Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar geceleri mide bulantısı ile kalkıyordum sabahta çok kötü bir şekilde günüm zehir oluyordu. Biraz araştırınca aç kalmakta hamilelerde mide bulantısı yapıyormuş. Ben normal hayatımda iki öğün beslenirim bunu sürdürüyordum. Açlık umrumda olmazdı akşam ve geceleri ama her iki üç saatte bir atıştırmalık yaptığımda mide bulantımın olmadığını gördüm. Yatmadan önce, gece tuvalete kalktığımda hep küçük atıştırmalık yaptım. Çok daha iyiyim. Sizde kendinizi aç bırakmayın benim gibi kızlar

Teşekkür ederim testle takib ediyorum koyulaştını görüyorum

e
5. Haftada keseniz görünür. Eğer kalp atışını da tek defada duyayim derseniz bence 7. Haftadan sonra gidin.
Sadece kan testi vermediginiz için dış gebelik konusunda dikkatli olmalısınız. Kanamaniz falan olursa hemen dontora gidin.

Kızlar doktor kontrolüm bugündü son heberler üstüste kötü gelince ve ben de kanama olunca aklım çıkmıştı ama çok şükür bu haftayı da yırttık progestan yazdı doktor ağızdan al dedi ve raporun bitince tekrar yazalım sürekli dinlen dedi bir de bizim şu yoğurt meselesini sordum ev yoğurdu yiyebilirsin dedi

Hayırlı uğurlu olsun hoşgeldiniz

Kızlar selam. Aslında 12.haftaya kadar hiç bi yere yazmak istemiyordum ama aşırı bir bel ve kasık ağrım oluyor. Nette bakınca normal diyor ama endişe ettim gerçekten. Kasık ağrısı yaşayan var mı aranızda. Beni rahatsız ediyor. Belimde fıtık var o da mı etkiliyor anlayamadım.
Bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim. Doktora gitmek yada yazmak istemiyorum daha ilk haftadan

Ayy ben de aynı yapıyorum işe yarıyor şu an. Yanımda leblebi ve kuruyemişle geziyorumz

Herkese merhaba, 1 Eylülde çift embriyo transferi oldum. Çok şükür pozitifi ve sağlıklı artışı gördüm 29 Eylülde kese ve kalp atışı için gideceğiz inşalşah 2 bebeğimin de sağlıkla kese ve kalp atışını görürüz Ancak hiçbir belirtim yok diyebilirim. Uyku ve yorgunluk hali oluyor arada ama çalıştığım için çok normal geliyor. Hassasiyet, karın kasık ağrısı vs hiçbir şey ypk. Normal mi?

Normal bence daha çok erken. Zaten hiç belirti olmaması daha iyi, bazısı hiç anlamadan dördüncü beşinci aya kadar geliyor:)

Kasık ve bel ağrıları vücut hazırlık yaptığı için oluyor diye biliyorum. Kaslar gevşiyor rahim büyüyor vs. Maalesef bende de bel problemleri var. Her sabah ağrılarla kalkıyorum. Egzersiz yapmak ve fıtığın ilerlemesini önlemek dışında yapacak bir şeyimiz yok Ben bir de yataktan yastığa her şeyi ortopedik kullanıyorum. Uyurken dizlerimin arasına alçak bir yastık koyuyorum. O da işe yarıyor bence

Benim iki hafta geçti reglim dün kan aldılar baktılar beta 150 neden düşük acaba yarında versem mi ve ultrasonda gözükmedi
Yarın erken iki gün geçsin bence aradan. Düzenli artış olması önemli sayıdan ziyade diye biliyorum. Geç döllenme olmuş olabilir bu sayılar herkeste çok farklı zaten en düşük 5 kabul ediliyor sizin belki 5ten başlayarak artmış olabilir. Ultrason da gözükmesi için ama beta bin küsur olması gerek diye biliyorum daha küçük bence sizin bebeğiniz

Ben ilk zamanlarda baya yürüyemez hale geldim kasık ağrısından. Hatta bel fıtığım mı oluştu acaba kasığa vuruyor normal değil diye düşünüyordum hamile olduğumu bilmeden ortopediye gidecektim. Ne zaman ki kasık batmalarımda başladı o zaman şüphelendim. Normalde kasık batması yaşamam adetten önce. İki üç gün çok yürümek zorunda kaldım. Ağrım öyle geçti benim. Ağrıdan kıpırdaman yatıyordum normalde bel ağrısı diye düşünüp.

Demekki böyle şeyler normal. Aslında insan biliyor ama yine de içim rahat etmiyor

İnşallah öyledir ama bilmiyorum içime bi kurt düştü ya bide Google de araştırınca daha çok korkmaya başladım hayırlısı olsun

Demekki böyle şeyler normal. Aslında insan biliyor ama yine de içim rahat etmiyor
Evet bende de tam adlandıramadığım şeyler var, kasık bölgemde hareketlilik, karnımda şişlik gibi. Ağrı da değil sancı da değil, ilk defa hissettiğim tarzda hareketlenmeler. Mesela kilom aynı ama sanki almışım patlayacakmışım gibi hissediyorum.
Bence de vücut kendini hazırlıyor

Ay benimde öyle ve sanki alt taraf hep bi gergin gibi. İnce bir sızı hissediyorum bende ağrıdan ziyade. Çok değişik şeyler bunlar bakalım tekmeleri nasıl olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…