- Konu Sahibi denizzehra
-
- #1.841
Bana da yardımcı olur musunuz 5+4 te kese yoktu rahim kalınlaşmamış dedi doktor böyle olup sonra bebeği gören var mı günler geçmiyor bir türlüKızlar benım reglden 1 hafta gecınce kan verdim Doktor vajinal muayene yaptı ama hamilelik yok gibi duruyor rahmin kalınlaşmamış ya da geç döllenme dedi. Ama kan verınce 23 eylülde 937 çıktı. 1 gün ara verip tekrar kan verdim ve 25 eylülde 2205 çıktı. 29 eylülde tekrar gideceğim bebek görünür mü . Adete göre 6+3 olacak ama geç döllenme ise bilemıyorum beta yükselmiş olur baya bi o güne kadar. Korkuyorum biraz kötü bir şey diyecek diye . Başına gelen var mı keseyi ne zaman gördünüz kalp atışını duydunuz mu
Bende sürekli açımHayırlı olsun. Sağlıkla büyüsünler.
İkizlerde usg de boyutları küçükmüydü. Bende ikiz bekliyorum da 7+1 de 1.04 cmdi ikisi debirde çok açlık hissediyorum normal mi. Sürekli midem kazınıyor. Tecrübeleriniz önemli bizim için
Çocuk yoksa hiç güzelEvet ikizmişgece doktor söyleyince odadan bi çıkışım vardı şaşkın ördek gibi çift transfer olmuştum belki birinden biri tutar düşüncesi ile.4.transferim
Daha önce tutunmuştu ama düştüo yüzden çifte heveslendik
2000 inin üzerinde vajinal ultrasonda kese gözükür genelde, belki sizin yaptığınız hesap tutmuyordur geç döllenme olmuştur daha çok küçüktür. Doktorun çağırdığı tarihte gebelik varsa gözükecektir.Bana da yardımcı olur musunuz 5+4 te kese yoktu rahim kalınlaşmamış dedi doktor böyle olup sonra bebeği gören var mı günler geçmiyor bir türlü
6+4 teyim bugün ben de bütün gün uyumakla geçirdimYa arkadaşlar ben baygın baygın geçiriyorum bu hamileliği, işimi gücümü yapamıyorum hele bugün sürekli uyudum. İmdat ya. İnsülin değerlerim falan da iyiydi böyle bir şey yaşayan var mı ne önerirsiniz?
Biz eşimle tayinden dolayı istambuldayız ailem çok uzaktaÇocuk yoksa hiç güzelikisi bir arada çıkar . Zor olacak tabi ki ama yardım edenleriniz bol olsun . Benim de 4. Transfer çift yaptık tek tutundu çok şükür kızım 5,5 yaşında . Bu transferde de çift koyalım mı diye teklif etti doktorum ama korktum İnan ki çocuğum olmamış olsa ama çift isterdim yine . Çift olsa bak şimdi uğraşmıyor olacaktı
Bende gündüz iyiyim akşam kötüyümYa arkadaşlar ben baygın baygın geçiriyorum bu hamileliği, işimi gücümü yapamıyorum hele bugün sürekli uyudum. İmdat ya. İnsülin değerlerim falan da iyiydi böyle bir şey yaşayan var mı ne önerirsiniz?
Ben sabah öğle akşam 1er tane alıyorum. Bazen öyle ağır mide bulantısı geliyor ki kussam en azından rahatlardım diyorumPrilam hep düzensiz içtim ama artık düzenli içeceğim iyice midem bulanacak gibi. Ben akşam 2 tane alıyorum gün içinde uyku yapmasın diye, almadan böyleyim alsam 24 saat uyurum herhaldeprilamı nasıl alıyorsunuz neden kusmaktan beter ediyor
Ben bir kaç gündür sabah kötüydüm akşam iyiydim. Bugün bir türlü o iyilik hali gelmediBende gündüz iyiyim akşam kötüyüm
Ya ağrım oluyor yada çook halsizmidem mi bulanıyor başım mı dönüyor tansiyonum mu düşüyor bilemediğim bir halsizlik
Bugün kendime tost yaparken kızarmış ekmek kokusu midemi bulandırdıBen sabah öğle akşam 1er tane alıyorum. Bazen öyle ağır mide bulantısı geliyor ki kussam en azından rahatlardım diyorumZaten en çok yemek kokuları bulandırıyor. Evin yemeğini annem yapıyor mutfağa hiç giremiyorum 1 haftadır.
İkisi bir arada çıkıyor da neyseBiz eşimle tayinden dolayı istambuldayız ailem çok uzaktao yüzden tedirgin oldum.Allah büyük bakılır bi şekilde
Başka bebek yok ilk olacakbide size şey sorayım
İkiz gebelikte tarama testleri nasıl oluyor
Ağızdan aldığını söylemiştin ağızdan alımlarda yan etkisi daha çok ilacın zaten prespektüsünde de yazıyor doktorum fitil olarak performansı daha iyi ve yan etkisi daha az demiştiProgestan kullananlar sizde de sersemlik yapıyor mu sarhoş gibiyim onu kullanalım öğleden sonraları
Dışarıda bir şey yedin mi gaz yapmış olabilir bazen ben de gaz ve şişkinlik problemi oluyor özellikle dışarıda bir şeyler yediysem o günlerde unutmazsam probiyotik alıyorum :) Soda da iyi gelebilirKızlar iyi geceler, biz eğer bir sorun yoksa 8 haftalığız. Bugün biraz dışarda fazla vakit geçirdim. Yürüme gezme vs. Yavaş ve dikkatli olsamda karnım midemle birleşip kasılmış durumda ve inanılmaz rahatsızım. Çok gergin semsert duruyornedir bu ne olabilir yaşayan yada bilgisi olan var mı ?
Anladım doğrudur ancak benim doktor özellikle ağızdan alacaksın dedi o yüzden ağızdan alıyorum pztesi günü kesip kesmemeyi soracağım kesersem kanama geri başlar mı acabaAğızdan aldığını söylemiştin ağızdan alımlarda yan etkisi daha çok ilacın zaten prespektüsünde de yazıyor doktorum fitil olarak performansı daha iyi ve yan etkisi daha az demişti
Hayırlı olsun HoşgeldinMerhaba herkese
Bugün hamile olduğumu ögrendim,
Son adet 23 agustostu, betam bugün 706 cıktı
Ve ne yapacagımı nasıl ilerleyecegimi hic bilmiyorum
Ekşi elma kesiyor bende öncesinde tuzlu kraker yerdim o da kesmez olmuştu zor bir durum ama şükür bebek orda olduğunu belli ediyor bizeSabah bulantılarına bir çare bulan var mı arkadaşlar kafayı yememe ramak falan kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?