- 22 Ocak 2017
- 53
- 103
- 93
- 30
- Konu Sahibi denizzehra
-
- #6.661
Şu hayatta kadın doğum dokturu olmak varmış,başka herhangi bir sektorde sorun sıkıntı şikayet olduğunda çözmeye çalışmak zorundasınız,ammavelakin kadın dogumcuysaniz gebe kadın ağrıdan yere Yatsa çatlasa normal gebelikde deyip gecebilirsinMerhaba aynı problem bende de var 2-3 haftadır. Doktor normal olduğunu söyledi ve yapabilecek hiç birşey yokmuş. Magnezyum verdi. Umarım işe yarar çünkü bende oturduktan sonra kalkamıyorum
Fiyat aşırı yüksek bence. Ben bir ay önce intergen firmasında neredeyse yarı fiyatına yaptırdım bir araştırın isterseniz :)İnşallah çok teşekkür ederimfiyat biraz çok geldi ama sanırım herkes aynı fiyatı veriyorlar ona pek yapılabilecek bir şey yok
Yeditepe ünv hastanesinde 9900tl ye full paket yapıyorlar, haftasonları da dahil 9. Gün sonucumuz çıktı. Yaptırmadan önce bize de doktorumuz iki firma önermişti ama fiyatları belirttiğiniz gibiydi, sonra doktora yeditepenin içeriğini gösterdik, aslında aynı olduğunu teyid etti ve güvenilir olduğunu da teyid etti. Başka illerden alınan örneklerde nasıl ilerliyorlar bilmiyorum ama telefonla arayıp danışabilirsiniz. Karyobaby NIPT yazınca numarası çıkıyor. Aradaki fiyat az değil, önemliİnşallah çok teşekkür ederimfiyat biraz çok geldi ama sanırım herkes aynı fiyatı veriyorlar ona pek yapılabilecek bir şey yok
Merhaba ben de nateraya yaptırdım.Doktorum Plus paketini istiyordu(bunu firma biliyor doktorunuzun adını soruyorlar ve şu paketi istiyor diyorlar)550 dolar verdim.Fakat benim sonuçlarım 3 haftada çıktı.Size böyle olacak diye bir durum yok benim ilk verdiğim örnekte yeterli dna yoktu.Natera’nın benim için en büyük avantajı RH bakması çünkü kan uyuşmazlığımız vardı Natera bebeğin kan grubunu da iletiyor.Süper bi hafta gibi bi sürede çıkmış o zaman 14 gün dediler bana da uzun geldi biraz
Evet aynen öyleŞu hayatta kadın doğum dokturu olmak varmış,başka herhangi bir sektorde sorun sıkıntı şikayet olduğunda çözmeye çalışmak zorundasınız,ammavelakin kadın dogumcuysaniz gebe kadın ağrıdan yere Yatsa çatlasa normal gebelikde deyip gecebilirsin
Ben 450 Dolara yaptırdım. 10 gün de geldi.Merhaba bana da doktor panaroma temel paketi önerdi haftaya yaptırmayı düşünüyorum. Size fiyat olarak ne söylediler acaba birde yaptırdıysanız kaç günde sonuç geldi acaba
Ben de 21. Haftaya randevu aldım. İnternette baya okudum en uygun hafta hangisi diye doktora da sordum. 21. Hafta en uygun hafta olarak görünüyor.Kızlar biz detaylı ultrason için 13 Ocak'a randevu aldık. 21. Haftaya denk geliyor. Zamanlaması iyi mi
İçim rahatladı sağolunBen de 21. Haftaya randevu aldım. İnternette baya okudum en uygun hafta hangisi diye doktora da sordum. 21. Hafta en uygun hafta olarak görünüyor.
Tamamdır yine haberleşirizBir şey yapmadım az olduğu için normal olduğunu düşündüm ama arkadaşın yazdıklarından sonra biraz daha tedirgin oldum açıkçası kontrole gidince soracam doktora sizde herhangi bir bilgi alırsanız haber verin lütfen
Benim doktorum da 21de çağırdı, iyidir benceKızlar biz detaylı ultrason için 13 Ocak'a randevu aldık. 21. Haftaya denk geliyor. Zamanlaması iyi mi
Evet 9. Günde geldi sanırım, o gün sabah msj attım temsilciye daha çok erken demişti ama öğleden sonra sonucu gönderdi sonra. 14 gün çok uzun beklemek zor gerçekten inş en kısa sürede sağlıklı sonucunuz gelir
Benim biraz var ama sizin bahsettiğiniz kadar çok değil. Burnum büyüdü bir de.ellerinde ayaklarında ödem problemi yaşayan var mı. Ellerim geceden sabaha çok şişiyor eklemlerim kımıldamıyor. Akşama doğru da ayaklarım balon gibi oluyor. Ayak bileği ve diz kapağı arası. Gebelikte en zorlayan şey bu oldu beni. Bulantı kusma olmadı tiksinme olmadı ama ellerim yok gibi
Bana da 7 Ocak olarak verdiler.Kızlar biz detaylı ultrason için 13 Ocak'a randevu aldık. 21. Haftaya denk geliyor. Zamanlaması iyi mi
Burun büyüme olayı gerçek mi? O May gatBen bir ay sonra aldım sonuçları.
Benim biraz var ama sizin bahsettiğiniz kadar çok değil. Burnum büyüdü bir de.
Enteresan telefonda damı söylemiyorlar,çünkü bildiğim bu testte cinsiyet otomatik inceleniyor,ve cinsiyete de çalışıyorlar ,normal mi diyeYeditepe ünv hastanesinde 9900tl ye full paket yapıyorlar, haftasonları da dahil 9. Gün sonucumuz çıktı. Yaptırmadan önce bize de doktorumuz iki firma önermişti ama fiyatları belirttiğiniz gibiydi, sonra doktora yeditepenin içeriğini gösterdik, aslında aynı olduğunu teyid etti ve güvenilir olduğunu da teyid etti. Başka illerden alınan örneklerde nasıl ilerliyorlar bilmiyorum ama telefonla arayıp danışabilirsiniz. Karyobaby NIPT yazınca numarası çıkıyor. Aradaki fiyat az değil, önemlitek eksiği cinsiyeti söylemiyorlar.
İlke yerine imge nasıl,imge-gülce ya da imge-birceİlke ve Birce düşünmüştük biz
Benim bebişler erkek çıktı zaten kız isimleri yalan olduİlke yerine imge nasıl,imge-gülce ya da imge-birceipek-inci, Umay -simay ,bu isimlerde favorim kızım olsaydı bunlardan birini de düşünüyordum sadece fikir diye yazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?