• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    81
Akşama doğru yutkunurken boğazımda ağrı hissettim. Şimdi yutkunamıyorum o derede boğazım ağrımaya başladı. Yarın doktoru arayacağım ama size sormak istedim bebeğe bir zararı varmı acaba kulağıma vuruyor ağrısı bebeğe zararı yoksa içim çok rahatlar🙈 Ama ilaç içemediğim için nasıl atlacağım bilmiyorum😔
Geçmiş olsun canım bende aynıydım 1 haftayı geçti öksürük grip aynı anda öksürmekten kasıklarım ağrıyor ıhlamur ve bal biraz iyi geliyor doktorum kuşburnu da içebilirsin dedi mentollü şeker yedim hâlâ tam atlatamadım çok zor geçiyor ama bebeğe bir zararı yok korkma

Kızlar sol alt karnımda, kasığıma doğru olan bölgede böyle gaz sancısı gibi biz huzursuzluk var, sanki üşütmüşüm de ağrıyormuş gibi değişik bir his. Ağrı değil, sancı değil. Bu da mı rahim genişlemesi ile alakalı acaba, kabızlık sorunum da oluyor, onla mı alakalı bir türlü çözemedim. Akşam başladı, hala var. Kanamam vs yok o yüzden acil bir şey değildir diye varsaydım ama.

Merhaba arkadaşlar lütfen yardımcı olurmusunuz doktor bebeyimin cinsiyyetine erkek dedi sizde bi bakın ben niyeyse inanamıyorum...
Kızmı acaba diye düşünüyorum
1000642887.webp

Evet ikimizde uzunuz. Ailelerde uzun :) kardeşim, dayılarım ve kayınbabam 1.90 üstü onlardan birine çekecek sanırım 😁
Benimde öyle abim 1.95 diğer iki erkek kardeşimde aynı
Dayılarım amcalarım hep öyle
Ama eşim tarafı orta boylarda hepsi
Maşallah sizin bebek sizin tarafa çekecek 😊

Kızlar sol alt karnımda, kasığıma doğru olan bölgede böyle gaz sancısı gibi biz huzursuzluk var, sanki üşütmüşüm de ağrıyormuş gibi değişik bir his. Ağrı değil, sancı değil. Bu da mı rahim genişlemesi ile alakalı acaba, kabızlık sorunum da oluyor, onla mı alakalı bir türlü çözemedim. Akşam başladı, hala var. Kanamam vs yok o yüzden acil bir şey değildir diye varsaydım ama.
evet o bende de oluyor özellikle yemek yiyip şiştikten sonra. ben doktoruma sormustum sağda ya da solda olan agrıları bagırsak gaz agrısı olarak degerlendirebiliriz demişti

Benimde öyle bir akıntım var 15 haftadayım başından beri var açıkçası korkuyorum doktoruma danıştım kaşıntı ve koku olursa gel dedi . Siz bu süreçte ne yaptınız
Bir şey yapmadım az olduğu için normal olduğunu düşündüm ama arkadaşın yazdıklarından sonra biraz daha tedirgin oldum açıkçası kontrole gidince soracam doktora sizde herhangi bir bilgi alırsanız haber verin lütfen

Arkadaşlar merhaba panaroma firmasına fetal dna için pazartesi kan vereceğim ama hangi paketi yapacağıma karar veremiyorum siz hangi paketi yaptırdınız acaba? Temel, orta ve birde ortanın üstü bir paket var. Tecrübeli bir ebe temel paketin yeterli olacağını söyledi. Müşteri temsilciside öyle söyledi doktorda en kapsamlıyı istiyor tabi öyle olunca fiyat bayağı artıyor çok kararsızım🙈
Merhaba bana da doktor panaroma temel paketi önerdi haftaya yaptırmayı düşünüyorum. Size fiyat olarak ne söylediler acaba birde yaptırdıysanız kaç günde sonuç geldi acaba

evet o bende de oluyor özellikle yemek yiyip şiştikten sonra. ben doktoruma sormustum sağda ya da solda olan agrıları bagırsak gaz agrısı olarak degerlendirebiliriz demişti
Ooh çok rahatladım şu an, stres oldum ne olduğunu da anlamayınca, kontrole de daha 2 hafta var. Çook teşekkür ederim ♥️

Merhaba bana da doktor panaroma temel paketi önerdi haftaya yaptırmayı düşünüyorum. Size fiyat olarak ne söylediler acaba birde yaptırdıysanız kaç günde sonuç geldi acaba
Merhaba ben de panaromaya yaptırdım, doktorum orta paket önermişti 480 dolardı. Pazartesi akşam kan verdim, perşembe amerikadaki laboratuvara ulaştı, diğer hafta çarşamba günü de sonuç geldi

Merhaba ben de panaromaya yaptırdım, doktorum orta paket önermişti 480 dolardı. Pazartesi akşam kan verdim, perşembe amerikadaki laboratuvara ulaştı, diğer hafta çarşamba günü de sonuç geldi
Süper bi hafta gibi bi sürede çıkmış o zaman 14 gün dediler bana da uzun geldi biraz

Süper bi hafta gibi bi sürede çıkmış o zaman 14 gün dediler bana da uzun geldi biraz
Evet 9. Günde geldi sanırım, o gün sabah msj attım temsilciye daha çok erken demişti ama öğleden sonra sonucu gönderdi sonra. 14 gün çok uzun beklemek zor gerçekten inş en kısa sürede sağlıklı sonucunuz gelir ☺️

Evet 9. Günde geldi sanırım, o gün sabah msj attım temsilciye daha çok erken demişti ama öğleden sonra sonucu gönderdi sonra. 14 gün çok uzun beklemek zor gerçekten inş en kısa sürede sağlıklı sonucunuz gelir ☺️
İnşallah çok teşekkür ederim😊 fiyat biraz çok geldi ama sanırım herkes aynı fiyatı veriyorlar ona pek yapılabilecek bir şey yok

En doğru kararı siz verebilirsiniz doktorlar alma taraftarımı ne diyorlar peki durumla alakalı?
Doktorlar asla yönlendirecek bişi söylemiyorlar sanırım şikayet ediliyormuş aldırmaya yönelik konuşunca.ama üstü kapalı da olsa aldırmamızın daha hayırlı olacağını söyledi diyebilirim her ikisi de 😢

Back
X