Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Tekrar merhaba kızlar benim aklımda bazı sorular var onları sormaya geldim
1-Ben bir kere dokotora gittim 4+0 da beta 982 çıktı doktor pazartesi gel dedi keseye bakmak için. Dış gebelik ihtimalini eleyelim dedi. Pazartesi ben 4+5 oluyorum kese için erken değil mi? Geç gitsem daha mı iyi olur?

2-Bir de ikinci kontrolde tekrar kan veriyor muyuz betaya bakiliyor mu? Kese göründukten sonra kan vermeye devam ediyor muyuz?

3- Bazılarınız sürekli beta ölçtürmüş nerde ölçtürüyorsunuz sürekli doktor kontrolüne mi gidiyorsunuz yoksa sağlık ocağında ölcuyorlar mi isteyince?

4- İlk kontrolümde benim vitamin degerlerime bakilmadı sonradan mı bakılıyor? Doktorum folik asit verdi onu kullaniyorum sadece.

5- Doktorunuz ilişkiyi yasakladı mi?

Merhaba canım
Nasıl geçti dünkü randevun

Kızlar hayırlı uğurlu olsun bebişleriniz, Allah kucağınız almayı nasip etsin, inanın dünyadaki en güzel duygu bu. Ben 2025 Mayıs Anneleri grubundanım, bizde geçen sene sizlerle aynı duyguları yaşıyorduk ve kızım 4 aylık oldu bile. Başlığı görünce duygulandım yazmak istedim. Zaman çok hızlı geçiyor, keyfini çıkarın…

Merhaba

1. Ben 5+0 da karından ultrasonda keseyi gördüm canım
Burada karından 5 haftadan önce kese gören yok
Bir tek Bayankusch 4+3 te kese gördü, o da vajinal ultrasonda
Eğer karından ultrason ile takip ettireceksen en erken çarşamba günü gitsen daha iyi olabilir

2. Hamileliğimi 4+0 da 877 beta ile öğrendim
5 kez kan verdim, en son 5+4 te betam 37502 çıktı
Normalde kese gördükten sonra beta bakılmıyor sanırım ama benim doktorum çok detaycı olduğu için baktırdı

3. Ben direkt sabahları özel hastaneye gidip beta baktıracağım dedim, kayıt açtılar, barkod verdiler, kan alma bölümünden kan verip çıktım

4. Doktora gittiğimde hastane 38 hafta boyunca yapılacak takibin listesini verdi
5-8 hafta aralığında 22 tane bakılacak değer var
Önümüzdeki hafta 7 haftalık oluyor bebiş
Tahliller için hastaneye gitmeyi düşünüyorum

5. Ben sabah akşam Progestan 200 mg kullanıyorum
Hamileliğimi öğrendiğimden beri 3 farklı doktora gittim
Biri direkt ilişki yok dedi
Diğeri karışmıyoruz ama çok yeni olduğu için ilişki olmasa daha iyi olur dedi
Son gittiğim doktor ise Progestan kullandığım için ilişki önermediğini söyledi

Çok teşekkür ederiz
Amin inşallah
Öğreneli 3 hafta olacak, bu kısa sürede bile yaşanan mutluluk çok başka
Allah kızınıza sağlıklı, mutlu, güzelliklerle dolu bir ömür nasip etsin
Darısı başımıza inşallah

Bütün sorularıma detaylıca cevap vermişsiniz çok teşekkür ederim Sanırım doktorumu değiştirmeliyim çünkü testim sonuçlandiktan sonra benimle resmen ayaküstü alelacele konuştu hiçbir şey sormama fırsat vermedi bile. Sizinki çok güzel ilgilenmiş.

Rica ederim
Uzun bir süreçteyiz, doktorun aklımızdaki soruları cevaplaması ve süreci iyi takip etmesi önemli bence
Memnun kalmadıysan başkasını dene canım

Merhaba canım
Nasıl geçti dünkü randevun
Cift kese oluşmuş canım ikiz dedi doktor tabi daha bebekleri göremedik tam 5 haftalıkmis keseye göre nasipse inşallah ayın 23 ünde görmek nasip olur . 2 hafta sonra tekrar gel dedi . İnşallah sağlıkla ilerler .

Allah bebişleri sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
Her şey çok güzel ilerleyecek inşallah Allah’ın izniyle

Maşallah canım ne güzel ikiz haberii benimde gönlümden geçiyor tabi ki nasip

denizzehra
Listeye benide ekleyebilir misiniz
İkinci çocuk ( ilki 6+2 de düşük)
Sat:18 ağustos
Şuan 3+6 dayım
Beta hcg takibindeyim henüz doktora gitmedim

Canım hayırlı olsun sağlıcakla kucağıma al bebişlerini inş
Betamız aynı haftada değer olarak cok yakındı beta değeri benide ikiz mi diye düşündürmüştü. Bende de tek kese göründü bir bebiş vardı ama haftası 5+1 olması gerekirken keseye göre 6+2 cıktı 8 gün önde. Kalp atısı icin 10 gün içinde tekrar gel dedi. bende acaba erkek mi diye düşündüm kese büyğk olunca sağlıcakla kucagımıza alalım inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…