• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    49
Kızlar ptesi sırf cinsiyet görmeye gideceğim 14. Hafta olacak. Doktor net görebilir mi acaba bu hafta belli olur mu? Her sorduğumda daha dur bakalım diyip geçiştirdiler. Özelde takipli oldugum doktora gideceğim

ay ne guzel soru bende baska gebeleri cok merak ediyorum🙈 ben 14+0 dayim ve 4-5 kilo aldim 🤣 yani 54 kilo ile başladım simdi 58-59 goruyorum tartida. mide bulantim falan olmadi herseyden cesit cesit yedim yemeye de devam ediyorum 🌝🌝 saglikla dogurmak buyutmek nasip etsin allahim kiloyu da veririm evvelallah diyorum 💪🏼 sizde durum nedir ? Soruyu soranda cevaplasin lutfen🤗🙈
Birinci trimester burda benimle beraber bir kaç üyeyi öyle bir salladı ki çok şanslısınız 😁🧿 şuan azaldı bu haline şükür ediyorum artık.

Kızlar ptesi sırf cinsiyet görmeye gideceğim 14. Hafta olacak. Doktor net görebilir mi acaba bu hafta belli olur mu? Her sorduğumda daha dur bakalım diyip geçiştirdiler. Özelde takipli oldugum doktora gideceğim
Bence belli olur 11 de benim doktorumda kıza benziyor gibi dedi fetal yaptrdık bizde sonuç bekliyoruz 12 nci haftadayız 🌸🙏

Back
X