• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    35
Kızların 11 + 3 Haftadayim 11. Haftaya girdiğimizde şiddetli bir kanama oldu bende düşük yapıyorum diye apar topar acile gittik kese çevresinde 1 mm kanama alanı vardi şuan Protestan kullanıyorum kanama azaldı ama pıhtı düşüyor yaşayan var mı sizce neden oldu dikkat etmem gereken şey ne çoğunlukla yatan biroydim ağır bile kaldirmiyordum
Şuan nasılsınız aynı kanamayı 11+1 de yaşadım plesanta kaynaklı olduğu söylendi şuan iyiyiz

peki iştahsızlık, yemeklerden tiksinme, mide bulantısı halsizlik nasıl oralarda 🥹
Ben 13. haftadayım. 5. haftadan itibaren yoğun bulantı, iştahsızlık, halsizlik, sivilce yaşamış biri olarak tüm belirtiler yavaş yavaş azalıyor diyebilirim. 12. haftaya girince doktorum bulantı ve iştahsızlığın yavaş yavaş azalacağını 16. haftada bitebileceğini söylemişti. Son 1 haftadır bayağı azaldı.

Ben 13. haftadayım. 5. haftadan itibaren yoğun bulantı, iştahsızlık, halsizlik, sivilce yaşamış biri olarak tüm belirtiler yavaş yavaş azalıyor diyebilirim. 12. haftaya girince doktorum bulantı ve iştahsızlığın yavaş yavaş azalacağını 16. haftada bitebileceğini söylemişti. Son 1 haftadır bayağı azaldı.
Takvime göre 15+5 teyim. Darısı başıma. Geçen gün bulantılarım azaldı diye ilacı bırakayım dedim sonra kusmaktan 3 gün yattım 😄

ay o kadar iyi geldi ki bu mesajınız 🫶 inşallah hepimizin bu şekilde ilerler

12.haftadayım bacağımda ve belimin alt kısmında yürürken, merdiven çıkarken bıçak saplanır tarzda krampa benzer ağrılar oluyor daha erken değil mi bu ağrılar için ve ne iyi gelir

Kızlar 13 haftalık hamileyim az önce tuvalette kahverengi akıntı ile karşılaştım beyaz değil yeşil değil kahverengi böyle bir şeyle karşılaşan var mı

Kızlar 13 haftalık hamileyim az önce tuvalette kahverengi akıntı ile karşılaştım beyaz değil yeşil değil kahverengi böyle bir şeyle karşılaşan var mı
Evet canım, kahverengi akıntı geçmişte bir kanama olduğunu gösteriyor. Doktorunuza mutlaka haber verin progesteron verebilir. Korkmayın aktif bir kanama olsa kırmızı olurdu.

Evet canım, kahverengi akıntı geçmişte bir kanama olduğunu gösteriyor. Doktorunuza mutlaka haber verin progesteron verebilir. Korkmayın aktif bir kanama olsa kırmızı olurdu.
Teşekkür ederim ya kanama gibide değil yani kahverengi kanamada diyemiyorum beyaz akıntısının kahverengisi sanki kanka karışmış azıcık gelmiş gibi korktum ama ev tipi dopplerle kalp atışlarını dinledim iyiydi

Teşekkür ederim ya kanama gibide değil yani kahverengi kanamada diyemiyorum beyaz akıntısının kahverengisi sanki kanka karışmış azıcık gelmiş gibi korktum ama ev tipi dopplerle kalp atışlarını dinledim iyiydi
Ne güzel ya endişe ettiğinizde kalp atışlarını dinleyebiliyorsunuz.
Korkmayın eski bir kanamadan kalan kuru kandır. Doktorlar kırmızı, pembe kanı dikkate alıyor onun dışında çok önemli değil sanırım. Benim bir kaç defa kırmızı kanamam oldu ama çok şükür bebeğim iyi. Sizin de bir sorun yokmuş zaten ama yine de doktorunuza iletin durumu.

Takvime göre 15+5 teyim. Darısı başıma. Geçen gün bulantılarım azaldı diye ilacı bırakayım dedim sonra kusmaktan 3 gün yattım 😄
Bende ilacı bırakalı 3-4 gün oldu tamamen geçmiyor araştırmalarıma göre ama tiksinme ciddi oranda azaldı umarım böyle gider kişiden kişiye değişiyor ama sizinde azalır inşallah🙏🏻

Evet kendimi fazla yorunca 2 kere yaşadım tabi yine doktorunuza sorun bence ama benim dinlenince ve progestan kullanınca geçti.

Back
X