• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    48
Hamilelikte sürekli renkli gözlü birine bakarsan bebek renkli gözlü olur, bebeğinin benzemesini istediğin bebeğin fotoğrafına sürekli bakarsan bebek ona benzer gibi söylemler sizce doğru mu arkadaşlar
Çevresinde ya da ilk çocuklarında deneyen ve gerçekleşen var mı 😄

Hamilelikte sürekli renkli gözlü birine bakarsan bebek renkli gözlü olur, bebeğinin benzemesini istediğin bebeğin fotoğrafına sürekli bakarsan bebek ona benzer gibi söylemler sizce doğru mu arkadaşlar
Gen faktörü ağlıyor derim 😃😃

Kızlar beni çok rahatsız eden bir konu var, sanki herkes erkek çocuğu olacaklara allah yardımcın olsun çok zor gibi sözler söylüyor, bugün yine o tarz bişey duydum ağladım. Zaten zar zor tüp bebekle hamile kaldım böyle duyunca sinir oluyorum ters cevap veresim geliyor😣 erkek çocuğu olanlar özellikle sorum size gerçekten çok mu zor
Benim bu ilk çocuğum olacak tecrübem yok siz erkek çocuğu olanlara sormuşsunuz ama bence kiz çocuğu olanlara da sorun bakalim çok mu kolaymiş? Nasıl kolay olabilir ki Allah aşkına bir insan yetiştireceğiz. Hamilelik bile zor. Şurda birkac hafta hamilelikten kendime evime bakamadım bitkilerim bile nazlaniyor soluyor yaprak döküyor. Bitki bile emek istiyor değil ki çocuk. Kız olunca emeksiz mi büyüyor? Kız da olsa erkek de olsa zorlansak da değecek inşallah. Kimsenin dediğini kafanıza takmayın .

Kızlar beni çok rahatsız eden bir konu var, sanki herkes erkek çocuğu olacaklara allah yardımcın olsun çok zor gibi sözler söylüyor, bugün yine o tarz bişey duydum ağladım. Zaten zar zor tüp bebekle hamile kaldım böyle duyunca sinir oluyorum ters cevap veresim geliyor😣 erkek çocuğu olanlar özellikle sorum size gerçekten çok mu zor
Benim yaşları yakın bir kız ve bir erkek evladım var ,bu dönemde bugün öğretmeniyle.konustuk.hatta besinlerdeki ilaçlardan gıdalardaki katkılardan hatta ekmekdeki ,çocuklar kesinlikle dikkat sorunu ve hiperaktif ,erkek çocuk fıtratı gereği,daha hareketli,güçlü zor evet ama kızlarda şimdi çok fena ,baskın cazgir,benim kızımda gayet hareketli hatta yazın parkda bir kadın yanına geldi dedi ki ,bayan çocuğun yüksek kayirakda kaydiragin iki kenarında ayakta duruyor baksana çocuğuna,ki çocuk.saniyeler içinde file kısmından oraya fırlamış,🤷çok fazla ekran temasları oluyor başından kalkınca atamadiklari enerjide abuk subuk davranıyorlar,ama ihtiyacını giderip sohbet edip beraber oyun oynayıp parka dışarı ckinca inanılmaz iyiler velhasıl aynı kardeş,arkadaşımın 2 kızı var düşman gibiler sürekli saç baş kavga dövüş , büyüyunce de degiseceerini sanmam dilleri papuc gibi ,erkek çocuk var efendi saygılı.mahcup ,tek cinsiyete mal edilemez

😂Genetik ve yaradılıs ne olacak siyahi insanlar ya da Çinliler Japonlar bunu hiç denenmemiş demek 😀

Benim bu ilk çocuğum olacak tecrübem yok siz erkek çocuğu olanlara sormuşsunuz ama bence kiz çocuğu olanlara da sorun bakalim çok mu kolaymiş? Nasıl kolay olabilir ki Allah aşkına bir insan yetiştireceğiz. Hamilelik bile zor. Şurda birkac hafta hamilelikten kendime evime bakamadım bitkilerim bile nazlaniyor soluyor yaprak döküyor. Bitki bile emek istiyor değil ki çocuk. Kız olunca emeksiz mi büyüyor? Kız da olsa erkek de olsa zorlansak da değecek inşallah. Kimsenin dediğini kafanıza takmayın .
Allah hayırlısını versin ikisinin de hayırlısı anayı babayı üzengi aynı

Erkek çocuğu olup sessiz bi çocuk olanda var benim gibi 3 kızkardeşi olupta yaramaz erkek çocuğuna sahip olanlarda vardır illaki ailemde erkek çocugu olmadığı için bana zor gelmişti anneye düşkün olur derler bizimkisi babaya düşkün ama iyiki hamdolsun oğlum olmuş erkek annesi olmakta çok güzel bi duygu Rabbim sağlıkla kucağına almak nasip estin inşallah 🤲 Futbolda oynuyoruz arabalarla da oynuyoruz kum torbası dahi oluyorum ona 😀😄

O ne demekmiş öyle… Ben gerçekten şu herkesin herşeyi çok bilmesinden ve bu densiz densiz konuşmasından aşırı rahatsızım ya. Zaten çevremi de artık ona göre çiziyorum. Çok şükür 8 yaşında bir oğlum var ama benim en yakıj arkadaşım aynı zamanda. Şimdi bir de kızım olucak birlikte herşeyiyle ona benzemesi için dua ediyoruz. Her ailenin dinamiği farklıdır . Anne baba birer aynadır. Siz ne gösterirseniz nasıl görünürseniz ne verirseniz çochk onu alır şekillenir. Hiçbir çocuk şımarık yaramaz yada benzeri işte değildir. Erkek çocukları sadece doğası gereği daha fazla enerjiktir ve bunu harmaya ihtiyaçları var. Siz bunu engellerseniz bi yerde patlar. Gerek yaramaz gerek şımarık olarak yargılanır sonra. Halbuki çocuğu tanır enerjisini doğru yöne aktarırsanız ortaya bi cevher çıkartırsınız. Özgğvenli kendisini seven ve mutlu bir çocuk. Kulaklarınızı kapatın lütfen böyle konuşanlarıda çevrenizde tutmamanızı tavsiye ederim. Size bir faydası olmayacağu kesin.

Doğduktan 6 ay sonra anlarsın onu ancak 😃
Benimki doğduğunda hemşire direkt eşine çok mu baktın dedi 😁 doğduğu gün belliydi renkli olduğu . Zamanla daha da açıldı rengi . Bizde de hem benim annem hem eşim tarafı sarışın renkli gözlü .bakalım bu esmer mi olur ben de merakla onu bekliyorum 😁
Bu arada Tuncay hocaya randevu alacaksan bir an önce iletişime geç çok dolu çünkü .

Benim de ilk bebeğim olacak. O yüzden anne olarak bir yorum yapamayacağım. Ama 11.yılını çalışan bir okul öncesi öğretmeni olarak şunu diyebilirim, çocuk ailenin aynası resmen. Yani siz nasıl bir tavırdaysanız çocuğunuzda öyle oluyor. Yeri geldi sınıfımda en hareketli öğrencim kız oldu yeri geldi erkek. Başkalarının sözlerini dinleyip üzülmenize sinir olmanıza hiç gerek yok. Birileri erkek çocuk annesi olarak bu konuda başarılı olamadıysa o onların sorunu. İnşaallah sağlıkla kucağınıza alırsınız.

Benimki doğduğunda hemşire direkt eşine çok mu baktın dedi 😁 doğduğu gün belliydi renkli olduğu . Zamanla daha da açıldı rengi . Bizde de hem benim annem hem eşim tarafı sarışın renkli gözlü .bakalım bu esmer mi olur ben de merakla onu bekliyorum 😁
Bu arada Tuncay hocaya randevu alacaksan bir an önce iletişime geç çok dolu çünkü .
6.aydan sonra göz rengi değişeni çok duydum da ondan öyle dedim.
6 hafta sonra gideceğim ama şuan alsam erken sanki demi ya

Back
X