• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bizede doktorum yapalım dedi
Son anda embriyoların kalitesinin iyi olmasına aldanıp yaptırmadık
Biyopsi dahi alınmıştı,ama şuan aşırı pişmanım. Zaten hamilelikle ilgili birsey bildiğim yoktu
Fetal,tarama testleri vs vs bilseydim aman zaten yapılacak diye baştan pgt yi yaptırırdım.
Onu yaptırınca sağlıklı gelen embriyoya tarama testlerinde ihtiyaç dahi yokmuş,bilemedim 😢
Evet pgt’li olunca gerek olmuyor bir çok teste ve bana embriyolog şunu demişti bazen laboratuvar da gözlemlediğimiz çok iyi embriyolarda sorun olabiliyor pgt olmadıkça bilinmiyor dedi hatta benim bi embriyom çok iyi görünüyordu ama pgt de bi kromozom eksik almış %100 tutunma ve gelişme ihtimali yok denildi ve imha edildi

Cem çelikte yaptım ama tek embriyo vardı o yüzden yapmamış olabilirler bilmiyorum
Tek embriyo dahi olsa yapılıyor istenilse neyse hakkınızda hayırlısı olsun. Ben Şişli memorial’da yaptırdım kesinlikle öneririm bidaha düşünürseniz eğer ilgi alaka bilgi almak vs çok çok iyiydi

Evet pgt’li olunca gerek olmuyor bir çok teste ve bana embriyolog şunu demişti bazen laboratuvar da gözlemlediğimiz çok iyi embriyolarda sorun olabiliyor pgt olmadıkça bilinmiyor dedi hatta benim bi embriyom çok iyi görünüyordu ama pgt de bi kromozom eksik almış %100 tutunma ve gelişme ihtimali yok denildi ve imha edildi
Merhaba ben de pgt çok istiyordum ama embriyom yavaş gelişip 6. Gün blast olduğu için zarar verilme riskini düşünüp biyopsi almadan dondurmuşlar. Şuan bu embriyoyla hamileyim ama her günün korku dolu geçiyor, inşallah sağlıklıdır😔 7. Haftanın içindeyim fetale kadar gidip inş temiz sonucu alabilirim

Merhaba ben de pgt çok istiyordum ama embriyom yavaş gelişip 6. Gün blast olduğu için zarar verilme riskini düşünüp biyopsi almadan dondurmuşlar. Şuan bu embriyoyla hamileyim ama her günün korku dolu geçiyor, inşallah sağlıklıdır😔 7. Haftanın içindeyim fetale kadar gidip inş temiz sonucu alabilirim
İçinizi ferah tutun bazen çok iyi olan görülen embriyolar ki benim bitanesi öyleydi genetik olarak sıkıntılı çıktı bazen yavaş gelişen tutunur genetikte bi problem yoktur. Ne güzel size tutunmuş korkmayın ve bide tabi bu zorunlu değil embriyolaog ve doktorlar genellikle önerirler başarı şansını artırmak veya düşük riskini azaltmak gereksiz transfer yapmamak adına özellikle ailede genetik bi problem varsa, tekrarlayan düşükler mevcutsa o zaman zorunlu oluyor diye biliyorum.

İçinizi ferah tutun bazen çok iyi olan görülen embriyolar ki benim bitanesi öyleydi genetik olarak sıkıntılı çıktı bazen yavaş gelişen tutunur genetikte bi problem yoktur. Ne güzel size tutunmuş korkmayın ve bide tabi bu zorunlu değil embriyolaog ve doktorlar genellikle önerirler başarı şansını artırmak veya düşük riskini azaltmak gereksiz transfer yapmamak adına özellikle ailede genetik bi problem varsa, tekrarlayan düşükler mevcutsa o zaman zorunlu oluyor diye biliyorum.
Umarım sağlıklıdır🙏🏻☺️

Evet yaptıracağım aslında tüp bebek doktorum gerek yok dedi hatta ikili üçlü taramaya bile ama amerikada yaşıyorum burdakiler yapalım dediler bide cinsiyetide öğrenmek istiyorum :)
Hmm anladım teşekkür ederim .Benim doktorum yapmayız büyük ihtimalle dedi ama görünürde bir şey olursa ya da içiniz tam rahatlasın dersen yapalım demişti.

Benim bugün 12.hafta sat a göre ama ultrasonda 12+5 im. Cumartesi günü grip olduğum için serum taktırdım orada doktorum da hastanedeydi bir kontrol edelim dedi çok hapşırmaktan kasılıyordum çünkü bebiş çok iyiydi bayağı hareketliydi ve bir cinsiyet tahmini yaptık %99 dedi KIZ 🌸
Ama ben hala erkek hissediyorum nedense 😂
Gözünüz aydın,bende perşembe başka doktora gideceğim devlete inşallah söyler 11+6 olacak
Bir tek ben mi öğrendim acaba, benim ki oğlan 🙈
Maşallah ben de erkek hissediyorum 2 kızım 1 oğlum var bu da erkek olursa skoru eşitleyip jubile yapacağım 😁

Kızlar bu aşağıda bebeğimiz ile ilgili bilgiler var ya haftası falan o sanki yanlış en azından benim öyle. 10. Hafta diyor ama ben Sat’a, kese ve bebek ölçüme göre dah yeni 9+1 oldum. Sizinki doğru mu?

Kızlar bu aşağıda bebeğimiz ile ilgili bilgiler var ya haftası falan o sanki yanlış en azından benim öyle. 10. Hafta diyor ama ben Sat’a, kese ve bebek ölçüme göre dah yeni 9+1 oldum. Sizinki doğru mu?
+1 i 10.haftanın içinde olarak sayıyor. 10+1 olunca da 11 hafta yazacak :)

Bu durum bence günümüzde çoğumuzda var 2. Tüp bebek denememiz ilkinde kalp atışı durdu kürtaj bunda iki embriyo tutundu kanamam oldu ikiside haladaha yaşıyor birinin kalp atışı durmak üzere sağlıklı olanın tam üzerinde kanama alanı var yani bazen diyorum çok mu üzerine gidiyorum diye doktor la bugün randevum vardı birinin gelişimi normal 8+2 ama onunda kafa tasının arkasında su birikintisi var yani Rabbim inşallah hepimizin kucağını evlatla doldursun. Birde böyle çocuktan şikayet edenleri görünce etrafımda ağızlarına çarpasım geliyor
Son durumunuz nedir? Umarım her şey yolundadır

Hmm anladım teşekkür ederim .Benim doktorum yapmayız büyük ihtimalle dedi ama görünürde bir şey olursa ya da içiniz tam rahatlasın dersen yapalım demişti.
Zaten pgt li embriyonun bütün testleri yapılmış oluyor
Bir sorun görünmediği için transfer ediliyor.Yanılma payları varmış tabi orası ayrı.Ama pgt li embriyo gebe kaldıktan sonra tarama testlerine gerek yok.
O yüzden içinizi ferah tutun tadını çıkarın🥰

Benim bugün 12.hafta sat a göre ama ultrasonda 12+5 im. Cumartesi günü grip olduğum için serum taktırdım orada doktorum da hastanedeydi bir kontrol edelim dedi çok hapşırmaktan kasılıyordum çünkü bebiş çok iyiydi bayağı hareketliydi ve bir cinsiyet tahmini yaptık %99 dedi KIZ 🌸
Ama ben hala erkek hissediyorum nedense 😂
Benim de gelecek hafta 12+4 de kontrolüm var. Acaba doktor cinsiyetini görebilir mi? Ben de çok merak ediyorum.
Sizin de kızınızı sağlıkla dünyaya getirin inşallah. Benim de bir kızım var ve kız çocuğunun güzelliği çok başka.

Zaten pgt li embriyonun bütün testleri yapılmış oluyor
Bir sorun görünmediği için transfer ediliyor.Yanılma payları varmış tabi orası ayrı.Ama pgt li embriyo gebe kaldıktan sonra tarama testlerine gerek yok.
O yüzden içinizi ferah tutun tadını çıkarın🥰
Önceki kayıplarımdan dolayı kafamda hep bişey oluyor. Doktorum çok iyi şükür o ne derse öyle yapacağım artık. Rabbim herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin inşaallah

Sizden daha fena ben varım sanırım
Ama leka kanama olayım bitmediğim için çok panikliyorum korkuyorum.Onlar olmasa çok şükür bak düzeldik diyorum anında birsey oluyor bütün modum yerle bir,elimizde degil.Onları gördük benimsedik.İnşallah birsey olmadan 12-13.haftaya ulaşırız tabi sağ salim doğumada🤲🏻🤲🏻
Rabbim sağlıklı, hayırlı, kolaylıkla geçen süreçler nasip etsin hepimize 🌼 Psikoloji çok önemli, olumsuz durumlara takılma. Bol bol dua et, bebeğinle konuş. Yavrunun motivasyonu yüksek olsun ki anneciğine sarılsın 🫂 Az kaldı inşallah, 10. Haftayı bitirdik sayılıırr

Kızlar benim de fetal dna zamanım geldi firma araştırması yapıyorum. Sonuçlar genel olarak 1 haftada çıkıyor değil mi? Bir de Ataşehir genetikte yaptıran var mı?

Back
X