Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Gizem12345
Yaş 35
2.cocuk (ilki düşük)
Sat 24 Temmuz
Kese,kalp atışı 5+6

Gizem12345
Yaş 35
2.cocuk (ilki düşük)
Sat 24 Temmuz
Kese,kalp atışı 5+6
Gizem12345
Yaş 35
2.cocuk (ilki düşük)
Sat 24 Temmuz
Kese,kalp atışı 5+6

Tahmini doğum 01.05.2026

Çıkarsa ne oluyor onu sordum.gebeligimi sonlandırıyorlar ya da anne karnında tedavi edip sağlığınami kavuşturuyorlar,bir müdahale oluyormu yani

Normalde bebekte bir rahatsızlık cıktıgında gebelıgın sonlandırılmasını ıstesen de sonlandıramazsın. doktorlarda sonlandıramıyor kafasına göre. prosedürler katı. zaten hangi anne isteyebilir ki sonlandırılmasını? yaşamasına engel şeyler varsa onların bellı agır krıterlerı var prof heyeti karar verıp sonlandırabılıyor.
Bazen testlerde tedavi edilebilir şeylerde çıkıyor. Mesela ciğerleri gelişmemiş oluyor erkenden ilaç uyguluyorlar vs.
daha da detaylı ayrıntıları bilmiyorum merak ettiysen araştırabilirsin.

Ama bu testlerde doktora gidip ben bu testi yaptırmak istiyorum diyip kafana göre yaptırabildiğin testler değil. Sen istesende doktor yapmaz zaten.

Ben de böyle düşündüğüm için yaptırmayacağım ama detaylı ultrasona girerim tabii

Çok sevindim kalp atışını erken duymuşsunuz ben 5 + 5’te duyamammıştım haftaya gideceğim yedi haftalık olunca yani bu arada benim de ilki düşük oldu
Yaaa geçmiş olsun ne zaman oldu düşününüz.ben Haziran ayında kürtaj oldum 6+6da kaldı kalp atışını hiç duyamamistik maalesef.keseyi bile 4+6da gorebilmistik.Rabbim bu bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah canım

Aminnn beş ay önce kürtaj olmuştum ben de kalp atışını bile dinleyememiştim inşallah nasip olur ikimize de

Kızlar merhaba benim sanırım geç döllenme ile bebeğim şu an 6 haftalık görünüyor. Nisan annelerinde aktiftim ancak doğum her şey yolunda giderse 9 Mayıs gibi görünüyor. Bugün kalp atışlarını duydum.

Maşallah canım ne güzel biz de böyle haberler alalım inşallah

Ben de bugün ilk doktor kontrolüne gittim 5h+0g yaptırmam gereken kan testlerini yaptırıp 19 eylül cuma gününe kalp atışını duymak için kontrole çağırdı . Rahimde çok güzel oturmuş yeri çok güzel dedi doktor Allah herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
[ • 8 Ağustos son adet tarihi başlangıcı ( ilk defa 3 gün sürdü.)
  • 20 Ağustos Ovülasyon testi pozitif piki gördüm
  • 21 Ağustos yumurtlama oldu .(Öncesi 3 gün ve sonrası 3 gün korunmasız ilişki oldu.)
  • 30 Ağustosta sadece peçeteye gelen pembe lekeyi gördüm iki defa başka hiç gelmedi( yerleşme kanaması olduğunu düşünüyorum.)
  • 31 Ağustos şüphelendim dünkü pembelikten Beta-hCG kan testi vermeye gittim sonuç 16,32 idi ( 3h+2g )
  • 1 Eylül’de tekrar Beta-hCG kan verdim 40,62 çıktı ( 3h+3g )
  • 3 Eylül’de tekrar Beta-hCG kan verdim 102,4 çıktı ( 3h+5g )
  • 6 Eylül ‘de tekrar Beta-hCG kan verdim 239,29 çıktı ( 4h+1g )
  • En son 10 Eylül’de tekrar Beta-hCG kan verdim 1697 çıktı ( 4h+5g )]

ne kadar sistematik gitmişsin. çok güzel. kese ve kalp atısını da görürsün inşallah.
ben bir kere beta verdim 4+5 iken 5.000 üzeri çıkmıştı. erken döllenme ya da ikiz gebelik diye düşünmüştüm.
bugün tek kese göründü. erken döllenme muhtemelen. çünkü gs.1.43 cm cıktı ve doktor 6+2 sin dedi :) ama aslında bugun 5+1im

Kaçıncı haftadasiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…