Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Kalp atışını duyabildiniz mi aynı haftadayız ben henüz gitmedim

Kızlar ben 3 gündür düşmeyen ateşle şiddetli baş ağrısıyla uğraşıyorum. Parol ile birkaç saat düşüp tekrar ediyor. Dün gece acilde tahliller yapıldı idrar yolu enfeksiyonu ve kanda crp yüksek çıktı doktor ilk trimester antibiyotik kullanımı önermiyoruz ama antibiyotiksiz geçmesi imkansız hatta ilerleyebilir dedi ve antibiyotik verdi. Çok endişeliyim umarım bebeğe zarar vermez 5+2 deyim

Geçmiş olsun. Tez zamanda iyileşirsin İnşallah. Bebeğe de bir şey olmaz gönlünü ferah tut.

İyi düşün iyi olsun canım senin için dua edicem

Merhabalar, öncelikle size hayırlı olsun Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin cuma günü doktora gittiğimde keseyi görmüştük çok şükür Kahverengi lekelerim için duphaston verdi doktorum, fakat hala devam ediyor. Ne zaman biter bilemiyorum. Tek tesellim dış gebelik olmayışı

Merhaba kızlar bende geçen hafta Çarşamba Reglim 1 gün geçmişken kan verdim bat 2 Eylül sat 7 Ağustos du . 548 gibi bir değer çıktı bu cuma ya kadar bekliycem ben de sürekli doktora gelip gitmek istemiyorum . Kese tam gözüksün diye bekliyorum . 11 Eylül randevum var kese oluşmuş olur diye tahmin ediyorum inşallah boş gebelik dış gebelik falan değildir inşallah hepimiz güzel haberler alırız . Evlatlarımıza sağa salim kavuşuruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…