- 9 Nisan 2025
- 616
- 364
- 18
- Konu Sahibi denizzehra
-
Bende sizinle aynı gün son adet gördüm kese göründü hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin
Kalp atışını duyabildiniz mi aynı haftadayız ben henüz gitmedimKızlar keseyi gördük 6,3 mm iyi görünüyor dedü doktorum.çok kurcalamadı ama şu anlık 1 kese dördü.sonradan artabilir mi kese sayısı acaba yoksa olsa kesin görür müydübir hafta sonraya kontrole gideceğim tekrar
Hayır çok küçük daha dedi,haftaya duyarız dedi.Kalp atışını duyabildiniz mi aynı haftadayız ben henüz gitmedim
Hayırlı olsunSelam kızlar sağlıkla dolsun kucağımız inşAllah herkese sağlıklı hamilelik dilerim bende 5 haftalık hamileyim
Sanırım 6.haftadan sonra duyuluyor normaldirKızlar günaydın. Dün kese göründü şükürler olsun ki 5+2. Ama bebek ve kalp atışı henüz yok dedi. 10 gün sonra tekrar gideceğim. Normal mi?
Geçmiş olsun. Tez zamanda iyileşirsin İnşallah. Bebeğe de bir şey olmaz gönlünü ferah tut.Kızlar ben 3 gündür düşmeyen ateşle şiddetli baş ağrısıyla uğraşıyorum. Parol ile birkaç saat düşüp tekrar ediyor. Dün gece acilde tahliller yapıldı idrar yolu enfeksiyonu ve kanda crp yüksek çıktıdoktor ilk trimester antibiyotik kullanımı önermiyoruz ama antibiyotiksiz geçmesi imkansız hatta ilerleyebilir dedi ve antibiyotik verdi. Çok endişeliyim umarım bebeğe zarar vermez 5+2 deyim
Seninle aynıyız,benim de sadece kese göründü.Cumartesi kalp için gideceğimKızlar günaydın. Dün kese göründü şükürler olsun ki 5+2. Ama bebek ve kalp atışı henüz yok dedi. 10 gün sonra tekrar gideceğim. Normal mi?
Teşekkür ederim canım hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza yavrularımızı inşAllahHayırlı olsun
İyi düşün iyi olsun canım senin için dua edicemKızlar ben 3 gündür düşmeyen ateşle şiddetli baş ağrısıyla uğraşıyorum. Parol ile birkaç saat düşüp tekrar ediyor. Dün gece acilde tahliller yapıldı idrar yolu enfeksiyonu ve kanda crp yüksek çıktıdoktor ilk trimester antibiyotik kullanımı önermiyoruz ama antibiyotiksiz geçmesi imkansız hatta ilerleyebilir dedi ve antibiyotik verdi. Çok endişeliyim umarım bebeğe zarar vermez 5+2 deyim
Güzel haberlerini bekliyorum öyleyse.Seninle aynıyız,benim de sadece kese göründü.Cumartesi kalp için gideceğim
Merhabalar, öncelikle size hayırlı olsun Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsinMerhaba, benim bat 29 ağustosdu. Aynı gün beta baktırdım değerim 701 çıktı. Normal mi bilemedim:/ 16 eylül doktor randevum var. Geçtiğimiz hafta bende sürekli kasık ağrısı yaşadım ama tek taraflı olmadı. Olumsuz deneyimlerde yaşamışsınız dilerim tekrarlanmaz, iyi düşünün sağlıksız olsa beta artışı düzensiz olur isterseniz 2 gün sonra tekrar bi beta baktırın.
Çok teşekkür ederimİyi düşün iyi olsun canım senin için dua edicem
Çok teşekkür ederim amin inşallahGeçmiş olsun. Tez zamanda iyileşirsin İnşallah. Bebeğe de bir şey olmaz gönlünü ferah tut.
Ben yarın gideceğim doktora. 6+2 olacak tam. İnşallah kalp atışını duyabilirizHerkes doktor kontrollerini burda paylaşsın lütfen hepimiz de birbirimizin tecrübelerinden faydalanalım çok heyecanlı bir süreç geçiriyoruz birbirinin derdine sevincine ortak olalım
İnşallah benim de salı akşamıBen yarın gideceğim doktora. 6+2 olacak tam. İnşallah kalp atışını duyabiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?