- 8 Ekim 2025
- 59
- 49
- 3
- Konu Sahibi denizzehra
- #6.221
Bende kullanıyorum yemeklerden bir saat önce aç karınaKızlar merhaba
Feremat demir hapı kullanan var mı aranızda ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende kullanıyorum yemeklerden bir saat önce aç karınaKızlar merhaba
Ben ekşi yiyordum birde çok mide bulantım vardı. Sizin ilk çocuğunuzmu?
Evet ilk bebis bakalım ablamla kuzenimde hep tatlı yedi kızları oldu bakalımBen ekşi yiyordum birde çok mide bulantım vardı. Sizin ilk çocuğunuzmu?
Merhaba bende feremat kullanıyorum yeni başladım ama kullanmayı bırakıcam 2 gündür inanılmaz karın ağrısı kabızlık çekiyorum bu ilactan önce hic böyle sorunum yoktuKızlar merhaba
Ekşi yiyip erkek olanda var ben ikisinide yiyorum aslında tiksinmedim tatlıdan bence yine kişiden kişiye değişiyordur ama kız bebek te ilk trimester daha zor sanki mide bulantısından ötürü. Üç arkadaşım var üçüde erkeğe hamile ilk üç ayları sanki hamile değillermiş gibi. Bende 7-24 bulantıyla geçti.Evet ilk bebis bakalım ablamla kuzenimde hep tatlı yedi kızları oldu bakalımbizim sülale de hata var demek ki
Demir haplarinda malesef bu yasaniyor. Benim kronik de sorunum oldugu icin doktor rahatlatici bir ilac daha yazdi cok rahatsız olunca kullaniyorum. Tembellik yapiyormus ama hemoroid olacagima tembelligi duzeltirim diye dusunuyorumMerhaba bende feremat kullanıyorum yeni başladım ama kullanmayı bırakıcam 2 gündür inanılmaz karın ağrısı kabızlık çekiyorum bu ilactan önce hic böyle sorunum yoktu![]()
Rahatlatıcı olarak ne yazdı ?Demir haplarinda malesef bu yasaniyor. Benim kronik de sorunum oldugu icin doktor rahatlatici bir ilac daha yazdi cok rahatsız olunca kullaniyorum. Tembellik yapiyormus ama hemoroid olacagima tembelligi duzeltirim diye dusunuyorum
Ben kullanıyordum B12 de düşük çıkınca feramati bırakıp gyno Ferro 'ya başladık.cok etkili bir ilaç 10 günde ferritinimi 16dan 40 a cikardiKızlar merhaba
Gitgide bulantıların azalması normal diye biliyorum özellikle 14-16 da bayağı hafifleme oluyormuş.Kızlarim ben böyle pofuduk iken hamile kaldım gobekliyim baya 14. Haftaya giriş yaptık 11 haftalıkken kasık kısmında gerginlik hissediyordum şimdi birşey hissedemoyorum sanki mide bulantılarım geçti mide yanma hafifledi aklıma hemen en kötüsünü getiriyorum birşey mi oldu diye pazartesi görücem bebisi ikinhaftadir göremedim bide ondan mı göbeğimden dolayı anlamadığım dan mi nedir bu içimdeki huzursuzluk yoksa normal mi sizde öyle hissediyor musunuz
Magnezyum kullanmiyormusunuz.ben feramat kullanırken mutlaka mandalin yiyordum c vitaminiyle almak emilimi artırıyor.en az 2.5litre su içip magosit te kullaniyordum akşam.hic kabızlık sorunum olmadı.ki normalde kabızlık çekerdim hep hamile kaldigimdan beri hiç olmadıMerhaba bende feremat kullanıyorum yeni başladım ama kullanmayı bırakıcam 2 gündür inanılmaz karın ağrısı kabızlık çekiyorum bu ilactan önce hic böyle sorunum yoktu![]()
Aynı marka magnezyumu kullanıyorum fakat bende işe yaramadı sanırım yada yeni başladım diye vucut bi afalladı belki sonra düzelirMagnezyum kullanmiyormusunuz.ben feramat kullanırken mutlaka mandalin yiyordum c vitaminiyle almak emilimi artırıyor.en az 2.5litre su içip magosit te kullaniyordum akşam.hic kabızlık sorunum olmadı.ki normalde kabızlık çekerdim hep hamile kaldigimdan beri hiç olmadı
Bol su iç o zaman canım suyu fazla içersen sıkıntı yasamazsinAynı marka magnezyumu kullanıyorum fakat bende işe yaramadı sanırım yada yeni başladım diye vucut bi afalladı belki sonra düzelir![]()
Magnesie calcinee diye toz icinde kasik var olcuyle suya atip iciliyo. Bana her gun 1 olcek dedi ama ben her gun degil sıkıştıkça iciyorum. Alirsaniz kasik iki tarafli kucuk olan taraf 1 olcek yanlis atmayin sakin yanlis kullanan olmusRahatlatıcı olarak ne yazdı ?
Maşallah bebeğinize.Merhaba kızlar, doktor konrolümüz vardı bugün kızımınÇok şükür herşey yolunda baya büyümüşüz
Sata göre 16+2 ama ultrasonda 17+4 çıktı. 5 hafta sonrası için detaylı ultrasona girebilirsin dedi. İstanbulda tavsiye ettiğiniz bir uzman var mıdır acaba ? Bir de bebeklerinizi sata göre mi yoksa ultrasona göre mi takip ediyorsunuz ?
Merhaba kızlar, doktor konrolümüz vardı bugün kızımınÇok şükür herşey yolunda baya büyümüşüz
Sata göre 16+2 ama ultrasonda 17+4 çıktı. 5 hafta sonrası için detaylı ultrasona girebilirsin dedi. İstanbulda tavsiye ettiğiniz bir uzman var mıdır acaba ? Bir de bebeklerinizi sata göre mi yoksa ultrasona göre mi takip ediyorsunuz ?
Merhaba ben koç üniversitesi hastanesinde Mert turğal hocaya gittim detayli usg icin cok memnun kaldim cok guzel gecti tavsiye ederimMerhaba kızlar, doktor konrolümüz vardı bugün kızımınÇok şükür herşey yolunda baya büyümüşüz
Gyno ferro sanol mu ? Bana da bunu sabah aç karnına 2 tane almam söylendi ama 1 tane alabiliyorum 2 midemi zorluyorBen kullanıyordum B12 de düşük çıkınca feramati bırakıp gyno Ferro 'ya başladık.cok etkili bir ilaç 10 günde ferritinimi 16dan 40 a cikardi