Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Peki şimdi bebekleriniz ne durumda
Bilmediğim bi korku endişe yüklendi içime
Sağ salim doğsaydılar
Ben sağ salim kucağıma aldım çok şükür. 1.5 yaşındalar şimdi Sizin de ikizleriniz olacak galiba. Hiç endişe etmeyin. Çok güzel bir duygu

Ben sağ salim kucağıma aldım çok şükür. 1.5 yaşındalar şimdi Sizin de ikizleriniz olacak galiba. Hiç endişe etmeyin. Çok güzel bir duygu
Hayırlı olsun. Sağlıkla büyüsünler.
İkizlerde usg de boyutları küçükmüydü. Bende ikiz bekliyorum da 7+1 de 1.04 cmdi ikisi de birde çok açlık hissediyorum normal mi. Sürekli midem kazınıyor. Tecrübeleriniz önemli bizim için

Yaa çok sevindim minnak görünmüş bile
Çook teşekkür ederim bilgi için de benim doktor randevum haftaya, içim rahat etti bunu duyunca

Ben şu an tek bebeğe hamileyim. Hiç sormuyorum doktora kaç cmmiş neye benziyormuş. Yanlış hatırlamıyorsam ikiz gebelikte son 2 aya kadar ikisi de tek bebek gibi büyüyorlar. Sonra yer kalmadığı için duraksama oluyor. Ama o da önemli değil. Belli bir kiloya boya gelince sezeryanla alalım diyor doktorlar. Yani siz birebir takvime göre takip edin. Kafanıza takmayın

Açlık durumu bende de var. Ama benimki şöyle 2-3 saatte bir bir şeyler atıştırmazsam bayılacak gibi oluyorum. Doktora sorucam. İnsülin direnci mi diye şüphelenmeye başladım. İlk gebeliğimde yaşamadım diye hatırlıyorum ama eşim vardı diyor. Sizde bir problem yoksa gebelikte normal diyebilirler tabi

Kızlar benım reglden 1 hafta gecınce kan verdim Doktor vajinal muayene yaptı ama hamilelik yok gibi duruyor rahmin kalınlaşmamış ya da geç döllenme dedi. Ama kan verınce 23 eylülde 937 çıktı. 1 gün ara verip tekrar kan verdim ve 25 eylülde 2205 çıktı. 29 eylülde tekrar gideceğim bebek görünür mü . Adete göre 6+3 olacak ama geç döllenme ise bilemıyorum beta yükselmiş olur baya bi o güne kadar. Korkuyorum biraz kötü bir şey diyecek diye . Başına gelen var mı keseyi ne zaman gördünüz kalp atışını duydunuz mu

Ya arkadaşlar ben baygın baygın geçiriyorum bu hamileliği, işimi gücümü yapamıyorum hele bugün sürekli uyudum. İmdat ya. İnsülin değerlerim falan da iyiydi böyle bir şey yaşayan var mı ne önerirsiniz?

Ben de öyleyim özelliklerde progestana başlayınca 3 e katladı bu halimi

Bugün gece 10 gün içinde 3 saat uyumuşum uyanık olduğum vakitler de sadece midem bulanıyor ve baygın baygın duruyorum
İşe güce yetişmekte çok zorlanıyorum. Hele son 3 gündür dediğiniz gibi baygın haldeyim prilam içiyorum kusmamak için ama o da kusmaktan beter ediyor sanki

İşe güce yetişmekte çok zorlanıyorum. Hele son 3 gündür dediğiniz gibi baygın haldeyim prilam içiyorum kusmamak için ama o da kusmaktan beter ediyor sanki
Prilam hep düzensiz içtim ama artık düzenli içeceğim iyice midem bulanacak gibi. Ben akşam 2 tane alıyorum gün içinde uyku yapmasın diye, almadan böyleyim alsam 24 saat uyurum herhalde prilamı nasıl alıyorsunuz neden kusmaktan beter ediyor

Yaaaa maşallah rabbim bir ömür acılarını göstermesin sizede
Bilmiyorum duyunca çok şaşırdım biraz korktum nasıl olacak hiç bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…