Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Çatlak kremi kullanan var mı ne önerirsiniz şimdiden başlamayı düşünüyorum
Ben ilk gebeliğimde lierac kullandım hiç çatlağım olmadı ama tabi genetikle ilgili annemde de çatlak yok iç karnım geniş karnımda çok büyümemişti sanırım onunla da ilgili ama işe yarıyor ki doktorum tavsiye etmişti

Kızlar 2 hafta sonunda yarın çok şükür doktora ilk kontrole gideceğim. Çift transfer olmuştum, kaç tanesi tutundu kese kalp atışı hepsini yarın göreceğim inşallah. Dualarınızı bekliyorum
İnşallah ikiside tuttu merak etme içini ferah tut

Normalde 2 öğün besleniyorum sabah kahvaltı yapıyorum 3 gibi bir karnım acıkıyor elim ayağım titriyor yemezsem midem bulanıyor akşam 7 gibi bir daha yiyorum ilk gebeliğimde çalıştığım için öğlen azda olsa yiyordum şimdiden böyleysek 9 aya kaç kilo oluruz

Merhaba herkese
Bugün hamile olduğumu ögrendim,
Son adet 23 agustostu, betam bugün 706 cıktı
Ve ne yapacagımı nasıl ilerleyecegimi hic bilmiyorum
Aramıza hoşgeldin haftaya kadın doğum doktoruna git kese görecek sonrada kalp atışı

İPhone ve ıpods olması gerekli kulaklığım o marka olmadığı için denemedim ama bende gördüm

Merhabalar herkese,
ben de 7+1 günlük hamileyim. Hamileliğin öncesinde ve başından itibaren koyu sarı - yeşil akıntım var. Son bir haftadır kaşıntı da eşlik ediyor. Doktor ilk 12 hafta ilaç kullanamazsın dedi ama düşük riski olur mu diye çok korkuyorum. Bu tarz bi durum yaşayan var mı?

Merhaba Doktorun kullanmazsın mı dedi mecbur kalınan durumlarda verilen ilaç var diye hatılıyorum sen su içmeyi eksik etme

Tekrar mi sorsaniz ben de akinti vs olmamasina ragmen mutlaka idrar kültürü istiyoruz, bir şey çıkarsa ilaç kullanmanız gerekiyor yoksa risk oluşturuyor dedi. Benim sonuç temiz çıkınca tekrar görüşmedik ama pozitif olsa ilaç verecekti. Düşük riski yaratmasa bile erken doğum riskleri vs oluşturabiliyormuş bazı enfeksiyonlar. Tabi hepsi yapacak diye bir şey yok hemen kötü düşünmeyin ama yine de tedbirli olup sorgulamakta fayda var

Günaydın arkadaşlar , geçen hafta 5+1 de karın usgden sadece kese görülmüştü 13mm keseden daha büyük komşu bi kanama alanı vardı progestan başlamıştım bir haftadır yatıyorum
Kanamam olmadı bugun 6 haftalığım sat a göre. tekrar doktora gidicem bana dua edin yolk yada bebek görünürmü boş mu değilmi diye düşünmekten okadar stres oldum ki bayıldım bayılacağım

Günaydın kızlar, sabah uyandığımda yoğun vir kanamam oldu. Birden iç çamaşırına birşeylerin aktığını hissettim, kontrol ettiğimde kandı. Yurtdışında olduğum için çok bilmiyorum ne yapılabilir.
Tüp bebek olduğu için sabah akşam 2 ser qdet istrofem ve birer adet de progesteron iğne kullanıyordum zaten. Progesteron iğne vurdum hemen iğneyi arttirsam mi? Çocuğu okula bırakıyor eşim dönünce birlikte hastaneye gideceğiz ama çok korkuyorum birşey olacak diye.

Tam 8 haftalık şuan.

Kızlar günaydın,bana yardımcı olurmusunuz 2 gündür midem bulantım başladı
Doğru düzgün birsey yiyemiyorum
Kusma yok ama araba tutar daralırsınız öyle bi mide bulantısı sabah açlıkla uyandım midem kazınıyor ama bi yandan da bulantım var ne yapacağım bebekler nasıl gelişecek böyle ? Gördüğüm herşeye ıyyyy oluyorum iğrelti geliyor

Merhaba canım benim idrarda hafif yanma olmaya baslamastı idrar ve kültür yaptırdı doktor bakteri çıktı ilk toz ilaç verdi sonrasında da antibiyotik başlattı. Gebelikte çok önemliymiş 1 ay sonra da kültür yeniden bakıcağıZ dedi dahiliyeye gidip de yaptırabilirsin istersen ihmal etmeni önermem canım

Kızlar sabah hasta gibi uyandım hava değişimi falan soğuk algınlığı gibi var mı öneriniz neler yapabilirim ilaçsız atlatmak için

Kızlar sabah hasta gibi uyandım hava değişimi falan soğuk algınlığı gibi var mı öneriniz neler yapabilirim ilaçsız atlatmak için
(Tantum ağız gargarası; redoxan c ; içenilirsiniz )
İlk hamileliğimi öğrendiğimde boğaz ağrısı çok hafif ateşim vardı öksürük başlıyordu
Doktora sorduğumda üstekini yazmıştı
Belki işinize yarar.İki üç günde kendime gelmiştim ben.Sadece C vitamini kullandım

Ay teşekkür ederim canım ben de alayım ufaktan basladı gibi de artmasın dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…