Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Çatlak kremi kullanan var mı ne önerirsiniz şimdiden başlamayı düşünüyorum
Ya ben lierac mı ne onu aldım ama 12 haftayı çıkarmadan Krem ,deterjan deodorant vs şeylerden uzak dur dediler. 12 . Haftadan sonra badem yağı ve aldığım o kremi kullanacağım. Şimdilik sadece duştan sonra arada tüm vücuduma bepanthol uyguluyorum cildim çok kuru diye.
Deodorantta krijen kullanıyorum temiz içerikli diye. Spreyleri kullanmıyorum.

Teşekkür ederim

İkiz mi sizinkiler bence iyi chatgpt 6. Haftada 10-20 mm arası olması beklenir demişti
Evet ikizmiş gece doktor söyleyince odadan bi çıkışım vardı şaşkın ördek gibi çift transfer olmuştum belki birinden biri tutar düşüncesi ile.4.transferim
Daha önce tutunmuştu ama düştü o yüzden çifte heveslendik

Aa ben normal deodoranta devam ediyordum, ben de alayım o dediğinizden

Kızlar 5+5te keseyi gördüm. Sağ tarafta kese var. Sol tarafta ise yumurta kadar kist var. Doktor 4 cm kadar yaklaşık dedi. Sorun olmaz değil mi, korkuyorum.
Bende de sağ da kist solda 3.5 cm kist dedi bebeğe bi şey olur mu dedim yok dedi bu böyle bu ay çıkmış bile olabilir büyür sonra kendiliğinden küçülür kaybolur sıkıntı yok dedi

Yok canım neden yaratsın ben de 5+0da vajinal oldum. O alet rahme kadar gitmiyor ki vajinada duruyor, cinsel ilişki yasak değilse onun da yasak olmaması lazım

Bugün kontrolüm vardı 6+3 kalp atışını duyduk şükürler olsun ilk başta kesede bebek görünmedi çok korktum boş diye. Sonra belli belirsiz göründü ama kalp atışını duyduk daha sonra içimizin rahat etmesi için vajinal ultrasonla gösterdi doktor orda daha net gördük. Bizim bebek şakacı olacak galiba gelişi de sürprizdi zaten
denizzehra güncelleme yapar mısın?
Bir de B buklbukl regl ağrısı gibi ağrı olması normalmiş doktor daha ben sormadan belirtileri sayarken onu da söyledi bunlar normal dedi

Yok canım neden yaratsın ben de 5+0da vajinal oldum. O alet rahme kadar gitmiyor ki vajinada duruyor, cinsel ilişki yasak değilse onun da yasak olmaması lazım
Degil mi doğacağı varsa ne yaparsak yapalım doğar aslında
Ama zor elde ettiğimiz için herşeye panik oluyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…