- 1 Ağustos 2024
- 165
- 112
- 23
- Konu Sahibi denizzehra
-
- #1.821
Lierac kullandım ben. Doğumdan sonra da kullanmaya devam ettim. Son aylara kadar işe yaradı açıkçası. Son aylardaki çatlakları engellemediÇatlak kremi kullanan var mı ne önerirsiniz şimdiden başlamayı düşünüyorum
Ben sağ salim kucağıma aldım çok şükür. 1.5 yaşındalar şimdiPeki şimdi bebekleriniz ne durumda
Bilmediğim bi korku endişe yüklendi içime
Sağ salim doğsaydılar
merhabalar yaptırdınız mı acaba ve nereye yaptırdınız? ben de araştırıyorumFetal dna yaptıracağım cuma günü kan vereceğim inşallahsen ne düşünüyorsun
Ben fitilden sonra çok uykum geliyor. Bebek gibi uyuyorum. Iğne de çok gaz yapıyor doktor progrstan etkisi şişlik dedi.Progestan kullananlar sizde de sersemlik yapıyor mu sarhoş gibiyim onu kullanalım öğleden sonraları
Hayırlı olsun. Sağlıkla büyüsünler.Ben sağ salim kucağıma aldım çok şükür. 1.5 yaşındalar şimdiSizin de ikizleriniz olacak galiba. Hiç endişe etmeyin. Çok güzel bir duygu
Yaa çok sevindim minnak görünmüş bileBugün kontrolüm vardı 6+3 kalp atışını duyduk şükürler olsunilk başta kesede bebek görünmedi çok korktum boş diye. Sonra belli belirsiz göründü ama kalp atışını duyduk daha sonra içimizin rahat etmesi için vajinal ultrasonla gösterdi doktor orda daha net gördük. Bizim bebek şakacı olacak galiba gelişi de sürprizdi zaten
denizzehra güncelleme yapar mısın?
Bir de B buklbukl regl ağrısı gibi ağrı olması normalmiş doktor daha ben sormadan belirtileri sayarken onu da söyledi bunlar normal dedi
Evet kan verdim sonucu bekliyorummerhabalar yaptırdınız mı acaba ve nereye yaptırdınız? ben de araştırıyorum
Rica ederimm sen de güzel haberlerle gelirsin inşallahYaa çok sevindim minnak görünmüş bile
Çook teşekkür ederim bilgi için debenim doktor randevum haftaya, içim rahat etti bunu duyunca
Ben şu an tek bebeğe hamileyim. Hiç sormuyorum doktora kaç cmmiş neye benziyormuş.Hayırlı olsun. Sağlıkla büyüsünler.
İkizlerde usg de boyutları küçükmüydü. Bende ikiz bekliyorum da 7+1 de 1.04 cmdi ikisi debirde çok açlık hissediyorum normal mi. Sürekli midem kazınıyor. Tecrübeleriniz önemli bizim için
Ben de öyleyim özelliklerde progestana başlayınca 3 e katladı bu halimiYa arkadaşlar ben baygın baygın geçiriyorum bu hamileliği, işimi gücümü yapamıyorum hele bugün sürekli uyudum. İmdat ya. İnsülin değerlerim falan da iyiydi böyle bir şey yaşayan var mı ne önerirsiniz?
Aynı durum bende de var. Uyku hiç yetmiyor.Ya arkadaşlar ben baygın baygın geçiriyorum bu hamileliği, işimi gücümü yapamıyorum hele bugün sürekli uyudum. İmdat ya. İnsülin değerlerim falan da iyiydi böyle bir şey yaşayan var mı ne önerirsiniz?
Hamilelik ilerledikçe daha iyi oluruz umarımBen de öyleyim özelliklerde progestana başlayınca 3 e katladı bu halimi
Bugün gece 10 gün içinde 3 saat uyumuşum uyanık olduğum vakitler de sadece midem bulanıyor ve baygın baygın duruyorumAynı durum bende de var. Uyku hiç yetmiyor.
Zaten gün 24 saat 13ünde uyudumBugün gece 10 gün içinde 3 saat uyumuşum uyanık olduğum vakitler de sadece midem bulanıyor ve baygın baygın duruyorum
İşe güce yetişmekte çok zorlanıyorum. Hele son 3 gündür dediğiniz gibi baygın haldeyimBugün gece 10 gün içinde 3 saat uyumuşum uyanık olduğum vakitler de sadece midem bulanıyor ve baygın baygın duruyorum
Prilam hep düzensiz içtim ama artık düzenli içeceğim iyice midem bulanacak gibi. Ben akşam 2 tane alıyorum gün içinde uyku yapmasın diye, almadan böyleyim alsam 24 saat uyurum herhaldeİşe güce yetişmekte çok zorlanıyorum. Hele son 3 gündür dediğiniz gibi baygın haldeyimprilam içiyorum kusmamak için ama o da kusmaktan beter ediyor sanki
Yaaaa maşallah rabbim bir ömür acılarını göstermesin sizedeBen sağ salim kucağıma aldım çok şükür. 1.5 yaşındalar şimdiSizin de ikizleriniz olacak galiba. Hiç endişe etmeyin. Çok güzel bir duygu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?