Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

İsim: Çilekkokusu90
Gebelik sayısı: 5
Kaçıncı Çocuk : yaşayan çocuk yok
Sat: 7 ağustos
Kese 5+1
Kalp atışı: haftaya kontrol
Tahmini doğum: 14 mart

Son düzenleme:
Hiçbirini yaptırmayacağım allaha emanet

Ama duphaston da aynı etkiye sahip diye biliyorum.brbek varsa tutunmayı sağlıyor bebek yoksa adet söktürücü özelliği var
evet canım öyleymiş chatgbtye sordum ikisi de aynı dedi, kanama falan olursa progesteran iğne ya da fitil baslanabilir dedi. Allah korusun tabi

Kızlar daha 4+3teyim midem bulanmaya başladı erken değil mi ya, daha zamanım var diye rahattım

Ne güzel. Bende keske öyle diyebilsem. Doktorlar zorunlu tutuyor maalesef.
Daha kese için bugun ilk muayaneme gittiğimde 11-13. Haftada seni perinatolojiye yollayacagım cvc yaptıracaksın dedi.

Ne güzel. Bende keske öyle diyebilsem. Doktorlar zorunlu tutuyor maalesef.
Daha kese için bugun ilk muayaneme gittiğimde 11-13. Haftada seni perinatolojiye yollayacagım cvc yaptıracaksın dedi.
Zorunda mısın yani bir sağlık problemi yoksa yaptırmaya bilirsin niye o kadar zorunlu tutuyorlar anlamıyorum bana derse ben yaptırmayacağım diyeceğim mesela

Anladım canım doğrudur tabi testlerde çok yanılma olduğunu duymuştum Allah yaşatmasın inşallah o kadar çok risk var ki.. sizin mecbur sanırım yaptırmak hayırlı sonuçlar çıkar inşallah

Zorunda mısın yani bir sağlık problemi yoksa yaptırmaya bilirsin niye o kadar zorunlu tutuyorlar anlamıyorum bana derse ben yaptırmayacağım diyeceğim mesela
Problemler yaşadığımız için zorunlu tutuyorlar.

Hatta kalp atışını duyduğunda çapadan randevu alacaksın takibini burdan yapacağız demişlerdi bana.

Hayır benim anlamadigim Allah göstermesin olumsuz birşey çıkmadı durumunda ne yapıyor doktorlar.bu testlerle sadece rahatsızlık öğrenilmiş olmuyormu

Stresten başka birşey değil zaten yeterince stresli oluyor hamileler bide üzerine bu testler can sıkıyor.hicbisey olmasa bile ufacık risk var dense anne iyice strese giriyor bişey yoksa da o stresle Bebek hasta oluyor Allah korusun.annelerimiz ,ninelerimiz doktor yüzü görmeden sağlıklı bebekler dogurmuslar.bende yaptırmayı düşünmüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…