Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Çok haklısın zamanında epey bu işe kafa yorup araştırmıştım çiğ süt saatlerce kaynasa bile içeriğindeki bakteriler ölmüyor. Pastörize süt çok çok farklı gördüğü ısıl işlem olarak. Doktoruma da ben pastörize süt ve pastörize sütten yapılmış yoğurt tüketiyorum dediğimde bana gerek kalmadan sen halletmişsim zaten bu işi demişti çiğ sütten yapılan (kaynatılsa dahi) yoğurtları tavsiye etmiyoruz demişti. Tabii herkesin kendi takdiri, kendi hayatı ve kendi bebeği hepsi sağlıkla gelsin

Hemşirem bana adetinden 6 gün sonra dedi ben erken öğrendim 5.81 ile öğrendim perşembe 118.30 du çarşamba tekrar kan vericem çarşamba günü 6 gün oluyor tam

Aa ben pastörize sütle yoğurt yapılabildiğini bilmiyordum, bir deneyeyim çok teşekkür ederim. maya olarak ne kullanıyorsun? Farklı yaptığın bir şey var mı

Doktorum temiz içerik kullanabilirsin demişti ama hastanedeki de hiç duymadım ve 12haftaya kadar multivitamin onermiyoruz düz folik asit kullan dedi kafamı karıştırdı.kime inanacagini şaşıyor insan
çevremde de çok fazla elenatal kullanan var gebelik öncesi ve gebelik süresince. artık yediğimiz besinlerden hiçbi fayda alabildiğimizi düşünmüyorum dolayısıyla bence kullanmak gerek :)

Merhaba kızlar aranızda kas eklem ağrıları olan var mı? Özellikle gece uyurken resmen vücudum kilitleniyor. Uyandığımda bacaklarımı zor açıyorum ne tarafa doğru yatsam o taraftaki kemiklerim sızlıyor

Ne yazık ki düşük yapmisim. Hiçbir şey göremedi doktor. Salı günü kalp atışını duymuştuk.
Başınız sağolsun, gerçekten çok üzüldüm. Kanamanız vardı ama ağrınız yoktu diye okumuştum sanki, hiç aklımıza gelmedi sanırım bu yüzden. Ama bu dünyada yiyeceği yemek, alacağı nefes varsa en riskli durumda bile dünyaya geliyor, eğer yoksa da dünyanın tüm doktorları bir araya gelse yine kimsenin elinden bir şey gelmiyor. İnşallah her şey gönlünüze göre olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…