmadı denecek kadar az oldu. İlk gebeliğim. İkiz oğluşlarım olacak inşallah. Halsizlik ve hafif bulantı dışında rahat geçti diyebilirim. Şimdi 16.haftayı bitirdik. 15.haftada diş eti kanamaları başladı. Sürekli değil ama günde 2 3 kere oluyor.

Bana doktorumuz %90 kız dedi 12+4 de . 16.haftada ikisinin de erkek olduğunu öğrendim Rabbim herkesin gönlünün muradını kolaylıkla nasip etsin

Selamlar kızlar bugün üç hafta aradan sonra kontrole gittim, en uzun ara verişimdi ondan önce neredeyse her hafta gitmiştik. Bebişi gördüğüm hafta iyiyim sonra yine meraklanmaya başlıyorum çünkü.
Kızımız bize el salladı bugün. Bu aralar inanılmaz duygusalım zaten izleyip izleyip ağlıyorum. 16+5 çıktı ölçümlerde. Bulantılarım artık yok her şeyi yiyebiliyorum çok şükür. Göbeğimde büyüdü sanki birazcık. Bebişimize kıyafetler bakıyorum. Yıllardır hayalini kurduğum şeylerdi bunlar. Çok şükür Bebeklerimizin tekmelerini hisseceğimiz günlerde yaklaşıyor. Rabbim sağlıkla kavuştursun hepimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…