• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    43
Yaa ne çabuk öğrendin :) detaylıya mı gtitin
Yok canım geçen Aynur hanıma gittiğimde de 12+2 filandı sanırım o da %80 kız demişti. Dün de Hümanın arkasında Kartal iş merkezinde bir Prof var ona gittim serklaj için o kız dedi.

Yok canım geçen Aynur hanıma gittiğimde de 12+2 filandı sanırım o da %80 kız demişti. Dün de Hümanın arkasında Kartal iş merkezinde bir Prof var ona gittim serklaj için o kız dedi.
Galiba senin serklaj olduğuna ben detaylıya gidicem ismi neydi

Galiba senin serklaj olduğuna ben detaylıya gidicem ismi neydi
Serklajı da cuma olacağım 😬 Mahmut Tuncay özgün . 6.500 şu an detaylı muayenesi. Ben geçen hafta Ankara etlik şehir hastahanesinde ikili test yaptırırken ayrıntılı randevusu verdiler . Alabilirsem ayrıntılı ultrason için randevuyu burdan şehir hastahanesinden alacağım . Ay sonlarında açılıyormuş istem bilgin olsun sen de orda yaptırmak istersen

Kızlar merhabalar 2. Ve sonrası bebişe hamile olanlara bi sorum olucak. ilk gebelikte mesela cinsiyeti şöyleydi ama şuan hamileliğim daha farklı geçiyor dediğiniz ve cinsiyetin farklı çıktıgı oldumu. 🥰umarım sorum açıklayıcı olmuştur

Yumurtalık ve rahim durumuna göre zaten 25 den sonra biliyorsunuz metobolizma artık düşüşe geçiyor hücrelerde yaşlılık ölmesi oluyor ve gelişim artık aşağılara inmeye başlıyor evet evet kitap regl 13 -15 ya o yaşlarda başlanan lazım diyor
Neyse biz bildiğimiz yoldan devam :)

Serklajı da cuma olacağım 😬 Mahmut Tuncay özgün . 6.500 şu an detaylı muayenesi. Ben geçen hafta Ankara etlik şehir hastahanesinde ikili test yaptırırken ayrıntılı randevusu verdiler . Alabilirsem ayrıntılı ultrason için randevuyu burdan şehir hastahanesinden alacağım . Ay sonlarında açılıyormuş istem bilgin olsun sen de orda yaptırmak istersen
Aa evet mahmut tuncay. Yine ona giderim yüksek ihtimalle. Sen normalde kayseride mi yaşıyorsun ankarada mı

Kızlar merhabalar 2. Ve sonrası bebişe hamile olanlara bi sorum olucak. ilk gebelikte mesela cinsiyeti şöyleydi ama şuan hamileliğim daha farklı geçiyor dediğiniz ve cinsiyetin farklı çıktıgı oldumu. 🥰umarım sorum açıklayıcı olmuştur
Bende bunu düşünüyorum ama yok ya benimki%90aynı herşey. Bir kızım oldu bir oğlum. Bu bebişin cinsiyeti henüz bilmiyorum güya kıyas yapayım diyorum ama farklılık belli bişey bulamadım :)

Kızlar özel değilse kilo alan oldu mu kaç kilo aldınız özellikle 14-15-16. Haftadakilere sesleniyorum merak ettimm 😁😁😁 tabi her vücut bünye farklıdır 😊
Niye özel olsun ki en rahat kilo aldığımızı söylediğimiz zaman olmalı bence 😂
Ben henüz almadım 1kg verdim ama bulantım geçince güzel kilo alırım ben biliyorum kendimi 😂

M morganlafaye inşallah feraha çıkarsınız biran önce . Sonuçlarda umarım yanılmışlardır .
Amin inşallah 🙏🏻
Anladım çok teşekkür ederim Aminosentez riskli dediler bebeğe zarar veriyormuş ondan korktum yoksa mantıklı aslında
Ben de asla yaptırmam dedim ama fatal sıkıntılı gelince mecbur yaptırdım.100 de 1 risk varmış evet.ama engelli de olsa doğuracağım diyorsanız fatale bile gerek yok zatrn.ama sonlandırma düşünüyorsanız amniyosentezi zorunlu kılıyorlar yoksa yasal olarak yasak aldırmak.hayırlı sonuçlar gelsin inşallah
Sizin için çok dua edeceğim, inşallah haberlerin en hayırlısı en ferahı gelsin 🙏🥹
Allah razı olsun 🙏🏻
Allah’ın mucizesi bitmez sizin için dualarımda yer vereceğim,gerçekten bulunduğunuz duruma yaşadığınız üzüntüyü anlıyorum.Rabbim hakkınızda en güzel şekilde sizi yormayacak şekilde sonuçlandırsın inşallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Amin inşallah çok teşekkür ediyorum.rabbim herkesin yavrusunu bağışlasın inşallah benimkini de 🙏🏻

Kızlar özel değilse kilo alan oldu mu kaç kilo aldınız özellikle 14-15-16. Haftadakilere sesleniyorum merak ettimm 😁😁😁 tabi her vücut bünye farklıdır 😊
Canım ben 58 ile hamile kaldım 61 im şuan 😂 Kızımda çok bulantım kusmam vardı o zamanlarda sadece 4 kilo alabilmiştim ama bunda maşallah bulantı yok aşırı iştahım açık 😂

13+4’deyim kusmaktan kilo alamadım ki 🤣 vermediğime şükrediyorum. 300-500gr falan farklı çıkıyorum tartıda, ama göbüşüm belirginleşti. Bir de kilo alımı 14. Haftadan sonra hızlanıyormuş sanırım

Saç boyasıyla ilgili fikri olan var mı ilk 3 ay boyamayın diyorlar ama sonrası için bir bilgi bulamadim doktora sormayida unuttum insan muayene odasina girmeden 50 tane soru düsünüyor ultrasonda bebesini gorunce herseyi unutup tesekkur edip cikiyo 😀
Canım benim doktorum maske tak çok solumadan boyatabilirsin dedi ben boyattım açıkçası kızımda da boyatmıştım şükür birşey yok arkadaşlarımda boyattı. Sıkıntı yaşayan olmadı.

Back
X