- Konu Sahibi denizzehra
-
Merhabalar, öncelikle size hayırlı olsun Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsincuma günü doktora gittiğimde keseyi görmüştük çok şükür Kahverengi lekelerim için duphaston verdi doktorum, fakat hala devam ediyor. Ne zaman biter bilemiyorum. Tek tesellim dış gebelik olmayışı
Geçmiş olsun inşallah sorunsuz olarak atlatırsınız biz de dua edelimKızlar ben 3 gündür düşmeyen ateşle şiddetli baş ağrısıyla uğraşıyorum. Parol ile birkaç saat düşüp tekrar ediyor. Dün gece acilde tahliller yapıldı idrar yolu enfeksiyonu ve kanda crp yüksek çıktıdoktor ilk trimester antibiyotik kullanımı önermiyoruz ama antibiyotiksiz geçmesi imkansız hatta ilerleyebilir dedi ve antibiyotik verdi. Çok endişeliyim umarım bebeğe zarar vermez 5+2 deyim
Çok teşekkür ederim inşallahGeçmiş olsun inşallah sorunsuz olarak atlatırsınız biz de dua edelim
Henüz bir şey demedi. 10 gebenin 6’sında gördüğümüz bir olay dedi. Duphaston verdi, ağrım falan yok ama yine de kesilmedi… Belki bıçak gibi kesmesini beklemek saçma ama bilemiyorum, bir kaç güne netice verir sanırsamSevindim senin adına da lekenin nedenini doktor söyledi mi sana
Bende katılıyorum aranıza sat9 Ağustos bhcg şuan düzenli artista :))Mayıs 2026 Anneliği bekleyenler beraber bekleyelim...
Çok iyi normal o zaman benimde iki gündür leke gelmiyor ama bu sabah 5-10 dk kadar kasığımda yoğun ağrı oldu sonra kendi kendine geçti kanama vs olmadı şükürHenüz bir şey demedi. 10 gebenin 6’sında gördüğümüz bir olay dedi. Duphaston verdi, ağrım falan yok ama yine de kesilmedi… Belki bıçak gibi kesmesini beklemek saçma ama bilemiyorum, bir kaç güne netice verir sanırsam
HoşgeldinBende katılıyorum aranıza sat9 Ağustos bhcg şuan düzenli artista :))
Hoşbuldum sizde nasıl durumlarHoşgeldin
Sevindim sizin adınıza öyle de devam etsin inşallahÇok iyi normal o zaman benimde iki gündür leke gelmiyor ama bu sabah 5-10 dk kadar kasığımda yoğun ağrı oldu sonra kendi kendine geçti kanama vs olmadı şükür
HoşgeldinBende katılıyorum aranıza sat9 Ağustos bhcg şuan düzenli artista :))
Benim 7 haftalık demişti haftaiçi salı günü kontrolüm var şükür iyi gibi şimdilik maşallahHoşbuldum sizde nasıl durumlar
Maşallah sağlıcakla gelsin inşallahHoşgeldin
Benim 7 haftalık demişti haftaiçi salı günü kontrolüm var şükür iyi gibi şimdilik maşallah
Evet arada oluyorSevindim sizin adınıza öyle de devam etsin inşallahHala geçmemiş olması beni azıcık tedirgin ediyor o kadar… Sizin de kasık bölgenizde baskı hissi var mı peki? Böyle özellikle otururken daha hissedilir oluyor ben de.
Hepimizinki inşallahMaşallah sağlıcakla gelsin inşallah
Hamilelik çok değişik bir his, bugün acaba neden gerilsem diye beynim vücudumu darlıyor resmenEvet arada oluyor
Bende de var otururken özellikle daha fazla oluyor. Ara ara hissediyorum benimde aklıma takılmıştıSevindim sizin adınıza öyle de devam etsin inşallahHala geçmemiş olması beni azıcık tedirgin ediyor o kadar… Sizin de kasık bölgenizde baskı hissi var mı peki? Böyle özellikle otururken daha hissedilir oluyor ben de.
İnşallah sağlıkla kavuşuruz stres yapmamak gerekiyor aslında keyfini çıkaralım eşlerimiz nazlanalımHamilelik çok değişik bir his, bugün acaba neden gerilsem diye beynim vücudumu darlıyor resmenBir gün bakıyorum kasıklarımda dolgunluk bir gün bakıyorum lekeler bir gün bakıyorum ay göğüslerim mi inmiş yoksa falan filan Kafayı fazla kırmadan sağlıcakla kavuşsak bari bebelerimize
Hayırlı olsun kaç gün sonra verdiniz kanMerhaba 462 çıktı bir hafta sonra keseyi görmek için çağırdı doktor
Bende sizinle aynı gün son adet gördüm kese göründü hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin
Hayırlı olsun tarihleri mız aynı benımde 4 Eylül'de kan verdım 14.930 çıktı doktor randevum 17 eylül saglık ocagına yarın tekrar kan vereceğim daha erkene bulursam gıdecem hastaneyeBende sizinle aynı gün son adet gördüm kese göründü hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin
Değil mi ya onlar ne güne duruyorİnşallah sağlıkla kavuşuruz stres yapmamak gerekiyor aslında keyfini çıkaralım eşlerimiz nazlanalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?