Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de 1 eylül de transfer oldum yarın kese için gideceğiz o kadar belirti yok ki kafayı yiyeceğim

Sanırım sizinle benzer şeyler yaşıyoruz
Transferin ilk haftası bariz belirtirdim netti,daha sonra hiç birşeyim kalmadı.Hcg sonucum yüksek gediği için ikinci kanı da istemedi doktorum.Yani hamile olduğumu dahi unutuyorum o derece belirti yok.Ara sıra uykum oluyor oda neden bilmiyorum.Psikolojik olarak rahatladığım için mi yoksa gebelikten mi bilinmez.

Kesinlikle aç kalınca mide bulantısı oluyor ama ben yemeklerden tiksindim hiç bir şey yiyemiyorum sudan bile midem bulanıyor

Ben de 1 eylül de transfer oldum yarın kese için gideceğiz o kadar belirti yok ki kafayı yiyeceğim
Kızlar bende aynıyım merak etmeyin bulantısız güzel bir hamilelik geçecek demekki transferim sizinle aynı benimde perşembe günü ilk kontrolüm

Benim transferde de hiçbir belirtim olmadı bu arada, işe de devam ettim günlerim gayet normal geçti. Pozitifi alınca çok şaşırdım, şimdi de aynı şekildeyim. Uyku da dediğiniz gibi işte yoruluyorum ondan diyorum. Kontrolüme de birkaç gün var daha

Kızlar bende aynıyım merak etmeyin bulantısız güzel bir hamilelik geçecek demekki transferim sizinle aynı benimde perşembe günü ilk kontrolüm
Evet sizi de hatırlıyorum Ben de öyle diyorum, bebişlerim beni hiç yormayacak belli ki çok keyifli sağlıkkı geçecek sürecim diyorum. Ama zorlu yollardan geçip kavuşunca insan bi tepki bi şey bekliyor haliyle

Canım benimde negatif çıktı doktor eşime de baktırdı onun pozitif çıkınca tamam o zaman dedi bebek doğduktan sonra sağlık ocağında bebekle beraber yaptırırsın dedi ama sen diğer doktlrada bi sor tabi bana da yazar mısın benimde kafama takılmıştı bu durum

kızlar cumartesi yazmısıtm size kanamam ve sonrasında kahverengi lekelenmelerim oldu diye. çok şükür 2 gün sonra lekelenmelerimde bitti ama bu süreçte bol bol dinlendim. işe mecbur geldim ama işim masa bası oldugu için daha rahat geçti. normalde arabayla kendim geliyordum eşim bıraktı, işyerinde cok fazla yürümemeye calıstım eve gidince hemen dinlendim ve geçti cok şükür. cumartesi randevumuz var kalp atısı için 7 haftalık oluyoruz umarım duyarız. 3-4 gündür inanılmaz mide bulantılarım oluyor bel agrısı ve yorgunluk gözümü açamıyorum yaaa

merhaba Kızlar,
benimde sat 23.08 di ve 22.09 da kan tahlilimde beta hgc 62 çıktı, doktora haftaya gideceğim öncesinde tekrar kan vereceğim ama yükselme var mı diye benimle aynı olan var mı? çok mu erken tahmini doğum tarihi: 29.05.2026

Ayyy merhaba, sat aynı ben de 22 sinde kan verdim b-hcg 276 çıktı. Bugün de kan verdim öğleden sonra öğrenicem sonucu

3 ekimde benim muayne günüm.Ama bu durum canımı sıkmaya başladı korkuyorum

Bence stres yapmayın çok düşük değil bir de kişiye göre çok değişiyor önemli olan yeni kan verdiğinizde 2 katına veya 2 katına yakın artmış olması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…