Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    87
Kızlarrr bebişini hisseden var mı 16+1 deyiz 14 te sanki hissediyordum ya azcık şimdi tık yok fmsms

Ben hissediyorum sata göre 18+0 aktif olarak 16 da başlamıştı ama son 1 haftadır ayakta yürürken yatarken çok aktif hissediyorum artık. 2. Gebelik ama ilk gebeliklerde 20 den önce mümkün değil demişti doktorum. Aşırı zayıf olmadığınız sürece

Aa bu şekilde düşünmemiştim hiç, bende aşağıda yerleşmiş gibi bir algı oluşmuştu. Şimdi daha iyi anladım, demek ki ondan chatgpt de böyle bir yorumda bulunuyor. O zaman bekleyerek göreceğiz rahim ağzından uzaklaşıyor mu

Benimde aşağıda hatta yaşadığım kanamada o sebeptenmiş,ama doktorum hiç takılmadı buna
Hafta geçtikçe yukarıya çıkar,20.haftalara kadar denildi.
Şuanda bi sıkıntım yok,korkmayın çoğu hamilede oluyormuş böyle

Kaç sürecek acaba bir an önce çıkar inşallah Beklemek çok zordur eminim
4 hafta diyorlar en erken.3 hafta oldu beklemek gerçekten zor psikolojim bozuldu.bebek çok hareketli.her hareketinde kahroluyorum.kıpırdamasın diye dua ediyorum resmen amniyosentezden beri dışarıdan bile görünüyor hareketleri suyu azalıyor sanırım su az olunca çok erken hissediliyormuş.

Merhabalar hanımmlar
Ben de nasipse mayısta doğum yapacağım, sizin süreçleriniz nasıl gidiyor doktorlarla durumlar nasıl bir de alışveriş yapmaya başladınız mı acaba

Ahh ya Rabbim yardımcınız olsun..

Yaaa ben de sanıyorum nadir bişey, çünkü etrafımdakilere sordum hiç bilmiyorlardı. Rahatladım şu an biraz, çook teşekkür ederim

Yaaa ben de sanıyorum nadir bişey, çünkü etrafımdakilere sordum hiç bilmiyorlardı. Rahatladım şu an biraz, çook teşekkür ederim
Evet bende ilk zamanlar çok korkmuştum
Detaylı ultrasona girdiğimde de söyledi doktor evet önde vede aşağıda ama 20 li haftalarda büyüdükçe yukarıya çıkar vs anlattı.İnşallah sıkıntısız atlatırız

Merhaba! Folik asit kullanmaya devam ediyor musunuz? Yurtdışındaki doktorum devam etmemi söylemişti ama buradaki doktor bırak dedi. Multivitamin olarak alıyordum omega 3 ile beraber.
Benimde doktorum içinde folik asid olan multivitamin devam et dedi biz emzirirlen bile kullanmanı istiyoruz dediler bende kullanıyorum

İnşallah uzaklaşır daha uygun bir yer bulur sizde rahatlarsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…