Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Ankarada 9000 tl diye duydum ama araştırmadım

Arkadaşlar hamile olduğunuzu öğrendikden ne kadar sonra doktora gitdiniz
ben evde testimi cuma günü yaptım, pozitifi görünce akşam acile kan vermeye gittim beta hcg 69du. pazartesi günü de doktora kontrole gittim ama hiçbir şey gözükmüyordu henüz. doktor tekrar beta hcg istedi 2-3 katına çıkmıştı, 1 hafta sonra da kese görmek için tekrar çağırdı.
ama şu anki aklım olsa hemen dr gitmezdim. sağlık ocağında beta takibi yaptırıp 6-7 haftalıkken kontrole giderdim :) çünkü ilk kontrolümde hiçbi şey görülmedi özele gittiğim için boşa para gibi gelmişti... :)

Bende öyle düşünüyorum canım 4+5 gösteriyo uygulama 6 haftada falan giderim

benimde 5+3 de kanamam oldu az peceteye gelcek şekilde karın ağrılarım var doktora gittim yerleşme kanalamarı olabilir dedi
Benim kanamam vardı kahve kırmızı bu sabah birde pıhtı gördüm var mı bu durumu yaşayan arkadaslar
doktora git canım yinede ne olur ne olmaz kesenin etrafına bakıyorlar

merhabalar, benim 2.64 cıktı doktorum kontrol altında tutmak için 25 mg ilaç başladı, 4. haftadan beri içiyorum, ögrenir ögrenmez gitmiştim ben
Bugün ben de gittim 25 mg ilaç başladı ama yarım içmemi söyledi aç karnına 4. Haftada çok erken tiroid hormonuna bakmışlar şanslısın :)

Bugün ben de gittim 25 mg ilaç başladı ama yarım içmemi söyledi aç karnına 4. Haftada çok erken tiroid hormonuna bakmışlar şanslısın :)
Aslında bi önceki gebeliğinde de yükselmişti biraz 2.97 olmuştu o zamanda ilaç içiyordum. Yine aynı doktora gittiğim için erkenden önlemini aldı :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…