Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bana da yardımcı olur musunuz 5+4 te kese yoktu rahim kalınlaşmamış dedi doktor böyle olup sonra bebeği gören var mı günler geçmiyor bir türlü

Bende sürekli açım
Transferin 2.gününden beri midem kazınmış şekilde uyanıyorum.Çok iştahlı yemesem de çok açlık hissediyorum

Çocuk yoksa hiç güzel ikisi bir arada çıkar . Zor olacak tabi ki ama yardım edenleriniz bol olsun . Benim de 4. Transfer çift yaptık tek tutundu çok şükür kızım 5,5 yaşında . Bu transferde de çift koyalım mı diye teklif etti doktorum ama korktum İnan ki çocuğum olmamış olsa ama çift isterdim yine . Çift olsa bak şimdi uğraşmıyor olacaktı

Bana da yardımcı olur musunuz 5+4 te kese yoktu rahim kalınlaşmamış dedi doktor böyle olup sonra bebeği gören var mı günler geçmiyor bir türlü
2000 inin üzerinde vajinal ultrasonda kese gözükür genelde, belki sizin yaptığınız hesap tutmuyordur geç döllenme olmuştur daha çok küçüktür. Doktorun çağırdığı tarihte gebelik varsa gözükecektir.

Biz eşimle tayinden dolayı istambuldayız ailem çok uzakta o yüzden tedirgin oldum.Allah büyük bakılır bi şekilde
Başka bebek yok ilk olacak bide size şey sorayım
İkiz gebelikte tarama testleri nasıl oluyor

Bende gündüz iyiyim akşam kötüyüm
Ya ağrım oluyor yada çook halsiz midem mi bulanıyor başım mı dönüyor tansiyonum mu düşüyor bilemediğim bir halsizlik

Ben sabah öğle akşam 1er tane alıyorum. Bazen öyle ağır mide bulantısı geliyor ki kussam en azından rahatlardım diyorum Zaten en çok yemek kokuları bulandırıyor. Evin yemeğini annem yapıyor mutfağa hiç giremiyorum 1 haftadır.

Bende gündüz iyiyim akşam kötüyüm
Ya ağrım oluyor yada çook halsiz midem mi bulanıyor başım mı dönüyor tansiyonum mu düşüyor bilemediğim bir halsizlik
Ben bir kaç gündür sabah kötüydüm akşam iyiydim. Bugün bir türlü o iyilik hali gelmedi inşallah zaman geçtikçe düzelecek

Bugün kendime tost yaparken kızarmış ekmek kokusu midemi bulandırdı dünyanın en düz gıdası kızarmış ekmek. Kusunca da sonsuz bir döngü kus Allah kus.

İkisi bir arada çıkıyor da neyse Benim canım çıktı açıkçası. 1 yaşından sonra annem tamamen bize taşınmak zorunda kaldı. Çalışan bir tanıdığımızın ikizleri var mesela. Anneanne ve babaanne birlikte bakıyor bir de eve temizliğe yardımcı geliyor. İkizlere tek başına bakmak çok zor. Yardım alın mutlaka. Çok yıpranırsınız.

Benimkiler tek yumurta ikizi. Nipt testi kandan bakıldığı için rastgele 1 tanesine bakılabiliyordu. Ama diğer testleri nasıl yaptırdık bir türlü hatırlayamıyorum. Kontrolleri de doğumu da tüp bebek doktorum yaptı. Taramaları da yapmıştır herhalde

Kızlar iyi geceler, biz eğer bir sorun yoksa 8 haftalığız. Bugün biraz dışarda fazla vakit geçirdim. Yürüme gezme vs. Yavaş ve dikkatli olsamda karnım midemle birleşip kasılmış durumda ve inanılmaz rahatsızım. Çok gergin semsert duruyor nedir bu ne olabilir yaşayan yada bilgisi olan var mı ?

Progestan kullananlar sizde de sersemlik yapıyor mu sarhoş gibiyim onu kullanalım öğleden sonraları
Ağızdan aldığını söylemiştin ağızdan alımlarda yan etkisi daha çok ilacın zaten prespektüsünde de yazıyor doktorum fitil olarak performansı daha iyi ve yan etkisi daha az demişti

Dışarıda bir şey yedin mi gaz yapmış olabilir bazen ben de gaz ve şişkinlik problemi oluyor özellikle dışarıda bir şeyler yediysem o günlerde unutmazsam probiyotik alıyorum :) Soda da iyi gelebilir

Ağızdan aldığını söylemiştin ağızdan alımlarda yan etkisi daha çok ilacın zaten prespektüsünde de yazıyor doktorum fitil olarak performansı daha iyi ve yan etkisi daha az demişti
Anladım doğrudur ancak benim doktor özellikle ağızdan alacaksın dedi o yüzden ağızdan alıyorum pztesi günü kesip kesmemeyi soracağım kesersem kanama geri başlar mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…