- 27 Aralık 2024
- 269
- 164
- 18
- Konu Sahibi denizzehra
-
Maşallah canım çok güzel darısı bize inşallah kalp atışını da duyunca iyice rahatlarsınKızlar şimdi ilk doktor muayenesinden çıktım. Kese ve yolk u gördü. Kalp atışı için 10 gün olmadan tekrar gel dedi. Pazartesi aç karnına kan tahlili vereceğim.
Betam çok yüksekti (geçen salı 5bin üzerğnde çıkmıştı) kalp atışı duyulur mu acaba dedim ama olmadı
Bakalım pazartesi betam kaç çıkacak
Bana diyetisyebim ve ebem minimum 2 litre su şart. 2,5 litreti zorla dedi. 2 litrenin altı onlar için kabul edilir değil. Zaten su bebek içinde çok önemli.Arkadaşlar merhaba kaçıncı haftalardasınız ben 6+2 deyim ve su bile acı geliyo zorla içiyorum sizde durumlar nasıl günde ne kadar su içiyosunuz
Amin inşallahMaşallah canım çok güzel darısı bize inşallah kalp atışını da duyunca iyice rahatlarsın
Özelde yardım rica ettim inşallah yapabiliriz çok fazla anlamıyorum bu işleride
Ben öğrenmek için msj bekleyeceğimKonuyu başka birine devredebiliyorsun sanırım canım
Başka bir konuda bir arkadaş siteye artık fazla girmeyecekti tabloyu düzenlemesi için devretmemi isteyen var mı diye sormuştu
Tam nasıl oluyor bilmiyorum ama istersen öğrenip konuyu başka birine devret
İsteyen başka bir arkadaşımız varsa tabloyu gelişme oldukça o düzenlesin
Zorlayacam kendimi artıkBana diyetisyebim ve ebem minimum 2 litre su şart. 2,5 litreti zorla dedi. 2 litrenin altı onlar için kabul edilir değil. Zaten su bebek içinde çok önemli.
Bir doktor kadar kesin bir şey söyleyemiyoruz ancak benim ve bir çok hamile arkadaşımın da başına geldi benim şuan yok kesildi lekeler o yüzden sen lekenin yoğunluğuna ve rengine göre doktoruna yine sor ancak endişelenecek bir durum değil gibikızlar merhaba.
4 hafta 5 günlük hamileyim bende. bugün peçetede sarımsı açık kahvemsi lekenlenme gördüm bu normal mi bilen biri var mı ?
Yerleşme lekesi olabilir canım artarsa acile git keseyi gördünüz mükızlar merhaba.
4 hafta 5 günlük hamileyim bende. bugün peçetede sarımsı açık kahvemsi lekenlenme gördüm bu normal mi bilen biri var mı ?
O ne oluyor canım hiç bilmiyorum inşallah sağlıkla devam eder ama haklısın insan olumsız deneyimden hiç rahat nefes alamıyorAmin inşallah
Ben biraz zor rahatlarımolumsuz deneyimimiz olduğu için bugun doktorda söyledi senin 11-14. Haftalar arası cvc yaptırman gerekiyor diye. O tarz testlerin çıkmasıda uzun sürüyor. Yollanan dış merkeze göre 3 hafta 8 hafta arası sürüyor.
Bende fetal dna yaptırsak olur mu dedim maalesef dedi. %100 doğruluk istiyorsan cvc dedi.
Canım ben yazıyorum eklersenMerhaba arkadaşlar 1. Sayfada bulunan tabloyu doldurmam için isteyenler bilgilerini beni etiketleyerek paylaşabilir
adet geçikmemin 5, günü bende yerleşme lekesi diye düşündüm ama her şeyden kıl kapıyorum bu dönemde :) yok keseyi daha görmedik salı günü gideceğim. kandan baktırdım iki defa yükseliyor betaYerleşme lekesi olabilir canım artarsa acile git keseyi gördünüz mü
Merhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 23-04-2026
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
ANNE ADI YAŞ KAÇINCI ÇOCUK SAT KESE KALP ATIŞI TAHMİNİ CİNSİYET CİNSİYET TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ BEBEĞİN İSMİ denizzehra 39 1 14 temmuz 6+1 6+1 21 nisan
kese ne zaman göründü peki sizde ? ben salı günü gideceğim doktora 5 haftalık olmuş olacağımBir doktor kadar kesin bir şey söyleyemiyoruz ancak benim ve bir çok hamile arkadaşımın da başına geldi benim şuan yok kesildi lekeler o yüzden sen lekenin yoğunluğuna ve rengine göre doktoruna yine sor ancak endişelenecek bir durum değil gibi
İlerleyen 8.haftalardan sonra burda cok duyacaksın fetal dnayı meselaO ne oluyor canım hiç bilmiyorum inşallah sağlıkla devam eder ama haklısın insan olumsız deneyimden hiç rahat nefes alamıyor
Aaa anladım canım fetal dna duymuştum ama cvc ilk kez duydumİlerleyen 8.haftalardan sonra burda cok duyacaksın fetal dnayı mesela
Özel hastanelerin para tuzağı. Yeni moda.
Bugün özellikle doktora sordum yanıltıcı olabiliyor bizim için sonuçlar dedi. Fetal dnayı önermedi.
Ama özeldeki doktorlar şartmış gibi önerecek.
Cvc'de herkesin kendi istediğine göre yapılan birşey değil riskleri olan birşey. Anne karnından bebeğe yapılan bir işlem. Doktor gerekli görürse seni yönlendiriyor.
Mesela 12. Haftada ikili test var. Eğer riskli birşey çıkarsa üçlü test yapılıyor yine riskli cıkarsa dörtlü test sonrada cvc yapılıyor mesela.
Bu cvc maliyetli birşey çünkü.
Kese beta değeriyle alakalı gözüküyor 1500 üstü alttan gözüküyor 5000 üstü karından diye biliyorum yanlış olabilirkese ne zaman göründü peki sizde ? ben salı günü gideceğim doktora 5 haftalık olmuş olacağım
D denizzehraMerhaba arkadaşlar 1. Sayfada bulunan tabloyu doldurmam için isteyenler bilgilerini beni etiketleyerek paylaşabilir
CVS, anne karnının uygun yerinden ince bir iğne yardımı ile girilmesini takiben (tıpkı amniyosentezdeki gibi) plasenta dokusunun uygun yerinden koryon villus örneklemesi (1-2 cc doku örneği) yapılmasına verilen isimdir.Aaa anladım canım fetal dna duymuştum ama cvc ilk kez duydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?