Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar keseyi gördük 6,3 mm iyi görünüyor dedü doktorum.çok kurcalamadı ama şu anlık 1 kese dördü.sonradan artabilir mi kese sayısı acaba yoksa olsa kesin görür müydü bir hafta sonraya kontrole gideceğim tekrar

Merhaba, Hiç bir sorunum yok yumurtlama takibi yaptığım için geç yumurtlama gibi bir durumda yok, neden görünmemiş olabilir
Merhaba bende bugün 5+1 de doktora gittim beta hcg seviyem düzenli artmış ama kese görünecek kadar artmamış. Haftaya keseyi görmek için tekrar çağırdı. Yani tamamiyle beta hcg değeri ile ilgili korkmayın :) herkeste aynı olmuyor

Yorumunuz için teşekkür ederim inşallah öyledir inşallah sağlıcakla kucağımıza alırız

Selamm ben 5+4 te dün yolk sac ve bebeğin oluştuğunu gördüm 2mm embriyo kese 10-12mm
İnşallah 2hafta sonra kalp atışı duyacağız kontrolde
Bat 23ağustos tu 26sında gebe olduğumu öğrendim

Bu grup gerçekten çok pozitif:) herkes sağlıkla bebeğini kucağına alır İnşallah.
Beta hcgnin artmasından mi nedir acayip yalnızlık hissi ve ağlama istegi var. Çok saçma şeylere agliyorum
Sizde de var mı?

Bende de duygusallık var bir de uyku hali var sürekli. Ağzımın tadı da değişik her şey tuzsuz geliyor. Eşim şimdi yemeği yerken ne kadar tuzlu yapmışsın dedi ama bana göre çok normal olmuştu

Bende çok alıngan oldum ya, sanki yalnız kalmışım gibi hissediyorum kaç haftalıksınız siz?

Kaç cıkmıs beta hcg hatırlıyor musunuz

Bende sizinle aynı gün son adet gördüm kese göründü hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin

Merhaba, benim bat 29 ağustosdu. Aynı gün beta baktırdım değerim 701 çıktı. Normal mi bilemedim:/ 16 eylül doktor randevum var. Geçtiğimiz hafta bende sürekli kasık ağrısı yaşadım ama tek taraflı olmadı. Olumsuz deneyimlerde yaşamışsınız dilerim tekrarlanmaz, iyi düşünün sağlıksız olsa beta artışı düzensiz olur isterseniz 2 gün sonra tekrar bi beta baktırın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…