• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Sağlıkla kucağınıza alırsınız umarım 🥰 benim de ikizlerim olucak inşallah 8+5 bizde
İnşallah🤲🏻 Sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.bu lekelerden dolayı çok korkuyoruz 😢 kendi doktorum bi sorun yok demişti
Sorun yoksa neden bunları yaşıyoruz insan ister istemez endişe işinde.
Acildeki doktor öyle söyledi ama oda doğrumu bilmiyorum.Tuhaf sert bi mizaçla söyledi.

İnşallah🤲🏻 Sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.bu lekelerden dolayı çok korkuyoruz 😢 kendi doktorum bi sorun yok demişti
Sorun yoksa neden bunları yaşıyoruz insan ister istemez endişe işinde.
Acildeki doktor öyle söyledi ama oda doğrumu bilmiyorum.Tuhaf sert bi mizaçla söyledi.
Korkmayın Allahın izniyle bir şey olmaz kanama alanları sık görülen bir şeymiş doktorum öyle söylemişti siz ne kadar rahat olursanız bebekler de o kadar rahat olur 🥹

Korkmayın Allahın izniyle bir şey olmaz kanama alanları sık görülen bir şeymiş doktorum öyle söylemişti siz ne kadar rahat olursanız bebekler de o kadar rahat olur 🥹
O kadar haklısınız ki 5 yıldan sonra ilk gebelik ve tüp bebek elimde değil aklım çıkıyor 😢
Evde kalp dinleme cihazı aldık artık korkudan.
Allah büyük inşallah bu günleri güzel atlatırız 🫶🏻🌸

Allahımmm inşallah darısı benim 3bc ve 3Ab me bunlar bana çok umut oluyor 🥹❤️🧿
Aaamiiinnnnn 😻😻😻 Rabbim tez vakitte senin bebişlere de rahmine tutunmayı nasip etsin 🫂 İlk transferim çok daha kaliteliydi ama olmadı, bu yavrularım 3 bc olunca biraz moralim bozulmuştu. Ama dedim ki Rabbim onlara can vermiş, 5. Güne kadar gelip dayanmışlar demek ki yaşama tutunmak istiyorlar. Transferden sonra hem psikolojik olarak rahatlattım kendimi. Doğum günümde transfer oldum, 2. Gün eşimle yemeğe çıktık, 3. Gün işe başladım hep hareket halindeydim ama nasibinde varsa her daim oluyor demek ki 🧿 konuşmak istediğin her zaman yazabilirsin süreç ile alakalı 🍀

Back
X