- 27 Aralık 2024
- 339
- 258
- 18
- Konu Sahibi denizzehra
-
İnşallah canım beta baktırmakta çok stres yaratıyor sonuç bekle vs derken reflüm falan var hemen tetikleniyor ondan baktrmak istemiyorum inşallah salı keseyi görürümBenim doktorum toplamda iki kez baktırıp sonra çağırdı muayene için. Bence tekrarlamaya gerek yok, değer 1000-1500 üstüne çıkınca da kese görünüyor zaten. Çok güzel sonuçlarla gelin salı günü
Gözünüz aydın sağlıkla büyüsün inşallahSelamlar dün çok şükür pozitifi gördüm 58,3 çıktı betahcg yarın tekrar vereceğim inşallah katlanarak artar :)
Çok teşekkür ederim amin inşallah sizinde sağlıkla büyüsün inşallahGözünüz aydın sağlıkla büyüsün inşallah
Merhaba benim de TSH’ım 3 olduğu için kadın doğum doktorum ilaç başladı ve bir ay sonra kan tahlili vermemi istedi. Dahiliye yönlendirmedi. Gebelikte 2.5 üstü risk olarak değerlendiriliyormuş ve çok sık karşılaşılan bir durummuş.Evet normalde 5 bile uygunmuş, hamile kalmadan önce de gebelik düşünüyorum diyip tahlil vermiştim hiç uyarmadılar da gebelik için yüksek diye. Kadın doğum ilacı başlayamaz mı peki?
Anladım çok teşekkür ederim, gebelik başında hızla yükseliyor sanırım bazı kadınlarda.Merhaba benim de TSH’ım 3 olduğu için kadın doğum doktorum ilaç başladı ve bir ay sonra kan tahlili vermemi istedi. Dahiliye yönlendirmedi. Gebelikte 2.5 üstü risk olarak değerlendiriliyormuş ve çok sık karşılaşılan bir durummuş.
Boy kaç senin canım 170 sen yine fitsin75 kilo canım yalnız deyilsin
Yıllardır tiroid hastasıyım ilaç kullanırım.sınır 4 ama gebelerde 2.5altinda olmasıni ister doktorlar hep.kara lahana,karnabahar,brokoli,patates,Mısır,turp bunları tüketirken dikkat edin TSH yukseltir bunlar.az miktarda tüketmeye çalışınKuzum benim de tsh 2.44 çıktı. 4+1im şu an, henüz doktora gitmedim ama acaba diyorum. Sınır 3 müymüş?
Boy kaç senin canım 170 sen yine fitsin
Benim hamileliği öğrenmeden önce başlamıştı bel ağrım hala ara ara yokluyor.yani tek belirtim bel ağrısı diyebilirimKızlar belirtileriniz ne durumda ? Yeni belirtiler varmı ? Ben bel ağrısı çekiyorum dünden beri dahada arttı varmı benim gibi olan
Aynen bende öyle canım başka belirtim bide göğüs hassasiyeti oda hamilelikten önce vardıBenim hamileliği öğrenmeden önce başlamıştı bel ağrım hala ara ara yokluyor.yani tek belirtim bel ağrısı diyebilirim
Benim mide bulantısı başladıKızlar belirtileriniz ne durumda ? Yeni belirtiler varmı ? Ben bel ağrısı çekiyorum dünden beri dahada arttı varmı benim gibi olan
Ya ben mide bulantısından korkuyorum normalde midem rahatsız zaten bide bulantı kusma olunca benim tansiyon çok düşüyorBenim mide bulantısı başladıdünden beri var. Çok şiddetli değil ama rahatsız ediyor. Sabah peynir ve sucuk kokusu rahatsız etti yiyemedim. Suyu da fazla içince bulanıyor. İnş çok uzun sürmez de geçer.
İnşAllah canım uzun sürmezBende korkuyodum hep. Yaşamayanlar varnış. İnşallah bende de olmaz diyordum. Ama 2 gündür maalesef var. Kusma derecesinde değil ama rahatsız edici ve iştahımı kapatıyor. Şu an tek temennim uzun sürmez inşallah.
İnşAllah canım ya bende bulantıdan korkuyorum keşke olmasaBenim de bel ağrım vardı geçen haftaya kadar ama bayağı azalmış durumda. Şu an sadece göğüs hassasiyeti ve şişkinlik var bende. Bir de 2 gün önce mide bulantım başladı, gün geçtikçe bulantının şiddeti artıyor gibi ama inşallah bu kadarla kalır.
Merhaba yaş kaç sizindenizzehra merhaba canım ilk gebelik, sat 1 Ağustos, beklenen doğum 8 mayıs
Aiiy hepsini de çok severimYıllardır tiroid hastasıyım ilaç kullanırım.sınır 4 ama gebelerde 2.5altinda olmasıni ister doktorlar hep.kara lahana,karnabahar,brokoli,patates,Mısır,turp bunları tüketirken dikkat edin TSH yukseltir bunlar.az miktarda tüketmeye çalışın
Evet bulantı bende de gittikçe artıyor, özellikle sabahlarıBenim de bel ağrım vardı geçen haftaya kadar ama bayağı azalmış durumda. Şu an sadece göğüs hassasiyeti ve şişkinlik var bende. Bir de 2 gün önce mide bulantım başladı, gün geçtikçe bulantının şiddeti artıyor gibi ama inşallah bu kadarla kalır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?