- 29 Mayıs 2013
- 3.189
- 5.493
- 358
- Konu Sahibi denizzehra
- #3.761
Ah ya bizimkisi terör estirmiyor ama tartışma sırasında sürekli bana kızım sus, kızım bağırma, dediğini yapsan ne olur alttan al şeklinde beni bastırıyor. Tabii oğluna laf söylersem de o stresli yok şöyle böyle savunma yapıyor. Düşünsenize eşinle atışiyorsunuz ve o sırada sürekli dönüp kayınvalidenize lütfen ona da söyle, ama o benim üstüme geliyor ama ama ama... sürekli bir eşime bir kayinvalideme cevap veriyorum. En son patlayıp ağlamaya başlıyorum. Eşim de normalde sorun etmeyeceği herşeyi sorun var edip üstüme geliyor onun yanında. İkisine birden cevap vermek beni duygusal olarak çok tetikliyor. Gece boyu ağlayıp sabah normale dönmeye çalışıyorum.Allah yardımcınız olsun bu kaynana terörü yanınızda olmasa dahi tlfnda da yetiyor.şu bebişleri onlara benzetmeden sağ salim doğursaydık Allah’ın izniyle.
Ne derse desinler siz bebeğinizi düşünün artık yanlız değilsiniz![]()
Bu arada kesinlikle büyütmüyorsunuz kendinizi suçlamayın insan sanki bu dönemlerde biraz daha ilgi naz bekliyor,hormonlardan dolayı olabilir![]()
Bu 7 ay nasıl geçecek bilmiyorum. Duygularım çok yoğun, bana böyle yaptıkları için de sürekli ağlamak istiyorum.