- Konu Sahibi denizzehra
-
- #6.921
Bu doğru yanlıştan ziyade tamamen isteğe bağlı aslında, ben daha hamile değilken birçok eşyayı unisex olarak almıştım hem bebek arabası oto koltuğu gibi büyük hem de ateşölçer banyo seti mama tabağı vs gibi küçük şeyleri. Hatta geçenlerde hesapladım şuana kadar aldıklarımın toplamından daha fazla kâr etmişim yani misal 25 bin harcadıysam şuanki zamlı fiyatlarına göre 35 bin kâr etmişim eğer almamış olsaydım şuan 60-70 bin gibi bir tutar harcamam gerekecekti. Ben bunu hamileliğe bağlamıyorum Allahım nasip edecek inşallah bigün kullanacağım ,Allah korusun aksi bir durumda en kötü satarım hepsini diye düşünerek alıyorum. Bu arada tüp bebek ile hamile kaldım yine de yılmadım almaktanKızlar eşim alışveriş için baya hevesli gönlü olsun diye pazar günü mağazaya gidip bi kaç zıbın falan aldık ama şimdide bebek arabası beşik vs alalım diye tutturdu benimde yüreğim hep ağzımda bisey oldu olucak diye ahh analıksizce kaçıncı hafta alisveris icin ideal ? Sosyal medyada gördüğüm kadarıyla 12 haftada herseyini tamamlayanda var 34e kadar corap bile almayanda var Bende 19+2deyim ultrasona göre bebem 1 hafta önde
Evet evet normalmiş ama işte hormonlarAyy benimde aynıydı 2. Trimesterı girdiğim gün bi uyandım bütün belirtiler gitmiş göğüs ağrısı mide bulantısı cok korkmustum ama sonra arastirdim doktoruma sordum normalmis
Farka bakarmısınız işte işin bide maddi yönü var diğer kızlarında dediği gibi kasım indirimlerinde çok güzel şeyler vardı korkumdan bişey alamadim ama maşallah bakış açınız içimi ferahlattı sonuçta biz ne yaparsak yapalım Allahın dediği olurBu doğru yanlıştan ziyade tamamen isteğe bağlı aslında, ben daha hamile değilken birçok eşyayı unisex olarak almıştım hem bebek arabası oto koltuğu gibi büyük hem de ateşölçer banyo seti mama tabağı vs gibi küçük şeyleri. Hatta geçenlerde hesapladım şuana kadar aldıklarımın toplamından daha fazla kâr etmişim yani misal 25 bin harcadıysam şuanki zamlı fiyatlarına göre 35 bin kâr etmişim eğer almamış olsaydım şuan 60-70 bin gibi bir tutar harcamam gerekecekti. Ben bunu hamileliğe bağlamıyorum Allahım nasip edecek inşallah bigün kullanacağım ,Allah korusun aksi bir durumda en kötü satarım hepsini diye düşünerek alıyorum. Bu arada tüp bebek ile hamile kaldım yine de yılmadım almaktan
Off ilk 3 ay tuvalette yatıp kalkıyordum diyebilirim yani hala tamamen bitmiş değil 3 5 günde bir uğruyor ama şuan kusma gibi değilde öğürme benimkiEvet evet normalmiş ama işte hormonlarne güzel bulantında bitmiş ben hala prilam içmeye devam ediyorum. Denemek için 1 haftasonu içmedim bütün günüm kusmakla geçti
Sağlıklı olsunlarda bir şekilde atlatacağız bugünleriOff ilk 3 ay tuvalette yatıp kalkıyordum diyebilirim yani hala tamamen bitmiş değil 3 5 günde bir uğruyor ama şuan kusma gibi değilde öğürme benimki
Ben sinüs rinse kullandım burun içini sinüsleri temizlemek için rahatlattıGrip olan var mııı burnum tıkalıı akıntı durmuyor napcam bilmiyorum burun yıkama solisyonu vs varmış kullanan var mı zararlımı gebelikte
Farka bakarmısınız işte işin bide maddi yönü var diğer kızlarında dediği gibi kasım indirimlerinde çok güzel şeyler vardı korkumdan bişey alamadim
Bir marka beklentim yok tabi pazar günü e bebekten aldık mesela zıbın bi kaç alt üst takım gayette uygundu max 200-300 liraya cok guzel takimlar var eğer alışverişe başlarsam kesinlikle bende oralardan alıcam hatta semt pazarlarına bile çok güzel şeyler geliyor oralardan da alabilirimBebek sektöründe ebebekte nerdeyse her gün kampanya oluyor. Mobil uygulamayı indirip takip edebilirsiniz. Deterjan kategorisinde 3 al 2 öde, oyuncaklarda %50 indirim gibi. Ebebek'in kendi markalı ürünleri piyasaya göre çok ucuz oluyor ve kalite olarak da iyi yani. Bim-A101-Şok nerdeyse her hafta bebek ürünleri getiriyor. Genelde ebebekteki aynı ürünler aynı fiyatta oluyor. Markası farklı sadece. Normalde aşırı pahalı markalı bir ürün çok ucuza gelebiliyor. Mesela şu meşhur silikon önlükler. Ama ebebekte mutlaka aynı ürünün muadili oluyor ve kalite farkı yok. İlla şu marka olacak diye bir beklentiniz yoksa Bim-A101-Şok-Ebebek kampanyaları ile birçok eşyayı halledebilirsiniz.
Çook teşekkür ederizBebek arabasında hangisini tercih ettiniz ? Güzel günlerde kullanın insallah
Çok şanslısınızAllah kolaylık versin canım ben raporluyum, heyet aldım, gelecek ay da öyle geçecek, heyet alamazsam iki ay ücretsiz izin alacağım. Gündüz uyku daha kolay oluyor.
Çok iyi yapmışsınız fiyatlar inanılmaz artmışBen 14. Haftamda falan arabasını ve oto koltuğunu aldımbiberon emzik pompada aldım kıyafette alıyorum gördükçe biraz erken başladım sanırım
Yanlış okumuşumBebek arabasında hangisini tercih ettiniz ? Güzel günlerde kullanın insallah
2 hafta önceye kadar ben de öyleydim, inan ki dinlenmeden geçmiyor. Çalışmıyorsan çok şanslısın, ben işte hep mescidde dinlendim. Bol bol su iç, c vitaminini bas. Günde 1 fincan ıhlamura müsaade etti doktorum, gün içinde de limonlu ballı su içtim. Çok geçmiş olsunKızlar ,benim 3 gündür yaşadığım bacak ağrılarım sanırım gripten kaynaklıymış. Bugün öğlen aniden vücudumun heryeri ağrımaya başladı, biraz boğazım da ağrıyor. Çok hastayım şuanda.
Çok teşekkür ederim. Şuan çalışmıyorum Allah’tan ki. Vücudumun heryeri ağrıyor resmen. Tavsiyelerini uygulayacağım hatta hemen ıhlamur kaynatayım2 hafta önceye kadar ben de öyleydim, inan ki dinlenmeden geçmiyor. Çalışmıyorsan çok şanslısın, ben işte hep mescidde dinlendim. Bol bol su iç, c vitaminini bas. Günde 1 fincan ıhlamura müsaade etti doktorum, gün içinde de limonlu ballı su içtim. Çok geçmiş olsun
Evet evet Kasım indiriminde çok güzel indirim yakalayıp aldım vallahiÇok iyi yapmışsınız fiyatlar inanılmaz artmış
15. Hafta biraz erken gibi ama belki hissediyorda olabilirsin tabii. Ben rahim bölgemde içerde bişey böyle hafif bir şekilde vurdu önce. Ben anlamadım gaz mı acaba dedim. 2 sn sonra peşpeşe 2 kere daha vurdu bebek olduğunu anladım. Birde bunlardan 2 gün sonra yine aynı yerde sağdan sola bir yuvarlanma gibi bişey hissettim döndü galiba bilmiyorum emin değilim. En net hissettiğim bu ikisi oldu. Ama ağrı yoktuBebişin hareketini hisseden anneler size bir şey soracağım ilk hareketleri hissettiğinizde hep aynı yerde mi hissettiniz 2 gündür özellikle yatarken sağ kasığıma yakın yerde bir şeyler hissediyorum ama bebiş mi emin olamıyorum hep aynı yerde hafif anlık bir hareket ama çok az ağrı da eşlik ediyor hareketi hissederken ağrı da oluyor mu sizde? 15. Haftadayım şuan daha çok erken gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?