Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    92
Çok geçmis olsun bol bol dua edicem

Öncelikle geçmiş olsun Allah şifa versin. Sağlıkla yavrunuza kavuşursunuz inşallah. Tam olarak neyden kaynaklanıyormuş söylediler mi hastanede Protestan desteği mi veriyorlar

İnşallah ikinizde sağlıklı bir şekilde çıkacaksınız. Bol bol nar suyu ve havuç suyu iç bebeğin suyu için. Bir de enfeksiyon baktırmayı ihmal etme. Dualarımız sizinle.
Çok geçmiş olsun.

Ne
Öncelikle geçmiş olsun Allah şifa versin. Sağlıkla yavrunuza kavuşursunuz inşallah. Tam olarak neyden kaynaklanıyormuş söylediler mi hastanede Protestan desteği mi veriyorlar
Nedenini doktor da bilemedi iki gün yatış verip antibiyotik tedavisi uygulamam lazım dedi. Aslında bir test yaptı aktif sıvı gelişin yok dedi. Ama azalma sebebini bulmamız lazım dedi. Kanda enfeksiyon da çıktı

İnşallah ikinizde sağlıklı bir şekilde çıkacaksınız. Bol bol nar suyu ve havuç suyu iç bebeğin suyu için. Bir de enfeksiyon baktırmayı ihmal etme. Dualarımız sizinle.
Çok geçmiş olsun.
Çok teşekkür ederim eve enfeksiyon da çıktı. Ama daha kan sonucum belli değilken sıvı kaybı için antibiyotik tedavisine başlandı hem serumla hem ilaçla. Çok endişeleniyorum bebeğe bir zararı olur diye

Su içmeye dikkat ediyor muydunuz enfeksiyon bazen bundan kaynaklı olabiliyor tekrar çok geçmiş olsun

daha önce deneyimi olanlar bilir gümüş kapak gerçekten işe yarıyor mu , ucuz bir ürün değil onun yerine bir sürü şey alınabilir eğer çok gerekli değilse almayacağım

Çok geçmiş olsun , Allah sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Hayır, hiç endişe etme. Benim ilk gebeliğimde idrar yolları enfeksiyonundan kaynaklı suyum azar azar gelmişti 3-4 gün hastanede tedavi gördüm çıktıktan sonra 2 kutuya yakın antibiyotik bitirdim. Kızım şuan çok sağlıklı. Doktoruna güven zaten her ihtimali düşünmüş belli ki. Tedavisi olmayan bir şey yok, stres yapma bebeğin suyunu arttırıp, senin enfeksiyonunu bitirecek şeyler tüket.
Bir kaç güne hersey iyi olacak inşallah.

Nature madenin prenatal Folik asit + DHA mı kullanıyorsun , artı demir ilacı alıyor musun benim doktorum vitaminleri tamamen bana bırakıyor kafam çok karışık bu konuda
Ben organik prenetal vitamin kullanıyorum herşey var nerdeyse içinde demirde dahil ayrıca başka bişi kullanmıyorum. İçeriğini ekledim

Eklentiler

• IMG_0528.webp
    91,5 KB · Görüntüleme: 22
Nature madenin prenatal Folik asit + DHA mı kullanıyorsun , artı demir ilacı alıyor musun benim doktorum vitaminleri tamamen bana bırakıyor kafam çok karışık bu konuda
Bu arada Amerika’daki çoğu vitaminde mesela sizin kullandığınızda domuz jelatini bulunuyor eğer bu konuda hassasiyetiniz varsa bilginiz olsun derim. Bende biraz kullanınca fark ettim şimdi kullandığım marka Garden of Life organic prenetal vitamins.

Ya hiç bilmiyordum sizin dediğiniz markaya bakacağım hemen çok teşekkür ederim

Aynen öyle ben de 16+2 deyken saniyelik bir görüntü gösterdi doktorum. Yüzü baya farklıydı burun delikleri büyük görünüyordu ama sağlıklı olsun inşallah gerisi önemli değil dedim. Ama gerçekten bu haftalar çok erken olduğu için henüz yüz şekli belli olmuyor çok yanıltıcı oluyor. Başta ben de korktum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…