- 21 Ocak 2014
- 375
- 131
- 323
- Konu Sahibi perdesizev
-
- #3.381
Benimde 3 . gebeliğim ilk ikisinden acıkınca mide bulantısı olurdu birşeyler yiyince düzelirdi . Şimdi öyle değil açken daha iyiyim yemek yiyince mide şişkinliği ve bulantı yaşıyorumBenim üçüncü gebelik olduğu için sanrm daha kusmadım.. Midem tuhaf sürekli bişeyler atıorm agzıma.. Ama ilk iki gebelıkte kusa kusa bi hal olmuştum.. Bide ıkıncı gebelıkle üçüncü arası yakın ondan da olabilir.. 3.ye hamile olanlar var mı? Sizler ne durumdasınız?
Güzel sonuclar gelir inşMerhaba kızlar muayene gayet güzel geçti her şey yolunda , doktorum fetal dna testi masraflı olduğu için yaptırın diyemem ama güvenilirliği daha fazla deyince eşim onu yaptırmak istedi , kan verdim. Bakalım inşallah temiz çıkar
Grip aşısı önerdi soranlar vardı.
Cinsiyetten emin olamadı, istersen 2 hafta sonra kontrole gel bi tekrar bakalım dedi ama fetal dna çıkmış olursa öğrenirim ve tekrar gitmem sanırım. oğlumu 11 haftalıkken direkt erkek diye söylemişti , bunda kesin söyler diyordum ama şimdi iyice merakta kaldım.
Merhaba teşekkür ederiz. Geçmiş olsun. Buradaki anneler 2026 Nisan anneleri henüz bebekleri minicik ve anne karnındaKızlar merhaba umarım herkes iyidir . Ben haziran anneleri grubundan geliyorum . Bebeğim 3 gün sonra 4 aylık olacak. Yaklaşık 10 gündür bebeğimin gece uykularında gerileme var. Gündüzde sorun yok ama geceleri normalde 4-5 saate kadar uyuyan bebeğim saatte bir uyanır oldu .
Sizler bu süreçleri atlattınız diye düşünüyorum. Acaba ne kadar sürdü ve sonra geeçekten düzeldi mi?
ilk çocuk 4+1keseTüm bilgileri detaylı olarak yazabilirmisiniz rica etsemhayırlı olsun bu arada
Bende aynıyım maalesef , haftada 1 gitmezsem rahat edemiyorum illaa gidiyorum 6ekimde randevum mesela ama dayanamadım yarın tekrar gidicem transferden beri her hafta gidiyorum düzenli bende yoksa mutsuz dolaşıyorum ellerim sürekli göğüslerimde hassasiyet devam ediyor mu diye yokluyorum çünkü başka hiç bi belirtimde yokkBen muayeneden sonra 1 hafta geçince başlıyorum kafaya takmaya hep endişeliyim. Biliyorum bebek büyüdükçe arada ağrı yapar bunu bildiğim halde hep birşey mi oldu diye mutsuz dolaşıyorum. Bu sadece bende mi oluyor.
Dayanamadım Yarın için kontrol randevusu istedim(10.gün).
Keseyi gördükten sonra 10 günde bir ultrasona girdim.
Yarından ve Fetal sonucundan sonra eminim çok daha rahatlayacağım
Benimde öyle.. Arada az az lekelenmelerim oluyor. O kadar korkutuyor ki bu durum beni, sürekli tuvalete gidip leke var mı diye kontrol ediyorum. Doktorum ters giden bir şey yok. Çok büyük bir sıkıntı olmadıkça bu kadar sık görüşmeyelim dedi.Bende aynıyım maalesef , haftada 1 gitmezsem rahat edemiyorum illaa gidiyorum 6ekimde randevum mesela ama dayanamadım yarın tekrar gidicem transferden beri her hafta gidiyorum düzenli bende yoksa mutsuz dolaşıyorum ellerim sürekli göğüslerimde hassasiyet devam ediyor mu diye yokluyorum çünkü başka hiç bi belirtimde yokk
Kibarca kovmuş ahaha çok tatlıBenimde öyle.. Arada az az lekelenmelerim oluyor. O kadar korkutuyor ki bu durum beni, sürekli tuvalete gidip leke var mı diye kontrol ediyorum. Doktorum ters giden bir şey yok. Çok büyük bir sıkıntı olmadıkça bu kadar sık görüşmeyelim dedi.
Aslaaa ayıp olmazYalnız olmamama sevindim desemayıp etmiş olmam değil mi. Birçok denemeler sürekli kayıplar tüp bebekle, korkumda ondan kaynaklı. Şükür çok rahat geçiriyorum benimde tek belirti göğüs ve sürekli açlık.
Rahatlık batıyor herhalde
Benim de öyle.. sayısını unuttuğum tüp bebek denemem, 3 tane düşüğüm var. İnşallah bu defa kucağımıza sağlıkla alırız.Aslaaa ayıp olmazbenimde öylee tüp bebekk :) çook çaba var emek var bizlerde 1de kayıp bendede, çok normalizz bencee aslaa anormaal değilizz
Benimki konma derecesine getirdiği için artık acile gidiyorumKibarca kovmuş ahaha çok tatlıbenimkide yakında aynısını yapacakk
Merhaba burası 2026 anneleri grubu ama benim 2 yaşında çocuğum var. Dediğiniz gibi4 aylık olana kadar 5-6 saat uyuyordu. 4 aylıkken uykuları bozuldu benim oğlumun. O süreci düzgün yönetemedim, memede uyutmaya ve sürekli sallamaya devam ettim. Sonra 2 yaşına gelene kadar aşırı zorlandım. Şu an da ayakta sallayarak uyutuyorum, çok şükür kolay uyuyor neyse ki. Size tavsiyem, memede asla uyutmayın, bütün gece meme için uyanıyor sonra. desteksiz uyutmaya alıştırın, hep uyku saatinde aynı rutinleri uygulayın. Uyandıkça çok katılarak ağlamıyorsa, kucağınıza almadan minik pat pat ve pış pışlarla uykuya geri döndürmeye çalışın.Kızlar merhaba umarım herkes iyidir . Ben haziran anneleri grubundan geliyorum . Bebeğim 3 gün sonra 4 aylık olacak. Yaklaşık 10 gündür bebeğimin gece uykularında gerileme var. Gündüzde sorun yok ama geceleri normalde 4-5 saate kadar uyuyan bebeğim saatte bir uyanır oldu .
Sizler bu süreçleri atlattınız diye düşünüyorum. Acaba ne kadar sürdü ve sonra geeçekten düzeldi mi?
Benimde 3 . gebeliğim ilk ikisinden acıkınca mide bulantısı olurdu birşeyler yiyince düzelirdi . Şimdi öyle değil açken daha iyiyim yemek yiyince mide şişkinliği ve bulantı yaşıyorum
yok yaptırabilirsin demişti ama ben grip oldum hemen o akşam belirtiler başladı , biraz kendimi toparladıktan sonra yaptırmayı düşünürümGüzel sonuclar gelir inş
Grip aşısı için bir zaman belirtti mi dr?
Ayyy kendini okudum resmen yazdıklarında.dun kontrolüm vardı benimde doktor 4 hafta sonra ya çağırdı kontrol için.dedim ben 4 hafta duramam çok uzun süre dedim.uc gün gectimi kafamda kurmaya basliyorum hastaneye gitmek için sebep arıyorum dedim.git o zaman hastaneye git bana gel diyor(doktorumuz il disinda bu arada) dedim hastanede kiler artık yine bu kadın mı geliyor diyecekler dedim desinler işleri bu hastayı/gebeyi rahatlatmak zorunda hepside dediBen muayeneden sonra 1 hafta geçince başlıyorum kafaya takmaya hep endişeliyim. Biliyorum bebek büyüdükçe arada ağrı yapar bunu bildiğim halde hep birşey mi oldu diye mutsuz dolaşıyorum. Bu sadece bende mi oluyor.
Dayanamadım Yarın için kontrol randevusu istedim(10.gün).
Keseyi gördükten sonra 10 günde bir ultrasona girdim.
Yarından ve Fetal sonucundan sonra eminim çok daha rahatlayacağım
Bi yolunu buluruz illakiBenimki konma derecesine getirdiği için artık acile gidiyorum
Ben de bugün tüp bebek doktoruma sordum çok kötüyüm ne yapabilirim die. Çok kötü olursanız serum taktırın diyor. Hiç ilaçtan bahsetmiyor. Onun verdiği ilaçları da kullanıyorum diye mi bilmiyorum. Perşembe günü başka doktora takibe başlicam inşallah o ilaç verir acınası durumdayımbenim bulantılarım da fena durumda 12 hafta bugün tam sabahları iyi oluyorum ama öğlen 3-4 gibi bir başlıyor yatana kadar geçmiyor mahvoluyorum prilam verdi doktor ama çok da etki etmedi öğürmelerimi azalttı ama mide bulantısı aynen devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?