Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Çok teşekkür ederim desteğiniz için

Kocaelideyim, burada İstanbula yönlendiriyorlsr. Tabii İstanbul piyasası daha zorlayıcı oluyor

Bu arada tatlıya aşık olan ben asla tatlı canım istemiyor ekşi diye ölüyorum
Benim de gözüm hiç tatlıda değil, düşününce midem bulanıyor hatta. Ben çok anlamıyorum da arkadaşım bakmış çin takvimine göre erkek dedi. Gerçi ona da kız demişti takvim ama oğlu oldu

Kızlar idrar yolu enfeksiyonu olmuştum doktor antibiyotik verdi 2 gündür kullanıyorum bugün kahverengi içinde hafif pembelik vardı akıntı oldu normal mi kan vs değildir yarına randevu aldım doktora ama çok gerildim acile gitmeli miyim

Hamile kalma tarihinize ne giriyorsunuz? Tahmini yumurtlama tarihini mi? Öyle girersem kız çıkıyor
Haftan sat ile uyumluysa direk 14.gun yumurtlama diye çıkıyor zaten o günü giriyorsun ama ben farklı tarihlerde denedim birkaç hafta değiştirerek cinsiyette değişiklik olmuyor hep erkek çıkıyor.ay ay değişiyor sanırım

Ayy aynı şeyleri yaşamışız benim de iki kaybım var ve lekeden kanamadan çok korkuyorum kanama alanım da var. Benim ilk hamileliğim 11. Haftada kaybetmiştim ve sıfır belirti doktor çok şanslısın illa belirti olacak diye bir şey yok tadını çıkar demişti ama çıkaramadım tabi şuan da 8. Haftadayım yine belirti yok ama dediğiniz gibi geçen hafta tüm gün bulantı içindeydim özellikle akşamları halsizdim bu hafta hiç bulantı hissi yok ama sürekli açlık yemek yiyince de şişkinlik hissi var midem hiç rahat değil. Belirtiler değişiyor

Sakin sakin bekle doktoruna söyle benim doktor kahverengi leke gelirse endişe etme ama kırmızı gelirse önemli hemen uzan dinlen dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…