Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Keseye yer açmak için bağırsaklar bir tık yukarı kalkıyor sanırım o şişlik ve bulantı ondan kaynaklanıyor olabileceğini düşünüyorum

Kızlar benim bu sabah çok yoğun kanamam oldu , ultrasonda ikiside duruyor ama ben ümidimi yitiriyorum artık lütfen dua edin

Merhaba herkese
Bugün hamile olduğumu ögrendim,
Son adet 23 agustostu, betam bugün 706 cıktı
Ve ne yapacagımı nasıl ilerleyecegimi hic bilmiyorum
Hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın hepimiz sağlıklı ahmilelik süreci geçirip evlatlarımıza kavuşuruz inşallah hoşgeldiin

Kızlar benim bu sabah çok yoğun kanamam oldu , ultrasonda ikiside duruyor ama ben ümidimi yitiriyorum artık lütfen dua edin
Usgde görünüyor ise uzanın dinlenin stres yapmayın. Duamız seninle. Kötüyü çağırma iyi düşünelim sonuçta kanamaya rağmen yerindeler.

Hiç bilmiyorum benimki ikiz tutmamıştı işte . Bir de ben ilk gebelikteki taramaları hiç hatırlamıyorum

Bugün 6+1im bulantılarım azaldı gibi ama inanılmaz bir uyku hali var, sürekli uyumak istiyorum. Bir de karnımda şişlik gerginlikler devam ediyor, rahim büyümesi kaynaklı diye konuştuğumuz o değişik hareketlenmeler. Aç kalmamaya çalışıyorum aç kalınca midem hemen bulanıyor, o yüzden az az ama sık sık yiyorum. Haftaya cumartesi doktor randevusu var, heyecanla onu bekliyorum

Geçen pazar gecesi benimde çok fazla kanamam oldu çok şükür kalp atışı var progestan başladılar 1 haftadır yatırıyorum yatican dedi doktor 2 hafta sonra kontrole kadar iyi düşün inşallah bizimlelerdir . Hamilelik belirtilerini takip et ben midem o kadar bulanıyor ki ama uzulemiyorum . Çünkü yaşadığının kanıtı bana . İnşallah sonunda kucağımıza almak nasip olur .

İnşallah

Ay ne güzel bende yarın gideceğim 5+6 inşallah güzel haberler alırım sizinki gibi

Kızlar telefonunuzun canlı dinle ayarı varsa kulaklığı takıp telefonun mikrofonunu karnına götürüncede bebeğin kalp sesini evde dinleyebiliyorsun diye video çıktı karşıma ama ben bulamadığımdan ayarı dinleyemedim denemek isterseniz

Anladım doğrudur ancak benim doktor özellikle ağızdan alacaksın dedi o yüzden ağızdan alıyorum pztesi günü kesip kesmemeyi soracağım kesersem kanama geri başlar mı acaba
Bence doktor bilgi verir kanama alanı yoksa kesebilir ya da fitile dönebilir genellikle 3 ay civarı bıraktırıyorlar diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…