Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun inşallah sorunsuz olarak atlatırsınız biz de dua edelim

Sevindim senin adına da lekenin nedenini doktor söyledi mi sana
Henüz bir şey demedi. 10 gebenin 6’sında gördüğümüz bir olay dedi. Duphaston verdi, ağrım falan yok ama yine de kesilmedi… Belki bıçak gibi kesmesini beklemek saçma ama bilemiyorum, bir kaç güne netice verir sanırsam

Çok iyi normal o zaman benimde iki gündür leke gelmiyor ama bu sabah 5-10 dk kadar kasığımda yoğun ağrı oldu sonra kendi kendine geçti kanama vs olmadı şükür

Çok iyi normal o zaman benimde iki gündür leke gelmiyor ama bu sabah 5-10 dk kadar kasığımda yoğun ağrı oldu sonra kendi kendine geçti kanama vs olmadı şükür
Sevindim sizin adınıza öyle de devam etsin inşallah Hala geçmemiş olması beni azıcık tedirgin ediyor o kadar… Sizin de kasık bölgenizde baskı hissi var mı peki? Böyle özellikle otururken daha hissedilir oluyor ben de.

Evet arada oluyor
Hamilelik çok değişik bir his, bugün acaba neden gerilsem diye beynim vücudumu darlıyor resmen Bir gün bakıyorum kasıklarımda dolgunluk bir gün bakıyorum lekeler bir gün bakıyorum ay göğüslerim mi inmiş yoksa falan filan Kafayı fazla kırmadan sağlıcakla kavuşsak bari bebelerimize

Bende de var otururken özellikle daha fazla oluyor. Ara ara hissediyorum benimde aklıma takılmıştı

İnşallah sağlıkla kavuşuruz stres yapmamak gerekiyor aslında keyfini çıkaralım eşlerimiz nazlanalım

Bende sizinle aynı gün son adet gördüm kese göründü hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin
Bende sizinle aynı gün son adet gördüm kese göründü hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin
Hayırlı olsun tarihleri mız aynı benımde 4 Eylül'de kan verdım 14.930 çıktı doktor randevum 17 eylül saglık ocagına yarın tekrar kan vereceğim daha erkene bulursam gıdecem hastaneye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…