• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    50
Kızlar ptesi sırf cinsiyet görmeye gideceğim 14. Hafta olacak. Doktor net görebilir mi acaba bu hafta belli olur mu? Her sorduğumda daha dur bakalım diyip geçiştirdiler. Özelde takipli oldugum doktora gideceğim

ay ne guzel soru bende baska gebeleri cok merak ediyorum🙈 ben 14+0 dayim ve 4-5 kilo aldim 🤣 yani 54 kilo ile başladım simdi 58-59 goruyorum tartida. mide bulantim falan olmadi herseyden cesit cesit yedim yemeye de devam ediyorum 🌝🌝 saglikla dogurmak buyutmek nasip etsin allahim kiloyu da veririm evvelallah diyorum 💪🏼 sizde durum nedir ? Soruyu soranda cevaplasin lutfen🤗🙈
Birinci trimester burda benimle beraber bir kaç üyeyi öyle bir salladı ki çok şanslısınız 😁🧿 şuan azaldı bu haline şükür ediyorum artık.

Kızlar ptesi sırf cinsiyet görmeye gideceğim 14. Hafta olacak. Doktor net görebilir mi acaba bu hafta belli olur mu? Her sorduğumda daha dur bakalım diyip geçiştirdiler. Özelde takipli oldugum doktora gideceğim
Bence belli olur 11 de benim doktorumda kıza benziyor gibi dedi fetal yaptrdık bizde sonuç bekliyoruz 12 nci haftadayız 🌸🙏

Ben 16.ya girdim hala görünmüyor sıpalar. Neyseki fetalde öğrendik sonucu ❤️❤️

Ay ben en çok bebek arabasına takılıyorum
İkiz bebek arabaları çok çirkin 🥲 hiç ısınamıyorum.Aklımda fikrimde olmayan durumların içine düştüm bakıp bakıp şaşırıyorum 🥲
Altlı üstlü olan ikiz arabaları güzel. Ama tabi gönül isterdi kabin boy alalım. Hafif olsun pratik olsun ama ikiz annelerine bunlar düştü 🤭 bende cybex yada prego alacağım ama 20. Haftadan sonra artık. Şimdi erken gibi geliyor hala bana 🫣 bu arada ikiz olacağı içim gözümü mama makinasını diktim. Sanırım öncelikle onu alacağım. 10 sn de mama hazırlıyormuş , gece felan pratik olur.

Benim de ikizlerim var. 3.ye gebeyim. Çok dilemeyelim de Allah dağına göre kar veriyor diyelim 😄
Ama ikizden sonra 3.olduguna göre yine de cok yormamis sizi🙂benim üst komşumun vardı,sürekli bebekler ağla ağla,bir gün çıktım dedim yardıma ihtiyacın varmı demeye bir baktım bebekler bir kanepde kendisi de karşı kanepede ağlıyor,😄dedi ne yaptıysam susmadilar olmuyor bakamiyorum ki onun esde gerçekten asla destek olmuyordu yardımcı da yok o da para ,aile de karşılıklı araları kötü hiç biri gelmezdi ,işte aldım dedim karınları aç olabilir mamalarini verdim,sırtlarını ovaladik,altlarını açtım biraz dedim bebeker sever altı biraz açık kalmasini,henüz şu vermiyordu,4_5 ayliklardi yazdı yine de dedim şu verelim çay kaşığı ile kaynattim ilittim verdik çocuklar sakinledi ...

Kızlar günaydın bir şey soracağım sanki daha öncede konuşulmuştu. Normalde aydan aya rutin kontrol için doktora gidiyordum ama 3 kere kanamam olunca mecbur acile gittim en sonuncuda içim rahat etmedi 3 gün sonrasında devletten bir doktora randevu aldım gittim. En sonuncu kanamanın üstünden 6 gün geçti ama hala koyu kahve leke oluyor. Bu yüzden de çok tedirginim acaba kendi doktorumamı gitsem pimpirikli oldum iyice. Sık sık ultrason zararlımı acaba🙈

Ay ben en çok bebek arabasına takılıyorum
İkiz bebek arabaları çok çirkin 🥲 hiç ısınamıyorum.Aklımda fikrimde olmayan durumların içine düştüm bakıp bakıp şaşırıyorum 🥲
Ben de aynen bebek arabasi begenemiyorum. Fiyatlari cok yuksek ne kadar kullanicaz ne kadar kullanisli olacak ikiz araba bilemiyorum cok para da gommek istemiyorum cybexe vs en oluru suan prego gibi duruyor bilemiyorum

Kızlar günaydın bir şey soracağım sanki daha öncede konuşulmuştu. Normalde aydan aya rutin kontrol için doktora gidiyordum ama 3 kere kanamam olunca mecbur acile gittim en sonuncuda içim rahat etmedi 3 gün sonrasında devletten bir doktora randevu aldım gittim. En sonuncu kanamanın üstünden 6 gün geçti ama hala koyu kahve leke oluyor. Bu yüzden de çok tedirginim acaba kendi doktorumamı gitsem pimpirikli oldum iyice. Sık sık ultrason zararlımı acaba🙈
Bana doktorum kalp dinleme ani haric ultrasonun hicbir zararinin olmadigini soyledi aklinda kalacagina gel bakalım dedi ama arada gittiklerimde kalp atimini izledik acmamisti sesini

Canım ben yerinde olsam giderdim, çünkü düşündükçe sıkıntı yapıyoruz bence bu daha zararlı

Ben de aynen bebek arabasi begenemiyorum. Fiyatlari cok yuksek ne kadar kullanicaz ne kadar kullanisli olacak ikiz araba bilemiyorum cok para da gommek istemiyorum cybexe vs en oluru suan prego gibi duruyor bilemiyorum
Fiyatları dışında şekilleri çok kaba ve çirkin geliyor bana.Tek bebek arabalarında çok fazla model seçenek var bizimkilerin hepsi aynı sanki 🥲

Ama ikizden sonra 3.olduguna göre yine de cok yormamis sizi🙂benim üst komşumun vardı,sürekli bebekler ağla ağla,bir gün çıktım dedim yardıma ihtiyacın varmı demeye bir baktım bebekler bir kanepde kendisi de karşı kanepede ağlıyor,😄dedi ne yaptıysam susmadilar olmuyor bakamiyorum ki onun esde gerçekten asla destek olmuyordu yardımcı da yok o da para ,aile de karşılıklı araları kötü hiç biri gelmezdi ,işte aldım dedim karınları aç olabilir mamalarini verdim,sırtlarını ovaladik,altlarını açtım biraz dedim bebeker sever altı biraz açık kalmasini,henüz şu vermiyordu,4_5 ayliklardi yazdı yine de dedim şu verelim çay kaşığı ile kaynattim ilittim verdik çocuklar sakinledi ...
Benim ilk gebeliğim tüp bebek. Tek embriyo transferi oldu. O da meğerse tek yumurta ikiziymiş. Anne karnında bölündüler yani. Aa ne güzel çifte şans fln dedik ama doğumdan sonra ben ben olmaktan çıktım 😄 Migren hastası oldum sonunda. Geçen yaz ilaçlar adet düzenimi bozdu zannettim. Meğerse istemeden gebe kalmışım. Allah'ın hikmeti dedik. 8 yıldır evliyiz artık çocuğumuz olmuyor diye kabul etmiştik. Allah isteyince oluyor yani biz isteyince değil ☺️

Altlı üstlü olan ikiz arabaları güzel. Ama tabi gönül isterdi kabin boy alalım. Hafif olsun pratik olsun ama ikiz annelerine bunlar düştü 🤭 bende cybex yada prego alacağım ama 20. Haftadan sonra artık. Şimdi erken gibi geliyor hala bana 🫣 bu arada ikiz olacağı içim gözümü mama makinasını diktim. Sanırım öncelikle onu alacağım. 10 sn de mama hazırlıyormuş , gece felan pratik olur.
Bende hemen almayacağım eşyaları,mama makinasından hiç bilgim yok şuan sizden duydum inanırmısınız
Ben bebek konusunda hiç birseyini bilmiyorum inşallah mamaya ihtiyacımız olmaz sütümüz fazla olsun 🫣🥲🤲🏻🤲🏻 Minnoşlara kıyamam

Back
X