- Konu Sahibi denizzehra
-
- #1.661
Ankarada 9000 tl diye duydum ama araştırmadımNeredesin sen bu dönemde yol sorunun olmazsa yakın illere sor her şey kapitalizm ne koparabilirsek peşindeler pazar bu şekilde malesef bizim doktor iki şirket önerdi katolog verdi biri 14 diğeri 15 deyince farketmez ikiside iyidir dedi doktor sonrada hangisine karar verdiğimizi sordu kimsenin günahını almak istemem ama tahminen bu ücretten doktorum da pay alacak sağlık olsun ne yapalım
ben evde testimi cuma günü yaptım, pozitifi görünce akşam acile kan vermeye gittim beta hcg 69du. pazartesi günü de doktora kontrole gittim ama hiçbir şey gözükmüyordu henüz. doktor tekrar beta hcg istedi 2-3 katına çıkmıştı, 1 hafta sonra da kese görmek için tekrar çağırdı.Arkadaşlar hamile olduğunuzu öğrendikden ne kadar sonra doktora gitdiniz
Bu arada şunu atlamayı muğlada yok izmirde şirket muğla dan bağlantı kurup test yapacaklarAnkarada 9000 tl diye duydum ama araştırmadım
Evet maalesefSizde de mi pıhtılaşma sorunu var
Bende öyle düşünüyorum canım 4+5 gösteriyo uygulama 6 haftada falan giderimben evde testimi cuma günü yaptım, pozitifi görünce akşam acile kan vermeye gittim beta hcg 69du. pazartesi günü de doktora kontrole gittim ama hiçbir şey gözükmüyordu henüz. doktor tekrar beta hcg istedi 2-3 katına çıkmıştı, 1 hafta sonra da kese görmek için tekrar çağırdı.
ama şu anki aklım olsa hemen dr gitmezdim. sağlık ocağında beta takibi yaptırıp 6-7 haftalıkken kontrole giderdim :) çünkü ilk kontrolümde hiçbi şey görülmedi özele gittiğim için boşa para gibi gelmişti... :)
benimde 5+3 de kanamam oldu az peceteye gelcek şekilde karın ağrılarım var doktora gittim yerleşme kanalamarı olabilir dedibenim de sürecim benzerdi, 5+2de kese göründü ama bebek yoktu. bir hafta sonra 6+2de gittik bebeği gördük... sonra kanamam oldu progestan kullandım geçti. sabırla bekleyin lütfen stres yapmayın. inşallah sağlıklı bir gebeliktir tutunur anneciğine :)
doktora git canım yinede ne olur ne olmaz kesenin etrafına bakıyorlarBenim kanamam vardı kahve kırmızı bu sabah birde pıhtı gördüm var mı bu durumu yaşayan arkadaslar
Ay ben de muğladanım ben de belki bu fiyata yaptırabilirim neresi??14000 tl muğla
Bugün ben de gittim 25 mg ilaç başladı ama yarım içmemi söyledi aç karnına 4. Haftada çok erken tiroid hormonuna bakmışlar şanslısın :)merhabalar, benim 2.64 cıktı doktorum kontrol altında tutmak için 25 mg ilaç başladı, 4. haftadan beri içiyorum, ögrenir ögrenmez gitmiştim ben
Aslında bi önceki gebeliğinde de yükselmişti biraz 2.97 olmuştu o zamanda ilaç içiyordum. Yine aynı doktora gittiğim için erkenden önlemini aldı :))Bugün ben de gittim 25 mg ilaç başladı ama yarım içmemi söyledi aç karnına 4. Haftada çok erken tiroid hormonuna bakmışlar şanslısın :)
Evet ya profilimizdeki kedolar aynıBenim de 3 cm lik bir kistim var doktor sorun yok sadece takibini yapacagiz gebelikte çok karşilaşilan bir durum demişti.
Bu arada profilden dolayı sizin her mesajınızı kendim sanıyorum
Menteşe sen?Ay ben de muğladanım ben de belki bu fiyata yaptırabilirim neresi??
Çok erken henüz. O bebek değildirKızlar günaydın hafif göbeği çıkan var mı
o bebek değil göbektir göbekKızlar günaydın hafif göbeği çıkan var mı
3+5 gibi öğrenmiştim 4+4 te doktora gittik keseyi gördük ama zaman çok zor geçmiştiArkadaşlar hamile olduğunuzu öğrendikden ne kadar sonra doktora gitdiniz
Benim alt karnım şişti sanki çok yemek yemişim gibi hissediyorum. Ama kilom aynı. Normalde karnım düzdürKızlar günaydın hafif göbeği çıkan var mı
Gerçekten maalesef ama neyse ki çözümü var diye düşünüyorum ben artıkEvet maalesef
Cinsiyet hiç önemli değil ama ben erkek hissediyorumCinsiyet tahmin eden yok mu
Çin takvimine baktım erkek diyor sizlerde baksanızaCinsiyet tahmin eden yok mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?