• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    49
Kürtaj sonrası kontrole gittim ve doktor hemen tekrar bebek sahibi olabilirsin dedi Mayıs annesi olamıyorum ama başka aylara inşallah sağlıklı bir gebelik sürecim olur benimde Dualarınızda benide unutmayın lütfen Rabbim tüm hamiş annelere kuzularını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah tekrar gebelik isteyenlere de sağlıklı bir süreç ve sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah🤲

Kizlar inanilmazzz basım.agriyor migrenim yoktu varmı yasayan
Nasıl oldunuz bende aynı pazartesiden beri başım ağrıyordu bugün cuma artık katlanılmayacak derecede oldu parol vs işe yaramıyor kendimi acile attım serum verdi parol ağrı kesici gözüm çıkacaktı daha iyiym ağrı tamamen gitmedi ama çok hafif karlanılabilir oldu

Kürtaj sonrası kontrole gittim ve doktor hemen tekrar bebek sahibi olabilirsin dedi Mayıs annesi olamıyorum ama başka aylara inşallah sağlıklı bir gebelik sürecim olur benimde Dualarınızda benide unutmayın lütfen Rabbim tüm hamiş annelere kuzularını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah tekrar gebelik isteyenlere de sağlıklı bir süreç ve sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah🤲
Merhaba geçmiş olsun Allahım tekrar nasip etsin inşallah sağlıkla kucağınıza alın neden kürtaj oldunuz acaba kaçıncı hafta yaranızı deşmek istemem ama sorun olmayacaksa anlatırmısınız

Kızlar merhaba ben 14+2 yim bugün cinsiyetimizi öğrendik çok şükür, erkek olacakmış bebeğimiz 🩵 ( denizzehra denizzehra )sağlıklı hayırlı evlat olur inşallah. İnşallah sizin de gönlünüze göre olur😊daha öğrenmeyenler için örnek olsun diye yazıyorum ben başından beri erkek hissediyordum mide bulantım olmadı hiç. Cildim kötüleşmedi ve canım baharatlı ekşi şeyler çekti. Normalde tatlıcı olmama rağmen😄
Benimde sizle aynı ama kızz😂

Nasıl oldunuz bende aynı pazartesiden beri başım ağrıyordu bugün cuma artık katlanılmayacak derecede oldu parol vs işe yaramıyor kendimi acile attım serum verdi parol ağrı kesici gözüm çıkacaktı daha iyiym ağrı tamamen gitmedi ama çok hafif karlanılabilir oldu
Evet bu aralar bende de baş ağrıları başladı. Parol asla işe yaramıyor. Yarın iyi uyanırım inşallah diye yatıyorum her gece

Bu hafta daha iyiyidim sizincok iyi anlıyorum ,😥hayatı felç ediyor değil mi berbat bir sey

Gözünüz aydın ama bana kalirsa rahim açısından bir kaç ay toparlasa kendini daha iyi benim doktorum öyle demişti 2 tanesi birinin dediği birini tutmuyor demiştik buradan da ama şu bir gerçek ki kurtajda Rahmi bir nevi kaziyorlar ya inceliyor duvar biraz kalinlasip toparlasin diyor kimi doktorlar 🙏

Kizlar ateş olceri ben oglumda eczaneden aldım tıbbi bir firmanın hatta acil ve sağlık ocaklarında da aynısı kullanılıyor eve geçince markasına bakarım ama inanın 11 senedir elimizde memnun otesiyiz bu konu tıbbi üretim yapan firmaların konusu eczaneden olabilirsiniz

Gözünüz aydın ama bana kalirsa rahim açısından bir kaç ay toparlasa kendini daha iyi benim doktorum öyle demişti 2 tanesi birinin dediği birini tutmuyor demiştik buradan da ama şu bir gerçek ki kurtajda Rahmi bir nevi kaziyorlar ya inceliyor duvar biraz kalinlasip toparlasin diyor kimi doktorlar 🙏
Allah razı olsun çok sağolun 🤲 Sizde sağlıcakla kucağınıza alın inşallah

İnşallah siz de sağlığınıza kavuşursunuz 🙏🏻 mesajınızı görünce acaba acile mi gitsem serum mu alsam diye düşünmeye başladım. Böyle olunca gebeliğin hiç tadı tuzu şirinliği kalmıyor
Kesinlikle öyle açıkcası serum işe yaradı evet ama ağrım tamamen kesilmedi ve yavaş yavaş yenide. Geliyor sizinde tek taraflımı mesela ben aerum yemeden çnce sağ gözün sağ şakak vs ağrıyordu sonra serumdan sonra sola geçti

Çok sevdiğim eniştemin ismiydi hatta adı ve soyadı hemde kulağa hoş geliyor aziz atlas ama bir cinsiyet öğrensem kizim oğlum diye sevcem de belirsizlik sıkıntı 😁😁😁
Evet ben de beğeniyorum hem hafif bir isim değil bence hem de havalı😁 ben de hep kız hissediyordum şimdi erkek anneliğine alışmaya çalışıyorum🤭

Kızlar ateş ölçer almayı düşünüyorum ama hangisi iyi bunların bilemedim ki, daha önceki çocuklarından tecrübe eden alan memnun kalanlar, kalmayanlar marka model paylaşabilir mi 🙏🏻
Braun prt2000 aldım. Uzaktan ölçenlerden bitane ablam verdi ama onlara pek güven olmuyormuş o yüzden bunu aldım genel olarak memnuniyeti yüksek

Kızlar günaydın bir şey soracağım size saçma gelebilir ama🙈 2. trimesterin henüz başındayım ve aşırı halsizim bel ağrısı kuyruk sokumu ağrısı yaşıyorum şimdiye kadar 3 kere kanamam oldu. Aşırıda bir mide bulantım vardı yeni yeni geçiyor ama hala hissettiriyor. Mümkün mertebe hiç bir davete katılmıyorum özelliklede çocuklu davetlere. Bi kaç güne eşimin tarafından kalabalık bir davet var henüzde söylemedim hamile olduğumu gribim deyip gitmek istemiyorum ama eşim böyle konularda aşırı takıntılı insanlar bize niye gelmediniz diye sorunca çok geriliyor.
Ama ne varki bunda hastayım desem ne olabilir gitmek zorunda hissetmiyorum içinde bulunduğum durumdan ötürü? Siz gidiyormusunuz her davete?
Ben davet edilen yere koşarak gidiyorum çünkü evde bulantidan yiyemediklerimi başka yerlerde yiyebiliyorum. E hazır yemek daha ne olsun😂 Geçen gece acillik oldum üstüste kustum mide asidim yemek borumu boğazımı tahriş etti yutkunmakta bile zorlanıyordum serum iğne yedim sabah hâlâ kötüydüm akşama önceden ayarlanmış arkadaşlarla yemek planım vardı kalktım gittim. Evden uzaklaşmak iyi geliyor bana. Ama sizin sevmediigniz bir ortamsa gitmeyebilirsiniz tabi eşiniz çok takacaksa o gitsin

Yanlış anlamazsan sinema konusunda bir küçük uyarı yapacağım. Sinemadaki yoğun gürültüden bebek çok etkileniyor. Kızıma hamileyken sinemaya gittiğimde yarıda çıkmak zorunda kaldım, normalde karnımda pek hareket etmeyip hep uyuyan bebek, sinema izlediğim süre boyunca her seste irkilmişti.
Bu haftalarda sesleri duyabiliyorlar mi ki?

Merhaba geçmiş olsun Allahım tekrar nasip etsin inşallah sağlıkla kucağınıza alın neden kürtaj oldunuz acaba kaçıncı hafta yaranızı deşmek istemem ama sorun olmayacaksa anlatırmısınız
23 Ekim'de kürtaj oldum 9.haftada kalbi durdu hiç bir sorun yoktu aslında gelişiminde . Bi oğlum var 3.5 yaşında kardeşi olsun istedık oda nasip olmadı .. çok sağolun Allah razı olsun Aminnn inşallah 🤲

Back
X