• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Dün doktorum sadece fetal DNA testinden bahsetti sadece.
Olumsuz sonuç gelirse hangi bebek olduğunu anlamak için farklı testler yapılması gerekli olur dedi
Bende sadece ultrason düşünüyorduk hocam dedim
Aslında daha iyi 13.haftaya Detaylı ultrason günü alın birebir bakılmış olsun ama down sendrom çıksada bezi aldırmayacağız derseniz hiç yaptırmayadabilirsiniz dedi.Down sendrom çıkan bebekte kalp atışını durduruyoruz anne baba isteğine bağlı dedi.
Bunları dinlerken dahi üzüldüm kaygılandım.Yine de görelim diye Detaylı ultrasona söylediği doktordan randevu aldık 🤷‍♀️ Nasıl çıkacak neler olacak 🤷‍♀️
Yaşım 31 oldu eylülde eşimde 33 yaşında
Yaşınız genç olacağını zannetmiyorum ama işte dedi,bilemiyoruz ki ne çıkar ne çıkmaz 🥲
Ya ama fetal i yaptırmayınca 2li testten bahsetmesi gerekirdi doktorun diye düşünüyorum. Ama işin sonunda evet bi sıkıntı olsa aldırmayacağımız için 2lide bi yerde olmasada olur gibi. Zor işler ya rabbim imtihan sebebi etmesin

Boyle gorunce ben de bi seyleri eksik yapmis gibi hissediyorum ama yalniz degilsimiz merak etmeyin😊ben fetal yaptrimadm hatta 2li de yaptirmadim doktor en azindan radyoloji nt baksin dedi ense kalinligina burun kokune baktik normal cikti cok sukur.
Demekki burda yaptıranlar genelde yazdığı için kendimi yalnız hissetmişim. Yaptırmayan da çokmuş :) ki bu benim3. Gebeliğim ben hiç birinde yaptırmadım 😁

Merhaba arkadaşlar. Bugün 12. haftaya girdim. Doktor kontrolüm vardı.
Burun kemiği ve enseye baktı normal dedi. Fetal Dna için kan vereceğim. Doktor kapsamlıyı yaptırın dedi. Pazartesiye kadar düşünüp karar vereceğiz. Asıl stres sonucu beklerken olacak sanırım🙈
En son cinsiyet tahmini yapabilir misiniz dedim tahminen kız gibi görünüyor ama bu haftalarda bu şekilde görünüp erkek çıkanda oldu dedi. Çok heyecanlandım. Sonuçlar iyi çıksın sağlıklı olsun hiç farketmez ama çokta merak ediyorum🥰 12. haftada cinsiyet tahminleri doğru çıkıyormu sizce?

Aslında sağlıksız olan gebelikler kendini bi şekilde sonlandırıyor Sağlıklı olanlar doğuyor Rabbimin bi mucizesi anneler olarak biz dert ediyoruz sanırsam
Rabbim tüm hamilelere yavrularını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Bende fetal DNA ve serklaj bunları bu sitede öğrendim ..

Merhaba, hayırlı olsun. Adınıza çok sevindim 🫂 Benim de bugün veritas üzerinden yaptırdığım fetal dna sonucum geldi. Kocaelide olduğum için kanı bir hastanede anlaşmalı oldukları hemşireye verdim. Yalnızcs İstanbul olmadığı için 29 ekimde verdiğim kan sonucu ancak bugün gelebildi ancak söyledikleri zaman dilimine gayet uygun, sadece ben sabretmekte çok zorlandım 🤣 yaptıracaklar için gönül rahatlığı ile önerebilirim 🍀

Merhaba, hayırlı olsun. Adınıza çok sevindim 🫂 Benim de bugün veritas üzerinden yaptırdığım fetal dna sonucum geldi. Kocaelide olduğum için kanı bir hastanede anlaşmalı oldukları hemşireye verdim. Yalnızcs İstanbul olmadığı için 29 ekimde verdiğim kan sonucu ancak bugün gelebildi ancak söyledikleri zaman dilimine gayet uygun, sadece ben sabretmekte çok zorlandım 🤣 yaptıracaklar için gönül rahatlığı ile önerebilirim 🍀
Çok teşekkür ederim size de hayırlı uğurlu olsun inşallah 😇 5 gün bana geçmek bilmedi ama çok şükür her şey temiz geldi

Arkadaşlar merhaba beni bugün aradılar ve fetal dna bebeğin oranının yeterli olmadığını söyleyip tekrar kaç vermemi istediler 2 hafta önce cumartesi vermiştim,2 haftadır haber vermemelerinden anlamıştım bir sorun olduğunu da biz sorunca söylediler demek aramasak daha aylarca haftalarca kalıp gidecek Türk firmalardan birisi ,yerli olduğu için secmistik ama pişman olmadım değil,defalarca bir sorun yok değil mi dedim bebekte ,dediki bir sorun olsa söylemek zorundayız biliyorsunuz dedi,eşimde dedi belki de gondermediler ,incelemediler unuttular Allah bilir ne oldu da böyle kiviriyorlar herşey ihtimal dahilinde bilmiyorum artık ama keyfim kaçtı bir hayırlısı ile sonucu güzel olsunda bu durumda olan varmı varsa yanitlarsa sevinirim
Ben de 3 kere verdim cuma günü verdim kargoya teslim edilmemiş kalmış pztesi 2. yi verdim 10 iş gününde çıkar dediler 10. iş gününde açıklandı sonuçtan 4 gün sonra aradılar doktor sonucu yeterli bulamadığını bazı sonuçların çıkmadığını tekrar istediler 3. yü de verdim 8. günde sonuç çıkmıştı ama şükür iyi sonucum

Bende aynı şeyü düşünerek doktora yaptırmayacağım dedim. 2li için kan verdim. Ama bu kadar çok kişi yaptırıyor olunca ister istemez kötü hissettim kendimi:) ama neticede Allâh korusun bir sıkıntı çıksa da değiştirebileceğimiz birşey değilmiş bilemedim gerçekten
Evet bi vicdan azabı yaşıyorum ama çok anksiyetik biriyim şimdi Allah korusun bi şey çıksa sonrası Benm için çok gergin geçecek bakalım inşallah Benm de haftaya ikili taramam var güzel sonuçlar alırız umarım 🙏

Ben de 3 kere verdim cuma günü verdim kargoya teslim edilmemiş kalmış pztesi 2. yi verdim 10 iş gününde çıkar dediler 10. iş gününde açıklandı sonuçtan 4 gün sonra aradılar doktor sonucu yeterli bulamadığını bazı sonuçların çıkmadığını tekrar istediler 3. yü de verdim 8. günde sonuç çıkmıştı ama şükür iyi sonucum
Ay inanmıyorum 3 kere mi verdiniz :( çok stresli geçmiştir sizin için süreç

Aaaa cidden mi ,sonucun iyi olmasına çok çok çok sevindim,bir kaç kere vermenizde benm gibi olduğu için içimi rahatlattı ,yerli miydi yabancı kıyısı sizin,geç olsun güç olmasın ben 20 günde beklerim

Kızlar merhaba 14+5 olduk ben çok ayakta durduğumda karnım kasıklarım ağrıyor akıntım çoğalıyor vucudum hemen uzanmak istiyor ben mi kendimi böyle alıstırdım herkes mi böyle anlamadım daha önce bir düsügüm var 5 senenin üstüne bu gebeligim oldu korkuyorum hic kanama falan yasamadim cok sukur ama doktorum her muayeneyi 6 haftada bi yapiyor buda bende panik yaratiyor cunku ara cok uzun ayy bilemedim kizlar benim gibi olan var mi 🤦🏻‍♀️
Ben de devamlı yatıyorum. Ayakta durunca kan şekerim düşüyor gibi oluyır bide halsizleşiyorum. Özellikle mutfak işi hiç yapasım gelmiyor. Ben de aynını düşündüm acaba yatmaya mı alıştı vücudum😆

Ben de devamlı yatıyorum. Ayakta durunca kan şekerim düşüyor gibi oluyır bide halsizleşiyorum. Özellikle mutfak işi hiç yapasım gelmiyor. Ben de aynını düşündüm acaba yatmaya mı alıştı vücudum😆
Yok ya bugün denedim de misafirlige geldik karnım kasıklarım cok ağrıyor iç camasirim hep ıslak korka korka lavaboya gidiyorum acaba kanama falan oldu mu diye

Aslında çok stresli değildim çok şükür sonucun iyi geleceğini hissediyordum belki de öyle dua edip öyle düşünmeye çalışmadan olabilir 🥰
Ayrıca benim 2. verdiğim testin sonucunda bir kısmı çıktı sonucun iyi demişlerdi endişe edecek durum yok ancak bir kaç sonucun çıkmamış tekrar vermem gerektiğini söylemişlerdi

Yerli izmirde evet iyi düşünüp bol dua edin özellikle gece uyayamadığınızda
Akşamları önce şükrediyorum herşey için,sonra dünyada zulüm gören tüm topluluklar o masum çocuklar ,siviller için dua ediyorum ,bebek oldigundan beri de onun içinde ediyorum,Allah'ım madem oldu sağlıkla sihhatle gelsin ne olur diyorum ,plansız bebeği nasip ettin,isyan etmiyorum ama kucağımıza sağlıkla alalım.diyorum ,ömrü şansı bahtı açık olsun diyorum,sizin test süreciniz içimi çok rahatlattı ama inşallah benim de öyle olur sizde bana dua edin ne olur 🙏bu aşama hayırlısı ile geçsin inanılmaz rahatlayacagim ve kontrol süremi uzatacagim ,

Akşamları önce şükrediyorum herşey için,sonra dünyada zulüm gören tüm topluluklar o masum çocuklar ,siviller için dua ediyorum ,bebek oldigundan beri de onun içinde ediyorum,Allah'ım madem oldu sağlıkla sihhatle gelsin ne olur diyorum ,plansız bebeği nasip ettin,isyan etmiyorum ama kucağımıza sağlıkla alalım.diyorum ,ömrü şansı bahtı açık olsun diyorum,sizin test süreciniz içimi çok rahatlattı ama inşallah benim de öyle olur sizde bana dua edin ne olur 🙏bu aşama hayırlısı ile geçsin inanılmaz rahatlayacagim ve kontrol süremi uzatacagim ,
Dua ederim tabiki ve inanıyorum bir şey çıkmaz ki ortada sorun yok sakin kalmaya çalışın iyi düşenelim

Back
X