- 1 Ağustos 2024
- 407
- 513
- 23
- Konu Sahibi denizzehra
-
- #6.881
Magnezyuma başlama zamanınız gelmiş olabilir. Doktora sorun mutlaka. Ağrıları kesiyor hemenhayır multivitamin içiyorum ama magnezyum baslamadım ptesi gideceğim kontrole. ama kramp gibi değil ağrıyor sızlıyor
Ben de 16+3 ama huzursuz bacak sendromu gibi bişey var sağ bacağımda tarif edemiyorum ağrı desen değil ateşlenme karıncalanma hepsi bir arada gibi uyutmuyor beni gecelerikızlar bu hafta geceleri uyurken bacaklarım agrıyor. sizede oluyor mu?
Ah aynı durumdan muzdaribim. Alt bacaklarım bir kaç gündür ağrıyor. Magnezyumu da düzenli kullanıyorum ama hala devam. Lütfen bir çözüm bulursanız benimle de paylaşın.kızlar bu hafta geceleri uyurken bacaklarım agrıyor. sizede oluyor mu?
Ben de dönerken bile hep uyanıyorum geceleri, dört beş defa, sonra uyuyamıyorum zor oluyor.Bacak ağrısı olmuyor ama sürekli uyanıyorum. Hiç anlam veremedim. En az 4 defa uyanıyorum, geri dalmak çok zor oluyor
evet bence normal benimde cok azaldı, hatta 13.haftadan sonra azalmaya baslamıstı şimdi dokununca bile agrımıyor ve büyüdüler ve içi dolu dolu. ben bi sorun oldugunu sanmıyorum18+0dayım. Bugün göğüs hassasiyetimin azaldığını farkettim normal mi ? Yaşayan var mı? Bebeğin hareketlerini haftasonu hissettim ilk kez. 2gündür hiç hissetmedim. Daha erken biliyorum ama göğüs hassasiyetim azalınca panik oldum. Sizin devam ediyor mu hassasiyet?
Ah bu mesaj çok rahatlattı benievet bence normal benimde cok azaldı, hatta 13.haftadan sonra azalmaya baslamıstı şimdi dokununca bile agrımıyor ve büyüdüler ve içi dolu dolu. ben bi sorun oldugunu sanmıyorum
Yani gebelikte böyle birşey olduğunu hiç bilmezdim. Çok can sıkıcıBen de dönerken bile hep uyanıyorum geceleri, dört beş defa, sonra uyuyamıyorum zor oluyor.
Hayır çok uzun zamandır öyle birşey yok bende18+0dayım. Bugün göğüs hassasiyetimin azaldığını farkettim normal mi ? Yaşayan var mı? Bebeğin hareketlerini haftasonu hissettim ilk kez. 2gündür hiç hissetmedim. Daha erken biliyorum ama göğüs hassasiyetim azalınca panik oldum. Sizin devam ediyor mu hassasiyet?
Şu 2 mesaj çok iyi geldi rahatladımHayır çok uzun zamandır öyle birşey yok bende
cok haklısınız, benim bu hafta gözle görülür şekilde büyüdü ve onda bile nefes nefese kalıyorum bi darlanıyroum kocaman oldugu halini düşünemiyorum :)Kizlar Bebek hareketlerin ufaknufak cılız hissetmek ayrı ,bebeğin artık poposu ayakları başı ile sert bir şekilde vurması yer degistirmesi çok ayrı bunlar son haftalarda oluyor ve karın kocaman oluyor ve annede en çok kilo aldığı dönem mide yanması yatarken rahatsızlık acele etmeyin şimdiden başlasa dünya kadar olur göbekler tasiyamayiz
ben 28 den önce almam sanırım korkuyorum bende bir öncekinden kalma beşik araba ana kucağı her şey var paketini açmak nasip olmadı o yüzden sabredicem ilerleyen haftalarda başlarız inşallahKızlar eşim alışveriş için baya hevesli gönlü olsun diye pazar günü mağazaya gidip bi kaç zıbın falan aldık ama şimdide bebek arabası beşik vs alalım diye tutturdu benimde yüreğim hep ağzımda bisey oldu olucak diye ahh analıksizce kaçıncı hafta alisveris icin ideal ? Sosyal medyada gördüğüm kadarıyla 12 haftada herseyini tamamlayanda var 34e kadar corap bile almayanda var Bende 19+2deyim ultrasona göre bebem 1 hafta önde
Ben detaylı ultrasondan sonra yavaş yavaş almayı düşünüyorum.Kızlar eşim alışveriş için baya hevesli gönlü olsun diye pazar günü mağazaya gidip bi kaç zıbın falan aldık ama şimdide bebek arabası beşik vs alalım diye tutturdu benimde yüreğim hep ağzımda bisey oldu olucak diye ahh analıksizce kaçıncı hafta alisveris icin ideal ? Sosyal medyada gördüğüm kadarıyla 12 haftada herseyini tamamlayanda var 34e kadar corap bile almayanda var Bende 19+2deyim ultrasona göre bebem 1 hafta önde
Rabbim sizin bizim hepimizin evladını bağışlasın inşallah sağlıkla kolaylıkla kucağımıza alabiliriz. Bende beklemekten yanayım bakalım hayırlısı olsunben 28 den önce almam sanırım korkuyorum bende bir öncekinden kalma beşik araba ana kucağı her şey var paketini açmak nasip olmadı o yüzden sabredicem ilerleyen haftalarda başlarız inşallah
Evet böyle düşününce de bu zamanlar normal gibi geliyor ahahhaBen detaylı ultrasondan sonra yavaş yavaş almayı düşünüyorum.21. Haftadan sonra yani. Alınacak çok şey var. Yavaş yavaş alır tamamlarım diye düşündüm.
ben 18 haftalıgım her sey bitti sanırım :))) bi hevesle cok sey aldım. bi de odası kaldı onuda 7.ayda alacagfım bebek arabası beşik yatak kıyafet biberon falan her seyi aldım diyebilirim kasım indirimlerinden de faydalandım bi anKızlar eşim alışveriş için baya hevesli gönlü olsun diye pazar günü mağazaya gidip bi kaç zıbın falan aldık ama şimdide bebek arabası beşik vs alalım diye tutturdu benimde yüreğim hep ağzımda bisey oldu olucak diye ahh analıksizce kaçıncı hafta alisveris icin ideal ? Sosyal medyada gördüğüm kadarıyla 12 haftada herseyini tamamlayanda var 34e kadar corap bile almayanda var Bende 19+2deyim ultrasona göre bebem 1 hafta önde
Yaaa çok iyi yapmışsınız diyorum ya sizin gibi herşeyi tamamlayanda var valla keşke bende sizin gibi olanlardan olsamda korkmadan herşeyi alıp koysam çünkü yılbaşından sonra baya zam var diyorlarben 18 haftalıgım her sey bitti sanırım :))) bi hevesle cok sey aldım. bi de odası kaldı onuda 7.ayda alacagfım bebek arabası beşik yatak kıyafet biberon falan her seyi aldım diyebilirim kasım indirimlerinden de faydalandım bi an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?