• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 6 40,0%
  • erkek

OY: 8 53,3%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 1 6,7%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    15
Kızlar merhaba umarım herkes iyidir . Ben haziran anneleri grubundan geliyorum . Bebeğim 3 gün sonra 4 aylık olacak. Yaklaşık 10 gündür bebeğimin gece uykularında gerileme var. Gündüzde sorun yok ama geceleri normalde 4-5 saate kadar uyuyan bebeğim saatte bir uyanır oldu .
Sizler bu süreçleri atlattınız diye düşünüyorum. Acaba ne kadar sürdü ve sonra geeçekten düzeldi mi?

Valla ıkı yasında bebeğim var.. Ama sanki o kadar uzun vakit geçmiş ki unutmuşum herşeyi🤪
Gündüzde sorun yok gecede var, valla ne desem yalan olur😅 önceden güzel uyuyan bebe ne oldu da geceleri uyanır bilmem.. Diş olabilir belki, erken çıkaracak olabilir, bilemedm🤷‍♀️

Kaçıncı haftada öğrendiniz cinsiyeti kızlar? Tam 12+1 de kontrole gideceğim görünür mü sizce?
13+1 im bugün kontrolde yüzde seksen erkek dedi. Gayet emin gibiydi ama yinede net demedi 2 haftaya tam olarak net söyler sanırım.

Bu arada geçen haftada görememişti kıza benzetmişti 😂

Hanımlar sizlere bir şey danışmak istiyorum. 8+4 haftalık olduk. Bugün bir anda mide bulantım kesildi. Anormal değil mi bir anda bitmiş olması? Perşembe kontrolüm var. Bir şey olmamıştır umarım. Tedirginim.

Hanımlar sizlere bir şey danışmak istiyorum. 8+4 haftalık olduk. Bugün bir anda mide bulantım kesildi. Anormal değil mi bir anda bitmiş olması? Perşembe kontrolüm var. Bir şey olmamıştır umarım. Tedirginim.

Her zaman aynı belirtiler olmayabilir.. Anne karnındakı bebeğin bir büyümesi fizyolojik olurken bir büyümesi bilişsel oluyor.. Bünyeden bünyeye de degişiyor belirtiler.. Bence içini rahat tut, stres herşeyin nedeni, bide düşünce gücüyle kendıne cekersın negatifliği.. Perşembe ye kadar bekle bakalım😊

Mide bulantım günlere göre değişiyor. Her gece yatmadan önce mutlaka bulantı ilacımı alıyorum. Kabızlık olduğunda sabahları bulantım çok şiddetli oluyor. Bir önceki gün fazla yemişsem ya da gece çok geç yatmışsam ertesi gün yine ağır bulantı yaşıyorum.
Buna karşılık bazı sabahlar bulantım ya çok hafif oluyor ya da hiç olmuyor. Özellikle yemeği fazla kaçırmadıysam ve geç saatte yememişsem bulantım belirgin şekilde azalıyor.
Bunlar benim deneyimlerim. Sizin de dalgalanmalarınız olabilir. Bir de diğer hamilelik belirtilerine bakın. Mesela ben kokuya çok hassasım. Bulantı kaybolsa bile mesela koku hassasiyetim hala duruyor.

Benimde aynı zamanda kesildi sadece sabah aç olunca bulanıyor o da hamile değilken de oluyo yani, bi de benim 8 in başlarında göğüs hassasiyeti bitti mesela

Ne kadar şanslısınız, 11+6 da bebişim sakladı kendini 4 hafta sonraya kaldı.🤭
Benim bi öncekinde saklamıştı,diğer günü devlete randevu aldım çat diyr söyledi doktor.hiç bekleyemem bir ay ahahahha
Benim de çat diye kesildi canım bir sabah kalktım ve tüm bulantı baş dönmem gitmişti 🤗

Benim bi öncekinde saklamıştı,diğer günü devlete randevu aldım çat diyr söyledi doktor.hiç bekleyemem bir ay ahahahha

Benim de çat diye kesildi canım bir sabah kalktım ve tüm bulantı baş dönmem gitmişti 🤗
Bizim burada devlete randevu da bulunmuyor ki😅
Meraktan çatlıycam kıyafet almak istiyorum ama bir kızım olursa bıcır bıcır giydirmek isterim unisex alamam 🤭 Devlete randevu aldım o bile daha 16 sında😅

Bizim burada devlete randevu da bulunmuyor ki😅
Meraktan çatlıycam kıyafet almak istiyorum ama bir kızım olursa bıcır bıcır giydirmek isterim unisex alamam 🤭 Devlete randevu aldım o bile daha 16 sında😅
Yuhh çok ileri tarihmiş.Arada kontrol et boşluk açılıyor bazen iptal edenler oluyor

Back
X