- Konu Sahibi denizzehra
-
- #1.861
Keseye yer açmak için bağırsaklar bir tık yukarı kalkıyor sanırım o şişlik ve bulantı ondan kaynaklanıyor olabileceğini düşünüyorumKızlar iyi geceler, biz eğer bir sorun yoksa 8 haftalığız. Bugün biraz dışarda fazla vakit geçirdim. Yürüme gezme vs. Yavaş ve dikkatli olsamda karnım midemle birleşip kasılmış durumda ve inanılmaz rahatsızım. Çok gergin semsert duruyornedir bu ne olabilir yaşayan yada bilgisi olan var mı ?
Hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın hepimiz sağlıklı ahmilelik süreci geçirip evlatlarımıza kavuşuruz inşallahMerhaba herkese
Bugün hamile olduğumu ögrendim,
Son adet 23 agustostu, betam bugün 706 cıktı
Ve ne yapacagımı nasıl ilerleyecegimi hic bilmiyorum
Hemen uzanıp dinlenmelisin acile gittin mi inşallah bir şey olmaz kolay atlatırsın bu süreciKızlar benim bu sabah çok yoğun kanamam oldu , ultrasonda ikiside duruyor ama ben ümidimi yitiriyorum artık lütfen dua edin
Usgde görünüyor ise uzanın dinlenin stres yapmayın. Duamız seninle. Kötüyü çağırma iyi düşünelim sonuçta kanamaya rağmen yerindeler.Kızlar benim bu sabah çok yoğun kanamam oldu , ultrasonda ikiside duruyor ama ben ümidimi yitiriyorum artık lütfen dua edin
Hiç bilmiyorum benimki ikiz tutmamıştı işte . Bir de ben ilk gebelikteki taramaları hiç hatırlamıyorumBiz eşimle tayinden dolayı istambuldayız ailem çok uzaktao yüzden tedirgin oldum.Allah büyük bakılır bi şekilde
Başka bebek yok ilk olacakbide size şey sorayım
İkiz gebelikte tarama testleri nasıl oluyor
Geçen pazar gecesi benimde çok fazla kanamam oldu çok şükür kalp atışı var progestan başladılar 1 haftadır yatırıyorum yatican dedi doktor 2 hafta sonra kontrole kadar iyi düşün inşallah bizimlelerdir . Hamilelik belirtilerini takip et ben midem o kadar bulanıyor ki ama uzulemiyorum . Çünkü yaşadığının kanıtı bana . İnşallah sonunda kucağımıza almak nasip olur .Kızlar benim bu sabah çok yoğun kanamam oldu , ultrasonda ikiside duruyor ama ben ümidimi yitiriyorum artık lütfen dua edin
İnşallahGeçen pazar gecesi benimde çok fazla kanamam oldu çok şükür kalp atışı var progestan başladılar 1 haftadır yatırıyorum yatican dedi doktor 2 hafta sonra kontrole kadar iyi düşün inşallah bizimlelerdir . Hamilelik belirtilerini takip et ben midem o kadar bulanıyor ki ama uzulemiyorum . Çünkü yaşadığının kanıtı bana . İnşallah sonunda kucağımıza almak nasip olur .
Ay ne güzel bende yarın gideceğim 5+6 inşallah güzel haberler alırım sizinki gibi5+5 te kalp atışını duydum
2 ayrı doktora gidiyorum
Gittiğim ilk doktor kalp atışı karından 7. haftada duyuluyor demişti
Çarşamba günü o doktorumda randevum var
Diğer doktorumun ultrasonundan herhalde 5+5 te duyduk çok şükür
O gün kalp atışı duymayı hiç beklemiyordum
Sürpriz oldu
Ne yaptınız kese ve kalp atışı duydunuz muKızlar kalp atışı 6. Haftada mı 7. Haftada mı duyuluyor. Çarşamba günü kese görmeye gideceğim 5 buçuk haftalık gebe olmuş olacağım
Merhaba keseyi gördüm kalp için Perşembe gideceğim.Ne yaptınız kese ve kalp atışı duydunuz mu
Ay ne güzel bende yarın gideceğim 5+6 inşallah güzel haberler alırım sizinki gibi
Bence doktor bilgi verir kanama alanı yoksa kesebilir ya da fitile dönebilir genellikle 3 ay civarı bıraktırıyorlar diye biliyorumAnladım doğrudur ancak benim doktor özellikle ağızdan alacaksın dedi o yüzden ağızdan alıyorum pztesi günü kesip kesmemeyi soracağım kesersem kanama geri başlar mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?