- 21 Ekim 2021
- 916
- 520
- 53
- Konu Sahibi denizzehra
-
- #1.381
Geçmiş olsun, sağ salim atlatırsınız inşallah duam sizinle gelişmelerden haber verinSelam kızlar hastaneden yazıyorum bugün yatışımı yaptılar kusma bulantı 3 gündür tek lokma bişey yemedim sabahta kötüleşince gözümü hastanede açtım bana dua edermisiniz lütfen
Çok geçmiş olsun. Tez zamanda iyi olun inşallahSelam kızlar hastaneden yazıyorum bugün yatışımı yaptılar kusma bulantı 3 gündür tek lokma bişey yemedim sabahta kötüleşince gözümü hastanede açtım bana dua edermisiniz lütfen
Çok geçmiş olsun. Tez zamanda iyi olun inşallah
Teşekkür ederim
Geçmiş olsun, sağ salim atlatırsınız inşallah duam sizinle gelişmelerden haber verin
Sucuk zaten fermente olduğu için bence sucuğun yasak olması bazılarının içeriğinin iyi olmamasından kaynaklı. Isıl işlem görmüş veya içinde nitrat falan bulunan sucuklar olduğu için güvenilir olmadığını düşünüyorum. Yoksa gerçek bir sucuk olsa kimse yasaklamaz herhalde. Oldukça iyi bir besin bence ama su an gerçeğini bulamıyoruz tabi. Yani bence içiniz rahat olsun illa ki pişmiştir biraz zatenKizlar öncelikle hakkınızi helal edin birşey sormak istiyorum.canim mangalda sucuk istedi bir parça yedim eşim iyice pişirdi ama sucuk kalın olduğu için içi az pişmiş gibi geldi.taksoplazma vs gibi bakteri riski için birşey olmaz demi.sonradan aklıma geldi keşke yemeseydim endiselendim
Kasap sucuğu canım güvendikleri yerden aldılar ama işte içime kuşku düştü.zaten vejeteryanim senede bir iki kez sadece sucuk yiyorum azıcık onuda yedim pişman oldumSucuk zaten fermente olduğu için bence sucuğun yasak olması bazılarının içeriğinin iyi olmamasından kaynaklı. Isıl işlem görmüş veya içinde nitrat falan bulunan sucuklar olduğu için güvenilir olmadığını düşünüyorum. Yoksa gerçek bir sucuk olsa kimse yasaklamaz herhalde. Oldukça iyi bir besin bence ama su an gerçeğini bulamıyoruz tabi. Yani bence içiniz rahat olsun illa ki pişmiştir biraz zaten
Ufacık bir parçadan hiçbir şey olmaz merak etmeyinKasap sucuğu canım güvendikleri yerden aldılar ama işte içime kuşku düştü.zaten vejeteryanim senede bir iki kez sadece sucuk yiyorum azıcık onuda yedim pişman oldum
Aaaaa neden ev yoğurdu yememek gerekiyor ben de kaşık kaşık tüketiyorum bulantımı geçirsin diye ayranı da çok içiyorumUfacık bir parçadan hiçbir şey olmaz merak etmeyinona gelene kadar neler yapıyoruzdur. Ben de ev yoğurdu yememem gerektiğini bilmiyordum kaşık kaşık yiyordum faydalı diye doktorda öğrendim dün şok oldum
Vallahi ben de bilmiyordum, doktor demez mi tüketmemen gereken şeylerin başında pastörize edilmemiş süt ve yoğurt geliyor, sakın ama sakın dedi. Direkt enfeksiyon riski çok yüksekmiş ve kaynatmanın faydası yokmuş. Sonra eve gelince internete bir baktım, aslında bir sürü doktor bunu söylemiş, baya her yerde yazıyormuş. Ben görmemişimAaaaa neden ev yoğurdu yememek gerekiyor ben de kaşık kaşık tüketiyorum bulantımı geçirsin diye ayranı da çok içiyorum
Hayır henüz kalp atışı için gitmedim mide bulantılarım çok var doktorun verdiği ilacı kullanıyorum çocukların okulu yoğun geçiyor günlerim buraya sık giremiyorum senin nasıl geçiyor sağlıkla kucağımıza alırız hep beraberMerhaba canımsultan 2121
Seninle son adet tarihimiz aynıydı
Nasıl gidiyor
Keseyi görmüştün
Kalp atışını duydun mu
Hayır henüz kalp atışı için gitmedim mide bulantılarım çok var doktorun verdiği ilacı kullanıyorum çocukların okulu yoğun geçiyor günlerim buraya sık giremiyorum senin nasıl geçiyor sağlıkla kucağımıza alırız hep beraber
Beta hcg ye göre ikizlik net olarak anlaşılamıyor aslında. Her bünye her hamilelik farklı. Benim regle 5 gün kala 70 çıkmıştı. 4 gün sonra yani reglden 1 gün önce 504 oldu. 7 kattan fazla artış aslında çok fazla gibi görünüyor. Ama tek kese var :) şu anda hala tek çocuk bilgisi var bendekızlar bişi sorucam ben iki gün önce bt hcg yaptım 174 çıktı bugün yani adet günümde yaptım tekrar 370 çıktı değerün iki katına çıkması güzel ama aklıma takılıyor yüksek değerler değil mi daha bugün adet günümdü acaba ikiz falan mı olacak sizinkiler nasıldı birde ikizi olan biri değerleri kaçtı söyleyebilir mi
Selam kızlar hastaneden yazıyorum bugün yatışımı yaptılar kusma bulantı 3 gündür tek lokma bişey yemedim sabahta kötüleşince gözümü hastanede açtım bana dua edermisiniz lütfen
Geçmiş olsun benim ilk kızım öyleydi şu bile icemiyince vücut susuzda kalıyor şu andaSelam kızlar hastaneden yazıyorum bugün yatışımı yaptılar kusma bulantı 3 gündür tek lokma bişey yemedim sabahta kötüleşince gözümü hastanede açtım bana dua edermisiniz lütfen
Selam kızlar hastaneden yazıyorum bugün yatışımı yaptılar kusma bulantı 3 gündür tek lokma bişey yemedim sabahta kötüleşince gözümü hastanede açtım bana dua edermisiniz lütfen
Geçmiş olsun geçeceğine inanmıyor insan ama benim öyle 3 hamileliğim geçti şu bile icemeyince çok kötü oluyoruz şu anki hamileliğimde bı tık daha iyi doktor prizin adında hap verdi gece yatmadan onu iciyorum 2 tane öneriyorlar ama 1 tane içiyorum ne kadar etki ederse inşallah daha enerjik olduğumuz günlerde de geçti derizGeçmiş olsun canım aynı bendede tansiyon yerlerde sadece su içiyorum onuda 5 dakika sonra geri çəkarıyorum çok kötüyüm
Aaaaa bende bilmiyordum onuUfacık bir parçadan hiçbir şey olmaz merak etmeyinona gelene kadar neler yapıyoruzdur. Ben de ev yoğurdu yememem gerektiğini bilmiyordum kaşık kaşık yiyordum faydalı diye doktorda öğrendim dün şok oldum
sizinki de baya yüksekmiş o zaman bu belirti değilBeta hcg ye göre ikizlik net olarak anlaşılamıyor aslında. Her bünye her hamilelik farklı. Benim regle 5 gün kala 70 çıkmıştı. 4 gün sonra yani reglden 1 gün önce 504 oldu. 7 kattan fazla artış aslında çok fazla gibi görünüyor. Ama tek kese var :) şu anda hala tek çocuk bilgisi var bende
Ayy ben de öyleyim. Her akıntıyı kanama sanıyorum. Umarım bu sefer olur. Hayırlısı olsun hakkımızda.Sizinle aynı durumdayım iki düşüğüm var önceden ve şuan krndime bile hamileyim diyemiyorum yine kaybedersem diye o fitilin her akıntısına kanama mı diye koşuyorum
Evet ben ısrarla ne yememem gerekiyor diye sorunca bana bunları söyledi. Çok bilinen şeyler mi bunlar ve acaba ben mi bilmiyorum diye şüphe etmiştim kendimdenAaaaa bende bilmiyordum onupeki doktorlar bizi bu konuda neden doğru düzgün bilgilendirmiyorlar yani bunları kesinlikle yemeyin şunlara dikkat edin denmiyor. Sadece sağlıklı ve düzenli beslenin diyip geciyorlar
Mide yanması yediğim yemeğe göre oluyor bende de ilerde daha çok yanacagi için alıştırma oluyor bizeBenim de bulantım var ama ilaca başlamadım
Ara ara da mide yanmam oluyor
İnşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?