• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    70
Arkadaşlar bebeğe seçilen isimler paylaşılsa fikir olmaz mı ,Timur,oğuz kağan,Mete,Batuhan,Bumin,Barlas,baybars,Aybars ,cihan ,bunları konuştuk biz ama herkes paylassa fikir olur ,birazda keyifli birseylerden konuşulsun 😄hep bulantı kusma Ağrı 🙂
Bunların içinde en sevdiğim Batuhan, kardeşimin de ismi 🥰

Evet özellikle dolaninca birden boşalıyor ,ayakta çok kalınca ama diğer gebeliklerim de de oldu şükür sorun yok,bebek kesesi suyu ile değil rahim ile ilgili o sıvı o yüzden sorun yok
Oh teşekkür ederim rahatladım aşırı panik oldum
Birde iki gündür çok afedersiniz vajinadan yukarıya doğru,iç kısımda elektrik gibi titreşim gibi hafif birsey oluyor
Anlam veremiyorum inşallah sorun yoktur

Evet özellikle dışarı çıkıp yürüdüğüm zaman oluyor aşırı rahatsız oluyorum ped kullanmaya başladım sık sık değiştirmeye çalışıyorum dışarda
Teşekkür ederim,insan korkuyor.
Bir sorun yaşamayalım da akıntı olsun
Peki sizde titreşim gibi elektrik gibi anlatamadığım birsey 🤷‍♀️ Hissediyormusunuz? Karnımda degil vajinadan yukarıya doğru,iç kısımlarda kasıklarıma yakın yerlere.
Sanki böyle mini hafif bi titreşim,mini bir elektrik

Evet bende yaşıyorum ve tedirgin olmuştum iyiki sordunuz bende rahatladım. Hiç kesilmedi bende sürekli çamaşır değiştiriyorum
Evet bazen çok hafif bazen de yoğun oluyor
Yoğun olunca korkup yazdım,tamda kızların söylediği gibi çok hareket ettiysem yoğunluk hissediyorum

Oh teşekkür ederim rahatladım aşırı panik oldum
Birde iki gündür çok afedersiniz vajinadan yukarıya doğru,iç kısımda elektrik gibi titreşim gibi hafif birsey oluyor
Anlam veremiyorum inşallah sorun yoktur
Hayır hayır korkmayın ,gebeler var ya hele ki sizin ikiz kim ne derse desin,her fırsat bulduğunuzda şadece uzanın ve bol su için,bebeklere en çok yarayan kilo aldıran emin olun bu,ben bile her bulduğum fırsatta uzanıyorum ki sizin başka bebek yok çocuk yok,işi filan gerçekten bosverin sizi günü kurtaracak kadar yapin ve uzanın

Hayır hayır korkmayın ,gebeler var ya hele ki sizin ikiz kim ne derse desin,her fırsat bulduğunuzda şadece uzanın ve bol su için,bebeklere en çok yarayan kilo aldıran emin olun bu,ben bile her bulduğum fırsatta uzanıyorum ki sizin başka bebek yok çocuk yok,işi filan gerçekten bosverin sizi günü kurtaracak kadar yapin ve uzanın
Evet İş konusunda idare ediyoruz,Eşim işten fırsat buldukça süpürüp siliyor.Tek yaptığım akşam yemeği,bazen o dahi zorluyor,yemek kokusu halsizlik sanki bi anda kan şekerim düşüyor elim ayağım titriyor

Teşekkür ederim,insan korkuyor.
Bir sorun yaşamayalım da akıntı olsun
Peki sizde titreşim gibi elektrik gibi anlatamadığım birsey 🤷‍♀️ Hissediyormusunuz? Karnımda degil vajinadan yukarıya doğru,iç kısımlarda kasıklarıma yakın yerlere.
Sanki böyle mini hafif bi titreşim,mini bir elektrik
Hayır hiç öyle bir şey yaşamadım sadece bu aralar mide yanması ve akıntı yaşıyorum

Benim kanamam en son 12.haftada oldu. Aklınızda bulunsun eğer bir daha yaşarsanız doktora gitmeden evde progesteron iğne varsa yapın yoksa ağızdan olarak progesteron alın. Ayaklarınızı yükseğe kaldırıp dinlenin, kendinizi iyi hissedince doktora gidin.
Şu olayda eğer amniyon sıvısı ise çok ciddi bir durum. İsterseniz eczanelerde satılan ped var onu alıp emin olun. Belki akıntı olmuştur. Bende de ara ara sıvı akıntı oluyor.
Çok geçmiş olsun. Korkmayın inşallah birşey olmaz sadece tedbirli olun.
Evet ya bende paranoyak oldum iyice.sulu şeffaf beyaza yakın akıntı oluyor.birde hem kilodan hem fazla ayakta kalınca Kasık ağrısı bel ağrısı oluyor kafamda kurup duruyorum.boyle olanlar varmı başka 18 haftadayiz

Eveeeettt psikolojim bozuldu anksiyete hastası oldum kafada kurmaktan.ustune birde kasık bel bacak ağrılarım oluyor bazen.17.haftada kontrol gayet iyi geçti daha üç hafta var bir sonraki kontrole kafayı yiycem
Acaba bir şey oldu mu hissiyle nasıl başa çıkıyorsunuz hiç kötü bir belirtim yok ama içim rahat değil

Back
X