• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Allah yardımcınız olsun bu kaynana terörü yanınızda olmasa dahi tlfnda da yetiyor.şu bebişleri onlara benzetmeden sağ salim doğursaydık Allah’ın izniyle.
Ne derse desinler siz bebeğinizi düşünün artık yanlız değilsiniz 😍
Bu arada kesinlikle büyütmüyorsunuz kendinizi suçlamayın insan sanki bu dönemlerde biraz daha ilgi naz bekliyor,hormonlardan dolayı olabilir 🤷‍♀️
Ah ya bizimkisi terör estirmiyor ama tartışma sırasında sürekli bana kızım sus, kızım bağırma, dediğini yapsan ne olur alttan al şeklinde beni bastırıyor. Tabii oğluna laf söylersem de o stresli yok şöyle böyle savunma yapıyor. Düşünsenize eşinle atışiyorsunuz ve o sırada sürekli dönüp kayınvalidenize lütfen ona da söyle, ama o benim üstüme geliyor ama ama ama... sürekli bir eşime bir kayinvalideme cevap veriyorum. En son patlayıp ağlamaya başlıyorum. Eşim de normalde sorun etmeyeceği herşeyi sorun var edip üstüme geliyor onun yanında. İkisine birden cevap vermek beni duygusal olarak çok tetikliyor. Gece boyu ağlayıp sabah normale dönmeye çalışıyorum.
Bu 7 ay nasıl geçecek bilmiyorum. Duygularım çok yoğun, bana böyle yaptıkları için de sürekli ağlamak istiyorum.

Kızlarım grip oldum ilaç kullanmadan nasıl geçer sizce yatıyorum yorgani da çektim üstüme terliyorum ama gebelikte hasta olmak daha zormuş ya
Canımmm selam sende de mi unicorn uterus var. Bende de unicorn uterus var süpriz bir şekilde hamile olduğumu öğrendim kendiliğinden. 3 ay önce tüp bebek negatifti 🥹 tamamen süpriz oldu. Ama bizim gibi rahimliler çok yok biliyorsun nasıl geçiyor gebeliğin? Bebeğin yerleşimi vs? Ben şuan 5+1 im çarşamba kese görmeye gidicem ama stres var biraz

Bir kere video da gördüm kivi yenildiğini kivi canım istemişti
Benim açıkçası aşerdiğim birseyler yok gibi salatalık çok baska güzel geliyor tadı. Ne bileyim tatlı şeyler çok canım istiyor. Daha cinsiyet ayın 5inde belli olacak tahmini olarak dedi doktorum bakalım nasip.

Kızlar son günlerde belirtilerim bu şekildeydi bugün kontrole biraz korkarak gittim ama her şey yolundaymiş çok şükür🙏🏻 bebişim kıpır kıpırmış çok hareketli dedi doktor🤭 Bir de benim normalde bugün 10+1 ama doktor ölçümlere göre 10+4 dedi gelişimi iyi demek ki şükür🤲🏻
Benim gibi bulantısı kesilenler varsa korkmasın diye yazıyorum demek ki normal. İnşallah böyle böyle azalıp biter bulantilar.
Folik asiti bıraktığımı söyledim sorun olur mu dedim bol bol et maydanoz dereotu kuru fasulye vs. ye bir şey olmaz dedi.
canım seninle günüm de aynı ve iki gündür bulantım yok ben de korkuyorum inşallah iyidir

Ben de önlem amaçlı olacağım . Çalışma hayatına istersen devam edersin demişti doktor ama ben devam etmedim . Benim de tüp bebekti riske atmak istemedim . Bunda da 90 km yol gidiyorum , günde 12 saat nerdeyse ayakta kalıyorum yol dışında oturmam çok mümkün olmuyor . Nöbet tutuyorum . Yine heyet raporu isteyip ayrılırım . İşiniz çok ağır değilse çalışabilirsiniz . Enfeksiyon riski tabiki var serklaj sonrasında . Hijyene dikkat etmek , bol su tüketmek lazım . Ağrı kısmı da ameliyat sonrası ilk 1 saat çekmiştim sonrasında sıkıntı olmadı . Serklaj sonrasında ben günlük hayatıma devam ettim yatmadım ama çalışmadım . Çok da iyi gelmişti o süreç bana . Sonrasında stresli geçer diye düşündüm ama çok huzurlu bir hamilelik dönemi geçirdim iyi ki ayrılmışım işten . Benimkinin zamanı açıkçası belli değil . İlk serklajı 15. Haftada yapılmış . Şu an tüp bebek doktorum yine yönlendirdi eski gittiğim Prof a. Ama ben daha gitmedim , doktor arayışı içerisindeyim . 40 bin TL ye yapıyormuş eski doktorum . Çok bence . Devlete perinatoloğa gideceğim güvenebilirsem orda yaptırayım diyorum . Yoksa mecbur yine profa giderim. Siz ne zaman olacaksınız şu an kaç haftalık ?
Ben salı günü olacağım adetime göre 13+0 oluyor ama transfer tarihine göre 12+5. Size güzel bir fiyat çıkarmışlar gene. Bana 65.000 dediler. Çok pahalı ama mecbur yaptıracağız. 14 yıl bu anı bekledik artık paranın önemi yok bu süreçte 😊

Cinsiyeti belli olan arkadaşlarımız
Bize birazcık deneyimlerini yazsalar güzel olmaz mı 🫣
Ne canınız istedi nasıl geçiriyorsunuz ?
13.haftadayiz bugün kontrolümüz vardı.doktor tam bir saat mücadele verdi cinsiyeti görmek için ama bizim bebe kordonu bacak arasına almış ,bacaklarınıda çapraz kapatmış.neyse çikolatalar şekerli çaylar falan yarım saat sonra bir daha baktı pipi gibi gördü ama kesin değil dedi.kordonda olabilir pipi de olabilir net bişey söyleyemiyorum dedi.haftaya bir daha bakacağız.ama hep ekşi aşerdim hiç tatlı istemedi canım.nub teorisi kız,çin takvimi erkek dedi.ruyamda da erkek görmüştüm ama kız hissediyordum hep.bakalim ne çıkacak 😅

Bence de yaptırın 🙏 bir tanıdığım hamile kalır kalmaz yaptırdı, ki ona yaptırırsınız ama hamileliği kapsamaz demişlerdi. Ama bir kampanya mı ne bulmuş onunla dahil olmuşlar. Tüm sigortaları araştırmadan karar vermeyin o yüzden
Kızlar bu sağlık sigortası nasıl oluyor ben şuan tahmini 4 haftalık hamıleyım daha doktora hiç gitmedım sadece özel bir hastane de acilden kan vererek hamıle olduğumu öğrendım bu durumdayken sağlık sigortası yapılmıyor mu doğum paketi mı almak lazım

Ah ya bizimkisi terör estirmiyor ama tartışma sırasında sürekli bana kızım sus, kızım bağırma, dediğini yapsan ne olur alttan al şeklinde beni bastırıyor. Tabii oğluna laf söylersem de o stresli yok şöyle böyle savunma yapıyor. Düşünsenize eşinle atışiyorsunuz ve o sırada sürekli dönüp kayınvalidenize lütfen ona da söyle, ama o benim üstüme geliyor ama ama ama... sürekli bir eşime bir kayinvalideme cevap veriyorum. En son patlayıp ağlamaya başlıyorum. Eşim de normalde sorun etmeyeceği herşeyi sorun var edip üstüme geliyor onun yanında. İkisine birden cevap vermek beni duygusal olarak çok tetikliyor. Gece boyu ağlayıp sabah normale dönmeye çalışıyorum.
Bu 7 ay nasıl geçecek bilmiyorum. Duygularım çok yoğun, bana böyle yaptıkları için de sürekli ağlamak istiyorum.
Sizinkisi yine gelmiş ve size kızım diyor,benim kisi bebeği öğrendi aramadi her gebeliği burnumdan getirdi tencere tava vura vura ya da kalmadı aniden bastı gitti,ben kendimi kötü hissedeyik.diye bildiğin kıskanıyor ,kendisi iki kere evlenmiş ilk kocasi bırakmış 2.kocasi kayinbabam ondan da hiic değer görmemiş,eşim bana çok düşkün gozumun içine bakar,çocuklarımıza çok düşkün bildiğin rahatsız oluyor,size tavsiye verecek durumda değilim bende bu ilişkide iyi sayılmam tek diyeceğim,kaynana geçip gidecek hiiiic umursamayin,koca da normal değilse onu da sallamayın ,kasık ağrım var diyip geçip uzanın hiç diyaloğa girmeyin tripte atmayın onunda arkası uzar gider,kendi halinize bakın

Kızlar bu sağlık sigortası nasıl oluyor ben şuan tahmini 4 haftalık hamıleyım daha doktora hiç gitmedım sadece özel bir hastane de acilden kan vererek hamıle olduğumu öğrendım bu durumdayken sağlık sigortası yapılmıyor mu doğum paketi mı almak lazım

Hiç bir sigorta şirketi oluşan risk için poliçe düzenlemez, hamileliklerde genellikle bekleme süreleri olur. Mesela poliçeyi yaptırdıktan sonra bir yıl hamilelik karşılanmaz gibi. Yine de tamamlayıcı sağlık sigortası vs araştırın isterseniz.

Ben salı günü olacağım adetime göre 13+0 oluyor ama transfer tarihine göre 12+5. Size güzel bir fiyat çıkarmışlar gene. Bana 65.000 dediler. Çok pahalı ama mecbur yaptıracağız. 14 yıl bu anı bekledik artık paranın önemi yok bu süreçte 😊
Süreçte hem maddi hem manevi yıpranıyor insan . 65 çok demiş gerçekten. Hangi şehir? Sağlıkla tamamlarsınız inşallah 🙏 salı günü mutlaka yazın buraya , güzel geçer inşallah ameliyatınız . Cinsiyet belli mi peki ?

Kızlar merhaba, sizlere bir sey danısmam lazım
Bir haftadır toparlanamıyorum hatta günden güne daha kötü oluyorum, düm gece hastanelik oldum serum taktılar, enfeksiyonum yükselmis bu yüzden doktor antibiyotik verdi ama ben kullanma konusunda cok tedirginim
Ne yapacagım bilmiyorum, doktor şu noktada mecbur kullanmalı ve enfeksiyonu düsürmelisin dedi ama ya bebegime zarar verirse?
Hamile olup antibiyotik kullanmış olan var mı aranızda 🥺
Evet ben kullanmıştım. Malesef bazen böyle şeylerr mecbur kalıyoruz

AA ne güzel peki özel olmazsa şimdiki eşinizle ne kadarlık evlisiniz ve onunda varmı başka çocuğu ve mutlu musunuz,benim çok yakın bir arkadaşımın da 2 ufak oğlu var ,çocuklar kendisi ile evlilik tavsiye eder misiniz,çocuklarınız kaç yaşında sizinle mi yaşıyorlar ,yeni bebeğiniz hayırlı olsun ,ben fetal verdim pek çok alana bakildigi için ama içime sinsin istedim yaşım 42🙂
6 yıl olacak nasipse. Onun ilk eşinden çocuğu yok. Gayet mutluyuz ama benim oğullarım babasından daha doğrusu ben ailemle kalacağım diye boşanıyorken köye gitmemek için babaannesinin yanında kalmak istedikleri için mecburi onlara vermek zorunda kaldım. Benim evlilik gibi fikrim yoktu ama boşandıktan 5 ay sonrası tanıştık şimdiki eşimle 5 ay görüştükten sonra da evlendik. Şimdi hiç görüşmüyor çocuklarım benimle evlendiğimi öğrendikten sonra babaları öyle bir doldurmuş ki çocuklarım benim ailemden kimseyle görüşmüyor artık. Yani 5 senedir böyle. Polis eşliğinde gidecektik ama avukatım cocuklar ergenlikte diye daha çok düşman olurlar dedi ve onların bu durumu kabulleneceği günü bekliyorum ama içim yanıyor işte. Böyle olunca da hasretim onlara çok fazla şimdiki bebeğim sağlıkla doğsun diye telaşım var. Ne yapayım bilmiyorum. Arkadaşınız eğer çocukları yanındaysa bence mutlu olur tabi karşısında çocuklarını hoş karşılayacak insan varsa. Uzun oldu kusura bakmayın.

Kızlar benim çevremde hamile olan herkes kız bebek bekliyor, acaba kız senesi mi 😁😁😁 bu grupta da kız yoğunlukta gibi duruyor.
Kız bebek senesi o zaman bu sene... bizim ayın 5inde belli olacak bakalım erkek mi kız mı? Ultrason fotoğrafı yüklesem az çok tahmin eder misiniz?

Eklentiler

• 1000031246.webp
    1000031246.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 33
6 yıl olacak nasipse. Onun ilk eşinden çocuğu yok. Gayet mutluyuz ama benim oğullarım babasından daha doğrusu ben ailemle kalacağım diye boşanıyorken köye gitmemek için babaannesinin yanında kalmak istedikleri için mecburi onlara vermek zorunda kaldım. Benim evlilik gibi fikrim yoktu ama boşandıktan 5 ay sonrası tanıştık şimdiki eşimle 5 ay görüştükten sonra da evlendik. Şimdi hiç görüşmüyor çocuklarım benimle evlendiğimi öğrendikten sonra babaları öyle bir doldurmuş ki çocuklarım benim ailemden kimseyle görüşmüyor artık. Yani 5 senedir böyle. Polis eşliğinde gidecektik ama avukatım cocuklar ergenlikte diye daha çok düşman olurlar dedi ve onların bu durumu kabulleneceği günü bekliyorum ama içim yanıyor işte. Böyle olunca da hasretim onlara çok fazla şimdiki bebeğim sağlıkla doğsun diye telaşım var. Ne yapayım bilmiyorum. Arkadaşınız eğer çocukları yanındaysa bence mutlu olur tabi karşısında çocuklarını hoş karşılayacak insan varsa. Uzun oldu kusura bakmayın.
Çalışıyormasiniz kişisel fikrim çocuklarınızın sizin yanınızda kalmaktansa babaları ile kalmaları daha iyi bence hem siz şimdiki esinize karşı yük almamış olursunuz ne olursa olsun babaları ile kalmaları daha iyi,ama işte hasret evlat sevgisi değil mi,okullarına gidin görün çok sevdiginizi caresizliginizi söyleyin sizi anlayacaklardir ,herkes mutluluğu hak eder ,mutluluğunuz.daim olsun

13.haftadayiz bugün kontrolümüz vardı.doktor tam bir saat mücadele verdi cinsiyeti görmek için ama bizim bebe kordonu bacak arasına almış ,bacaklarınıda çapraz kapatmış.neyse çikolatalar şekerli çaylar falan yarım saat sonra bir daha baktı pipi gibi gördü ama kesin değil dedi.kordonda olabilir pipi de olabilir net bişey söyleyemiyorum dedi.haftaya bir daha bakacağız.ama hep ekşi aşerdim hiç tatlı istemedi canım.nub teorisi kız,çin takvimi erkek dedi.ruyamda da erkek görmüştüm ama kız hissediyordum hep.bakalim ne çıkacak 😅
Makas bıçak yapsaydınız 😂😂

Allah yardımcınız olsun inşallah sizin istediğiniz gibi olur sonuç.

Aslında geçmiş zamanlarda ben yazmıştım deneyimlerimi ama tekrar üzerinden geçeyim 😊 bizim oğlan olacağını öğrenmeden önce kız hissettim hep çevremdekilerde kız dediler bıcak testi oğlan çıktı kafaya tuz testi kız çıktı midem bulantılarım için hep ekşi elma ve ekşi yemekler yedim tatlı hiç canım istemedi çikolatayı hiç reddetmezdim çikolata bile tiksindirici geldi gözüme kahveden ziyade çayı çok severdim onlarıda içemedim kilo olarakta benim göbekten bölgesel kilo alıyorum şuan bariz sivri olarak büyümeye başladı çin takvimi ede inanmam çünkü ayın 19 u kız 20 si erkek yazıyor tam günü belli olmaz doğumun o yüzden çin takvimi saçma geldi şimdide gece yatmakta zorlanmaya başladım ben de durum bu yine sorunuz olursa bildiklerimi yazarım 😊 herkesin gönlünde yatan cinsiyette çocuğu olsun 🙏
Hayırlı olsun kaçıncı haftada öğrendiniz bizde 14+2 olduk . 12.haftada doktor tahmini olarak erkek dedi ama 16.haftada netleşecek inşallah

Süreçte hem maddi hem manevi yıpranıyor insan . 65 çok demiş gerçekten. Hangi şehir? Sağlıkla tamamlarsınız inşallah 🙏 salı günü mutlaka yazın buraya , güzel geçer inşallah ameliyatınız . Cinsiyet belli mi peki ?
Denizli'de olacağım. Yazarım inşallah. Erkek gibi dedi ama emin olamadı. Ben de erkek hissediyorum. Sağlıklı olsun da önemli değil bizim için cinsiyeti. Hayırlı evlat olsun.

Hamile kaldıktan sonra normal sağlık sigortası yaptırsanız bile hamilelik kaynaklı harcamalarınızı, doğumunuzu vs karşılamıyor. Ya hastanelerden paket satın almanız gerekiyor ya da bazı sigorta şirketlerinin hamilelik sigorta paketleri var onlardan yaptırıyorsunuz. Ama her sigortada bu paket yokmuş ve normal paketlere göre de pahalıymış. Mutlaka 3-4 sigorta şirketini arayın sorun. Benim tanıdığım, acıbadem altunizade hastanesinde sigorta danışmanlığı yapan bir kadın varmış, ona danışıp acıbademde geçen bir paket almıştı. O da aniden kan tahlili ile öğrenince bu şekilde yapmak zorunda kaldı.

Back
X