- 10 Eylül 2018
- 894
- 2.258
- 113
- Konu Sahibi denizzehra
-
Merhaba kızlar bende geçen hafta Çarşamba Reglim 1 gün geçmişken kan verdim bat 2 Eylül sat 7 Ağustos du . 548 gibi bir değer çıktı bu cuma ya kadar bekliycem ben de sürekli doktora gelip gitmek istemiyorum . Kese tam gözüksün diye bekliyorum . 11 Eylül randevum var kese oluşmuş olur diye tahmin ediyorum inşallah boş gebelik dış gebelik falan değildir inşallah hepimiz güzel haberler alırız . Evlatlarımıza sağa salim kavuşuruz.
Cuma günü gideceğim inşAllah
Tekrar merhaba kızlar benim aklımda bazı sorular var onları sormaya geldim
1-Ben bir kere dokotora gittim 4+0 da beta 982 çıktı doktor pazartesi gel dedi keseye bakmak için. Dış gebelik ihtimalini eleyelim dedi. Pazartesi ben 4+5 oluyorum kese için erken değil mi? Geç gitsem daha mı iyi olur?
2-Bir de ikinci kontrolde tekrar kan veriyor muyuz betaya bakiliyor mu? Kese göründukten sonra kan vermeye devam ediyor muyuz?
3- Bazılarınız sürekli beta ölçtürmüş nerde ölçtürüyorsunuz sürekli doktor kontrolüne mi gidiyorsunuz yoksa sağlık ocağında ölcuyorlar mi isteyince?
4- İlk kontrolümde benim vitamin degerlerime bakilmadı sonradan mı bakılıyor? Doktorum folik asit verdi onu kullaniyorum sadece.
5- Doktorunuz ilişkiyi yasakladı mi?
Kızlar hayırlı uğurlu olsun bebişleriniz, Allah kucağınız almayı nasip etsin, inanın dünyadaki en güzel duygu bu. Ben 2025 Mayıs Anneleri grubundanım, bizde geçen sene sizlerle aynı duyguları yaşıyorduk ve kızım 4 aylık oldu bile. Başlığı görünce duygulandım yazmak istedim.Zaman çok hızlı geçiyor, keyfini çıkarın…
Bütün sorularıma detaylıca cevap vermişsiniz çok teşekkür ederimMerhaba
1. Ben 5+0 da karından ultrasonda keseyi gördüm canım
Burada karından 5 haftadan önce kese gören yok
Bir tekBayankusch 4+3 te kese gördü, o da vajinal ultrasonda
Eğer karından ultrason ile takip ettireceksen en erken çarşamba günü gitsen daha iyi olabilir
2. Hamileliğimi 4+0 da 877 beta ile öğrendim
5 kez kan verdim, en son 5+4 te betam 37502 çıktı
Normalde kese gördükten sonra beta bakılmıyor sanırım ama benim doktorum çok detaycı olduğu için baktırdı
3. Ben direkt sabahları özel hastaneye gidip beta baktıracağım dedim, kayıt açtılar, barkod verdiler, kan alma bölümünden kan verip çıktım
4. Doktora gittiğimde hastane 38 hafta boyunca yapılacak takibin listesini verdi
5-8 hafta aralığında 22 tane bakılacak değer var
Önümüzdeki hafta 7 haftalık oluyor bebiş
Tahliller için hastaneye gitmeyi düşünüyorum
5. Ben sabah akşam Progestan 200 mg kullanıyorum
Hamileliğimi öğrendiğimden beri 3 farklı doktora gittim
Biri direkt ilişki yok dedi
Diğeri karışmıyoruz ama çok yeni olduğu için ilişki olmasa daha iyi olur dedi
Son gittiğim doktor ise Progestan kullandığım için ilişki önermediğini söyledi
Bütün sorularıma detaylıca cevap vermişsiniz çok teşekkür ederimSanırım doktorumu değiştirmeliyim çünkü testim sonuçlandiktan sonra benimle resmen ayaküstü alelacele konuştu hiçbir şey sormama fırsat vermedi bile. Sizinki çok güzel ilgilenmiş.
Cift kese oluşmuş canım ikiz dedi doktor tabi daha bebekleri göremedik tam 5 haftalıkmis keseye göre nasipse inşallah ayın 23 ünde görmek nasip olur . 2 hafta sonra tekrar gel dedi . İnşallah sağlıkla ilerler .Merhaba canım
Nasıl geçti dünkü randevun
Cift kese oluşmuş canım ikiz dedi doktor tabi daha bebekleri göremedik tam 5 haftalıkmis keseye göre nasipse inşallah ayın 23 ünde görmek nasip olur . 2 hafta sonra tekrar gel dedi . İnşallah sağlıkla ilerler .
Maşallah canım ne güzel ikiz haberii benimde gönlümden geçiyor tabi ki nasipCift kese oluşmuş canım ikiz dedi doktor tabi daha bebekleri göremedik tam 5 haftalıkmis keseye göre nasipse inşallah ayın 23 ünde görmek nasip olur . 2 hafta sonra tekrar gel dedi . İnşallah sağlıkla ilerler .
Aaaa ikiz mi tebrik ederimmmCift kese oluşmuş canım ikiz dedi doktor tabi daha bebekleri göremedik tam 5 haftalıkmis keseye göre nasipse inşallah ayın 23 ünde görmek nasip olur . 2 hafta sonra tekrar gel dedi . İnşallah sağlıkla ilerler .
Canım hayırlı olsunCift kese oluşmuş canım ikiz dedi doktor tabi daha bebekleri göremedik tam 5 haftalıkmis keseye göre nasipse inşallah ayın 23 ünde görmek nasip olur . 2 hafta sonra tekrar gel dedi . İnşallah sağlıkla ilerler .
Tebrik ederim canım ikiz bebek hayalim benimdeCift kese oluşmuş canım ikiz dedi doktor tabi daha bebekleri göremedik tam 5 haftalıkmis keseye göre nasipse inşallah ayın 23 ünde görmek nasip olur . 2 hafta sonra tekrar gel dedi . İnşallah sağlıkla ilerler .
Hayırlı olsun. 6. Haftada mi kalp atışı gördünüz tam olarakdenizzehra
Listeye beni de ekler misiniz
İlk çocuk
SAT:17 Temmuz
6+1
Beta hiç bakılmadı, kese görüldü, kalp atışını dün duydum
Sağlıkla gelsin bebişin inşAllahKızlar ben de aranıza yeni katıldımadetime 5 gun kala kan verdim, 70.7 cikti pazartesi gunune randevu aldim doktora, cok heyecanliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?