- 27 Temmuz 2013
- 2.927
- 1.207
- 373
- Konu Sahibi denizzehra
- #4.841
Umarım bana da izin çıkar çok sıkıldım hareketsizliktenRica ederim ne demekyok süre vermedi ama kendinizi çok zorlamayacak şekilde yürüyüş yapabilirsiniz dedi. Bir de yoga da yapabilirsiniz ama pilates hayır dedi
Ben hamile pilates hocamla konustugumda onun tam olarak neden önermediğini anlayamamıştım, o sırada bu konuda çok bilgim yoktu. Plasenta ile ilgili bişeyler söyledi ama anlamadım bile. Dedim bu herkeste olsn bişey değildir, ben yapayım dedim içimden. Ama dün doktor açıklayınca pilates hocamın bahsettiği şeyin ciddiyetini kavradım![]()
Mutlaka doktora danışacağım teşekkür ederimMerhaba. Benim aktif spor geçmişim var. Ama tüp bebek ile gebe kaldığım için doktorum yasaklamıştı 12. Haftaya kadar. 12. Haftada artık yavaş yavaş ağrılarım başladığı için birde bu kadar uzun ara verdiğim için doktor herşey yolunda pilates ve yogaya başlayabilirsin dedi. Özellikle esnetme hareketleri rahatlatır dedi. Ama tabi ki doktora kesinlikle danışın. Her şey yolunda ise hamile pilatesi ve hamile yogasına izin verecektir. Ama sormadan başlayamayın kesinliklebende henüz başlamadım haftaya falan bir kaç yerle görüşüp yavaştan başlamayı düşünüyorum
Benim yoga geçmişim yok ve yogayı çok merak ettim buraya yazılınca