- Konu Sahibi perdesizev
-
- #3.341
Çok sevindimm. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahmerhaba arkadaşlar, Şükürler olsun ki bende aranıza katıldım. 10 yıldır uğraşıyorum. Artık saymayı bıraktığım bilmem kaçıncı tüp bebek denememde nihayet buraya transfer olabildim :) Rabbim sağlıkla Kucağımıza almayı da nasip etsin. Şu an 8+5 'teyim. Buraya mı aitim yoksa mayıs annelerine mi karar veremedim. Ama benim içime Nisan gibi geliyor.
baya büyümüştü artık insana benziyordu kafası gözü vücudu falanSevindim bebişe maşallah büyümüş müydü ben en son gittiğimde 7+6 ydı haftaya kontrole gideceğim inşallah
Ne güzelbaya büyümüştü artık insana benziyordu kafası gözü vücudu falansağlıklı haberlerini bekliyoruz senin de
Nasıl bu kadar bekleyebiliyorsunuz? Ben kaç kere çatladım bir bilsen. 10 günde bir neredeyse gittim.Sevindim bebişe maşallah büyümüş müydü ben en son gittiğimde 7+6 ydı haftaya kontrole gideceğim inşallah
Bir hafta şehir dışındaydım bir de belirtileri takip etmeye çalışıyorum arada da annemin söylediklerini hatırlıyorum eski kadınları köylerde tarlada çalışan güçlü hamile kadınları düşünüyorumNasıl bu kadar bekleyebiliyorsunuz? Ben kaç kere çatladım bir bilsen. 10 günde bir neredeyse gittim.
Hiç bizi kıyaslamaBir hafta şehir dışındaydım bir de belirtileri takip etmeye çalışıyorum arada da annemin söylediklerini hatırlıyorum eski kadınları köylerde tarlada çalışan güçlü hamile kadınları düşünüyorummotive ediyor.
Ama artık çok merak ediyorum. Aslında yarın kontrole gidecektim ben tatilden geldim bu kez doktorum tatildeymişumarım her şey yolundadır
KesinlikleHiç bizi kıyaslamabence sınıfta kalırız.
O zaman bebişinle güzel beklemeler diliyorum.
Öncelikle bebeğiniz sağlıkla gelsin. Belden uyuşturmada komplikasyonları daha az avantaj olarak daha çok yönleri var bebeğinizin kokusunu alabiliyosunuz sesini duyabiliyorsunuz. Doğumu yaşıyorsunuz yani bende çok isterdim ama belden tutmayınca genel bayılttılar beni ben odaya geldikten sonra yanımdaki hasta benden 5 saat sonra doğuma girdi çıktı belden uyuşmalı bebeğine kendi kendine bakabiliyordu yürüyordu ama ben gözümü açamıyordum. Boş saçmalamalı laflar en güzel saatleri ruh gibi geçirdim yaniTecrübeli ve bu konuda bilgili arkadaşlara birşey sormak istiyorum.
Ben anesteziyle sezeryan olmak istiyorum ama doktorlar illa belden olanı yapacağız diyorlar. ( arkadaşım 10 güne doğum yapacakta) belden olanı geçmeyen bel ağrısı ve fıtık tetikliyor diye duydum ona ben önerdim ama doktoru yok diyormuş. Neden bu ısrar?
Ben de belden uyuşturuldum. Bebeğinin o ilk anını, ağlamasını görüp duyuyorsun. Doktor yaklaştırıyor, seninle temas ettiriyor. Sonra odana geçip bebeğinin gelmesini bekliyorsun. Bunlar o kadar özel anlar ki. Bahsettiğin komplikasyonları bilmiyorum, ben yaşamadım, araştırmadım da, araştırdıkça işin içinden çıkılmaz. İlla vardır kötü deneyimi olan. Ama bu anları kaçırmayı hiç istememTecrübeli ve bu konuda bilgili arkadaşlara birşey sormak istiyorum.
Ben anesteziyle sezeryan olmak istiyorum ama doktorlar illa belden olanı yapacağız diyorlar. ( arkadaşım 10 güne doğum yapacakta) belden olanı geçmeyen bel ağrısı ve fıtık tetikliyor diye duydum ona ben önerdim ama doktoru yok diyormuş. Neden bu ısrar?
Tecrübeli ve bu konuda bilgili arkadaşlara birşey sormak istiyorum.
Çok teşekkür ederim. Cümlemizinkini inşallahÇok sevindimm. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
bebeğe anestezi geçmesin diye sanırım genel anestezi önermiyorlar , ben epidural ile normal doğum yapmıştım, epidural tam takılamamıştı , 2 kere çıktı falan bir şeyler oldu , bel ağrısı falan yaşamadım ama bu durumdan dolayı mı bilmiyorumTecrübeli ve bu konuda bilgili arkadaşlara birşey sormak istiyorum.
Ben sabah 1 akşam 2 şeklinde düzenli kullandım , düzenli kullanınca bulantım geçtibugün kontrolüm vardı ikili testi yaptık ölçümler normal dedi doktor şükür bebiş de sağlıklı ama cinsiyeti göremedik bacaklarını hiç açmadı minnak
bulantılarım aşırı arttı son 1 haftada benim öğleden sonra 3-4 gibi başlayıp yatana kadar devam ediyor en son dr da prilam yazdı bugün 1 tane aldım ama bu ne zaman etki ediyor allah aşkına hiçbir işe yaramadı henüz midem hala çok feci bulanıyor
ilk gebeliğiniz mi , ilknide ben de böyleydim , şu an ikinci , bazen hamile olduğumu unutuyorum bile bazen de heyecanlanıyorum , doktora 2 kere gittim sadece bir kese için bir de kalp atışı içinNasıl bu kadar bekleyebiliyorsunuz? Ben kaç kere çatladım bir bilsen. 10 günde bir neredeyse gittim.
ay hadi bakalım cnm hayırlı haberlerle gel haber ver bizedekızlar bir saat sonra kontrolüm var 12+1 im , çok heyecanlıyım belki cinsiyeti de öğrenebiliriz diye düşünüyorum
Evetilk gebeliğiniz mi , ilknide ben de böyleydim , şu an ikinci , bazen hamile olduğumu unutuyorum bile bazen de heyecanlanıyorum , doktora 2 kere gittim sadece bir kese için bir de kalp atışı için
Merhaba kızlar muayene gayet güzel geçti her şey yolunda , doktorum fetal dna testi masraflı olduğu için yaptırın diyemem ama güvenilirliği daha fazla deyince eşim onu yaptırmak istedi , kan verdim. Bakalım inşallah temiz çıkarEvetilk ve çok heyecanlı. Muayeneden sonra yazmamışsınız? Nasıl geçti?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?