- 15 Temmuz 2020
- 320
- 337
- 103
- 29
- Konu Sahibi denizzehra
-
Hayırlı olsun canım benim sağlıkla ilerlesin inşallahMerhaba kızlar Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bugün test yaptım idrar testi pozitif çıktı çok şükür.
Merhaba bende bugün 5+1 de doktora gittim beta hcg seviyem düzenli artmış ama kese görünecek kadar artmamış. Haftaya keseyi görmek için tekrar çağırdı. Yani tamamiyle beta hcg değeri ile ilgili korkmayın :) herkeste aynı olmuyorMerhaba, Hiç bir sorunum yok yumurtlama takibi yaptığım için geç yumurtlama gibi bir durumda yok, neden görünmemiş olabilir
Yorumunuz için teşekkür ederim inşallah öyledir inşallah sağlıcakla kucağımıza alırızMerhaba bende bugün 5+1 de doktora gittim beta hcg seviyem düzenli artmış ama kese görünecek kadar artmamış. Haftaya keseyi görmek için tekrar çağırdı. Yani tamamiyle beta hcg değeri ile ilgili korkmayın :) herkeste aynı olmuyor
İnşallah hepimizinkiniSağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Bende de duygusallık varBu grup gerçekten çok pozitif:) herkes sağlıkla bebeğini kucağına alır İnşallah.
Beta hcgnin artmasından mi nedir acayip yalnızlık hissi ve ağlama istegi var. Çok saçma şeylere agliyorum
Sizde de var mı?
İnsanın her şeyi değişiyor yaBende de duygusallık varbir de uyku hali var sürekli. Ağzımın tadı da değişik her şey tuzsuz geliyor. Eşim şimdi yemeği yerken ne kadar tuzlu yapmışsın dedi ama bana göre çok normal olmuştu
Şuan kaç çıktı betanız tarihleri mız yakınMerhaba benimde sat 1 Ağustos. Dün kan tahlili verdim beta 70 çıktı. Cumartesi doktora gideceğimHepinize şimdiden hayırlı olsun
Bende çok alıngan oldum ya, sanki yalnız kalmışım gibi hissediyorumBu grup gerçekten çok pozitif:) herkes sağlıkla bebeğini kucağına alır İnşallah.
Beta hcgnin artmasından mi nedir acayip yalnızlık hissi ve ağlama istegi var. Çok saçma şeylere agliyorum
Sizde de var mı?
Kaç cıkmıs beta hcg hatırlıyor musunuzMerhaba bende bugün 5+1 de doktora gittim beta hcg seviyem düzenli artmış ama kese görünecek kadar artmamış. Haftaya keseyi görmek için tekrar çağırdı. Yani tamamiyle beta hcg değeri ile ilgili korkmayın :) herkeste aynı olmuyor
Bende sizinle aynı gün son adet gördüm kese göründü hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsinHerkese merhaba
Ben de 5+4 hamileyim
Sat 28 Temmuz
Bende pcos var o yüzden mart ayından beri Klomen, Femara ve Ovitrelle ile denemeler yapıyordum
4.denemem olan ağustos ayında çok şükür hamile kaldım
25 Ağustos’ta öncesinde hiç idrar testi yapmadan direkt kan verdim, beta 877 çıktı
27 Ağustos’ta 2144 çıktı
29 Ağustos’ta 5929 çıktı
1 Eylül’de 14994 çıktı ve karından ultrasonda keseyi gördük
3 Eylül’de kesenin içinde minik beyaz nokta şeklinde bebişi gördük çok şükür
Bugün de beta 37502 çıktı
17 Eylül’de 7+2 olacağım inşallah ve kalp atışı için doktora gideceğim
Allah hepimize sağlıklı, kolay hamilelik nasip etsin
İnşallahHayırlı olsun herkese... Bende pozitif testi gördüm. Ancak daha kan vermedim. Herkesin hamileliği kolaylıkla geçer inşallah
Tam 6. Hafta gösteriyor uygulama. Çok garip bir his o . Yanımda eşim var kızım var ama yalnız hissediyorumBende çok alıngan oldum ya, sanki yalnız kalmışım gibi hissediyorumkaç haftalıksınız siz?
Merhaba, benim bat 29 ağustosdu. Aynı gün beta baktırdım değerim 701 çıktı. Normal mi bilemedim:/ 16 eylül doktor randevum var. Geçtiğimiz hafta bende sürekli kasık ağrısı yaşadım ama tek taraflı olmadı. Olumsuz deneyimlerde yaşamışsınız dilerim tekrarlanmaz, iyi düşünün sağlıksız olsa beta artışı düzensiz olur isterseniz 2 gün sonra tekrar bi beta baktırın.Selamlar kızlar, ben de gergin bekleyiş içerisinde olanlardanımAdet günü kan verdim değerim 247 geldi, iki gün sonra yani bugün kan verdim 718’e yükselmiş çok şükür Her şey yolunda giderse Cumartesi keseyi bile görebilirmişiz Yalnız beni geren şey tek taraflı kasık batmalarım. İki kere dış gebelik geçirdim, ikincisinde tüpümü aldılar mecbur, bu seferki sağlam olan taraftan. Ama bu tek taraflı hafif batma beni düşündürüyor, sonra diyorum ki dış gebelik olsaydı değer böyle güzel yükselmezdi galiba Siz ne düşünüyorsunuz? Benim gibi tek taraflı ağrı yaşayan var mı?
Merhaba 462 çıktı bir hafta sonra keseyi görmek için çağırdı doktorŞuan kaç çıktı betanız tarihleri mız yakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?