Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    88
18+0dayım. Bugün göğüs hassasiyetimin azaldığını farkettim normal mi ? Yaşayan var mı? Bebeğin hareketlerini haftasonu hissettim ilk kez. 2gündür hiç hissetmedim. Daha erken biliyorum ama göğüs hassasiyetim azalınca panik oldum. Sizin devam ediyor mu hassasiyet?

evet bence normal benimde cok azaldı, hatta 13.haftadan sonra azalmaya baslamıstı şimdi dokununca bile agrımıyor ve büyüdüler ve içi dolu dolu. ben bi sorun oldugunu sanmıyorum

Hayır çok uzun zamandır öyle birşey yok bende

Kizlar Bebek hareketlerin ufaknufak cılız hissetmek ayrı ,bebeğin artık poposu ayakları başı ile sert bir şekilde vurması yer degistirmesi çok ayrı bunlar son haftalarda oluyor ve karın kocaman oluyor ve annede en çok kilo aldığı dönem mide yanması yatarken rahatsızlık acele etmeyin şimdiden başlasa dünya kadar olur göbekler tasiyamayiz

cok haklısınız, benim bu hafta gözle görülür şekilde büyüdü ve onda bile nefes nefese kalıyorum bi darlanıyroum kocaman oldugu halini düşünemiyorum :)

Kızlar eşim alışveriş için baya hevesli gönlü olsun diye pazar günü mağazaya gidip bi kaç zıbın falan aldık ama şimdide bebek arabası beşik vs alalım diye tutturdu benimde yüreğim hep ağzımda bisey oldu olucak diye ahh analık sizce kaçıncı hafta alisveris icin ideal ? Sosyal medyada gördüğüm kadarıyla 12 haftada herseyini tamamlayanda var 34e kadar corap bile almayanda var Bende 19+2deyim ultrasona göre bebem 1 hafta önde

Grip olan var mııı burnum tıkalıı akıntı durmuyor napcam bilmiyorum burun yıkama solisyonu vs varmış kullanan var mı zararlımı gebelikte

ben 28 den önce almam sanırım korkuyorum bende bir öncekinden kalma beşik araba ana kucağı her şey var paketini açmak nasip olmadı o yüzden sabredicem ilerleyen haftalarda başlarız inşallah

Ben detaylı ultrasondan sonra yavaş yavaş almayı düşünüyorum. 21. Haftadan sonra yani. Alınacak çok şey var. Yavaş yavaş alır tamamlarım diye düşündüm.

ben 28 den önce almam sanırım korkuyorum bende bir öncekinden kalma beşik araba ana kucağı her şey var paketini açmak nasip olmadı o yüzden sabredicem ilerleyen haftalarda başlarız inşallah
Rabbim sizin bizim hepimizin evladını bağışlasın inşallah sağlıkla kolaylıkla kucağımıza alabiliriz. Bende beklemekten yanayım bakalım hayırlısı olsun

Ben detaylı ultrasondan sonra yavaş yavaş almayı düşünüyorum. 21. Haftadan sonra yani. Alınacak çok şey var. Yavaş yavaş alır tamamlarım diye düşündüm.
Evet böyle düşününce de bu zamanlar normal gibi geliyor ahahha Cumartesi benimde detaylı ultrasonum var inşallah herşey yolundaysa belki pazar günü gideriz aldırmamaya çalışıcam en azından fiyat araştırması olur

ben 18 haftalıgım her sey bitti sanırım :))) bi hevesle cok sey aldım. bi de odası kaldı onuda 7.ayda alacagfım bebek arabası beşik yatak kıyafet biberon falan her seyi aldım diyebilirim kasım indirimlerinden de faydalandım bi an

Yaaa çok iyi yapmışsınız diyorum ya sizin gibi herşeyi tamamlayanda var valla keşke bende sizin gibi olanlardan olsamda korkmadan herşeyi alıp koysam çünkü yılbaşından sonra baya zam var diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…