Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    86
Ay tam.benm yazımda size göre olmuş sanki,kesinlikle öyle kuru ekmek çay yesin insan ama huzuru olsun ,eşinizin de mi ilk bebeği ne kadar güzel tamamlanacaksiniz bebekle,iyi ki de bitmiş ilki öyle bir adamdan çocukla iyice bunalıma girerdiniz bazı insanlar kötü kötü hamurları mayalari genetikkeri bu ,duzelmelerine imkan yok ,eski günleri atın yeni hayatiniza tertemiz devam edin

Kesinlikle! O kadar haklısınız ki herkesin normali benim hayalimdi, şükürler olsun bugünleri gördük yaşıyoruz

Evef eşimin de ilk bebişi olacak kısmetse o kadar doğru ki, bazı kötü şeyler bitmeli ki yerine güzelleri için yer açılabilsin çoook teşekkür ederim

Kanlı pislik değil de benim haftada bir kere burnum kanıyor. Gece yatarken kanamaya uyanıyorum. Hem çok hem de uzun sürüyor. Doktora sorduğumda kan basıncını sebep göstermişti. O yüzden çok önemsemedim.
Karninizda sızı oluyor mu aklıma kötü bisey getirmek istemiyorum ama bebeği hissedene kadar bu endişe geçmicek heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…