- 28 Haziran 2017
- 139
- 135
- 103
- Konu Sahibi denizzehra
-
- #1.881
Ben ilk gebeliğimde lierac kullandım hiç çatlağım olmadı ama tabi genetikle ilgili annemde de çatlak yok iç karnım geniş karnımda çok büyümemişti sanırım onunla da ilgili ama işe yarıyor ki doktorum tavsiye etmiştiÇatlak kremi kullanan var mı ne önerirsiniz şimdiden başlamayı düşünüyorum
Şimdiden çok erken 4. Aya girmeden başlamaÇatlak kremi kullanan var mı ne önerirsiniz şimdiden başlamayı düşünüyorum
İnşallah ikiside tuttu merak etme içini ferah tutKızlar 2 hafta sonunda yarın çok şükür doktora ilk kontrole gideceğim. Çift transfer olmuştum, kaç tanesi tutundu kese kalp atışı hepsini yarın göreceğim inşallah. Dualarınızı bekliyorum
Normalde 2 öğün besleniyorum sabah kahvaltı yapıyorum 3 gibi bir karnım acıkıyor elim ayağım titriyor yemezsem midem bulanıyor akşam 7 gibi bir daha yiyorumBen şu an tek bebeğe hamileyim. Hiç sormuyorum doktora kaç cmmiş neye benziyormuş.Yanlış hatırlamıyorsam ikiz gebelikte son 2 aya kadar ikisi de tek bebek gibi büyüyorlar. Sonra yer kalmadığı için duraksama oluyor. Ama o da önemli değil. Belli bir kiloya boya gelince sezeryanla alalım diyor doktorlar. Yani siz birebir takvime göre takip edin. Kafanıza takmayın
Açlık durumu bende de var. Ama benimki şöyle 2-3 saatte bir bir şeyler atıştırmazsam bayılacak gibi oluyorum. Doktora sorucam. İnsülin direnci mi diye şüphelenmeye başladım. İlk gebeliğimde yaşamadım diye hatırlıyorum ama eşim vardı diyor. Sizde bir problem yoksa gebelikte normal diyebilirler tabi
Aramıza hoşgeldin haftaya kadın doğum doktoruna git kese görecek sonrada kalp atışıMerhaba herkese
Bugün hamile olduğumu ögrendim,
Son adet 23 agustostu, betam bugün 706 cıktı
Ve ne yapacagımı nasıl ilerleyecegimi hic bilmiyorum
İPhone ve ıpods olması gerekli kulaklığım o marka olmadığı için denemedim ama bende gördümKızlar telefonunuzun canlı dinle ayarı varsa kulaklığı takıp telefonun mikrofonunu karnına götürüncede bebeğin kalp sesini evde dinleyebiliyorsun diye video çıktı karşıma ama ben bulamadığımdan ayarı dinleyemedim denemek isterseniz
Yaaaa inşallah, Allah razı olsunİnşallah ikiside tuttu merak etme içini ferah tut
MerhabaMerhabalar herkese,
ben de 7+1 günlük hamileyim. Hamileliğin öncesinde ve başından itibaren koyu sarı - yeşil akıntım var. Son bir haftadır kaşıntı da eşlik ediyor. Doktor ilk 12 hafta ilaç kullanamazsın dedi ama düşük riski olur mu diye çok korkuyorum. Bu tarz bi durum yaşayan var mı?
Tekrar mi sorsanizMerhabalar herkese,
ben de 7+1 günlük hamileyim. Hamileliğin öncesinde ve başından itibaren koyu sarı - yeşil akıntım var. Son bir haftadır kaşıntı da eşlik ediyor. Doktor ilk 12 hafta ilaç kullanamazsın dedi ama düşük riski olur mu diye çok korkuyorum. Bu tarz bi durum yaşayan var mı?
Tam 8 haftalık şuan.Günaydın kızlar, sabah uyandığımda yoğun vir kanamam oldu. Birden iç çamaşırına birşeylerin aktığını hissettim, kontrol ettiğimde kandı. Yurtdışında olduğum için çok bilmiyorum ne yapılabilir.
Tüp bebek olduğu için sabah akşam 2 ser qdet istrofem ve birer adet de progesteron iğne kullanıyordum zaten. Progesteron iğne vurdum hemen iğneyi arttirsam mi? Çocuğu okula bırakıyor eşim dönünce birlikte hastaneye gideceğiz ama çok korkuyorum birşey olacak diye.
Kanama bir çok sebepten olabiliyor sakin kalmaya çalışın önemli olan ultrasonda bebeği keseyi görmek hemen doktora gitmelisinizTam 8 haftalık şuan.
Merhaba canım benim idrarda hafif yanma olmaya baslamastı idrar ve kültür yaptırdı doktor bakteri çıktı ilk toz ilaç verdi sonrasında da antibiyotik başlattı. Gebelikte çok önemliymiş 1 ay sonra da kültür yeniden bakıcağıZ dedi dahiliyeye gidip de yaptırabilirsin istersen ihmal etmeni önermem canımMerhabalar herkese,
(Tantum ağız gargarası; redoxan c ; içenilirsiniz )Kızlar sabah hasta gibi uyandım hava değişimi falan soğuk algınlığı gibi var mı öneriniz neler yapabilirim ilaçsız atlatmak için
Ay teşekkür ederim canım ben de alayım ufaktan basladı gibi de artmasın dedim(Tantum ağız gargarası; redoxan c ; içenilirsiniz )
İlk hamileliğimi öğrendiğimde boğaz ağrısı çok hafif ateşim vardı öksürük başlıyordu
Doktora sorduğumda üstekini yazmıştı
Belki işinize yarar.İki üç günde kendime gelmiştim ben.Sadece C vitamini kullandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?