- 31 Ekim 2021
- 669
- 654
- 53
- Konu Sahibi denizzehra
-
- #1.801
Ya ben lierac mı ne onu aldım ama 12 haftayı çıkarmadan Krem ,deterjan deodorant vs şeylerden uzak dur dediler. 12 . Haftadan sonra badem yağı ve aldığım o kremi kullanacağım. Şimdilik sadece duştan sonra arada tüm vücuduma bepanthol uyguluyorum cildim çok kuru diye.Çatlak kremi kullanan var mı ne önerirsiniz şimdiden başlamayı düşünüyorum
15x10 mm kese bebek de 1.95 mmEvet benim sabah uyandım geçmişti dinlendikçe geçiyor.yerleşme ağrısıymış kanama olmadıkça korkmayın
Sizin kese boyutuna ne dediler
Ben dün 5+4 teydim dün15x10 mm kese bebek de 1.95 mm6+1de bu şekildeydi sizinki nasıl ?
Teşekkür ederimYa ben lierac mı ne onu aldım ama 12 haftayı çıkarmadan Krem ,deterjan deodorant vs şeylerden uzak dur dediler. 12 . Haftadan sonra badem yağı ve aldığım o kremi kullanacağım. Şimdilik sadece duştan sonra arada tüm vücuduma bepanthol uyguluyorum cildim çok kuru diye.
Deodorantta krijen kullanıyorum temiz içerikli diye. Spreyleri kullanmıyorum.
Ne demek rica ederimUmarım sağlıkla kavuşursunuz bebeğinize Allahtan şifa diliyorumÇok teşekkür ederim içimi çok rahatlattınız
İkiz mi sizinkilerBen dün 5+4 teydim dün
Acilde ki kese için 13.55 dedi ikiside aynı boyutlarda dedi
Ama kendi doktoruma gitmedim henüz 3 ekimde randevumuz
Sizce boyut olarak 13x55 nasıl
Evet ikizmişİkiz mi sizinkilerbence iyi chatgpt 6. Haftada 10-20 mm arası olması beklenir demişti
Ben doktora sordum, henüz içinde minnak bir şey var bunları konuşmak için çok erken, hepsinin zamanı var konuşucaz dediÇatlak kremi kullanan var mı ne önerirsiniz şimdiden başlamayı düşünüyorum
Aa ben normal deodoranta devam ediyordum, ben de alayım o dediğinizdenYa ben lierac mı ne onu aldım ama 12 haftayı çıkarmadan Krem ,deterjan deodorant vs şeylerden uzak dur dediler. 12 . Haftadan sonra badem yağı ve aldığım o kremi kullanacağım. Şimdilik sadece duştan sonra arada tüm vücuduma bepanthol uyguluyorum cildim çok kuru diye.
Deodorantta krijen kullanıyorum temiz içerikli diye. Spreyleri kullanmıyorum.
Bende de sağ da kist solda 3.5 cm kist dedi bebeğe bi şey olur mu dedim yok dedi bu böyle bu ay çıkmış bile olabilir büyür sonra kendiliğinden küçülür kaybolur sıkıntı yok dediKızlar 5+5te keseyi gördüm. Sağ tarafta kese var. Sol tarafta ise yumurta kadar kist var. Doktor 4 cm kadar yaklaşık dedi. Sorun olmaz değil mi, korkuyorum.
Haberleşelim yineBen doktora sordum, henüz içinde minnak bir şey var bunları konuşmak için çok erken, hepsinin zamanı var konuşucaz dedi
Araştırın isterseniz. Krem formunda, 1 yıldır onu kullanıyorum memnunum.Aa ben normal deodoranta devam ediyordum, ben de alayım o dediğinizden
Yok canım neden yaratsın ben de 5+0da vajinal oldum. O alet rahme kadar gitmiyor ki vajinada duruyor, cinsel ilişki yasak değilse onun da yasak olmaması lazımGece vajinal ultrasonla muayne etti doktor
Henüz çok yeni korkuyorum,göbekten baksanız olmaz mı dedim
Hayır kanama alanı varmı diye bakmam lazım başka türlü göremem dedi.
Bir sorun olur mu sizce bugün 5+5 oldum
Vajinal muayne sorun yaratır mı kızlar
Degil miYok canım neden yaratsın ben de 5+0da vajinal oldum. O alet rahme kadar gitmiyor ki vajinada duruyor, cinsel ilişki yasak değilse onun da yasak olmaması lazım
Ever canım Progesteran çok fena benim doktorum değiştirdi o yüzden duphaston içiyorum 3 kereProgestan kullananlar sizde de sersemlik yapıyor mu sarhoş gibiyim onu kullanalım öğleden sonraları
Ağızdan mı alıyorsunuz ? Ağızdan alınca ağır geliyormuşProgestan kullananlar sizde de sersemlik yapıyor mu sarhoş gibiyim onu kullanalım öğleden sonraları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?