- Konu Sahibi perdesizev
-
- #3.441
evet aslında çok daha mantıklı bende gördüm sonradan ama bunu almış bulundum artık bakalım bi kullanayım bi sefer geçirir belkide. çok zorlanıyorum geceleri özellikle Allah hiç birinize yaşatmasın inşallaahh :)Çok içinize sinmiyorsa kendiniz yapın tuzlu suyu. İnternette tarif var baya.
Benim bu ay birden bire belirginleşmeye başladı 12. Hafta içerisindeyim. Hatta normal kilomdan iki kilo da verdim. Sanırım 4. Aydan sonra tam belirgin olmaya başlayabilir.Kizlar karnınız ne durumda belirginleşmeye başladımi.ne zaman gözle görünür hale gelecek göbeklerben zaten normalde gobüşlüyüm o yüzden hiç belli değil şuan
Amin inşallahevet aslında çok daha mantıklı bende gördüm sonradan ama bunu almış bulundum artık bakalım bi kullanayım bi sefer geçirir belkide. çok zorlanıyorum geceleri özellikle Allah hiç birinize yaşatmasın inşallaahh :)
Amin inşallahbenim de hapşırmaktan kasılma alanım oluşmuştu. Kolay değil gerçekten..
Benimde var ama alt karin hep olduğu için anlayamıyorum.geceleri çatlayacak gibi oluyorum karnım davul gibi şişiyor sabah iniyorAaa evet onu yazmamışım 12+2 de görmüş olduk. Benimkinin baya ortadaydı doktor demeden anladım ben
Benimde göbeğim var hep göbeğe yoruyorum ama göbeğim biraz daha şekillenmeye başladı. Bir de sabahları fazla çıkmamış olurdu, bu ara daha çıkık geliyor bana
He ben daha 9 haftadayim daha zamanın var o zamanBenim bu ay birden bire belirginleşmeye başladı 12. Hafta içerisindeyim. Hatta normal kilomdan iki kilo da verdim. Sanırım 4. Aydan sonra tam belirgin olmaya başlayabilir.
Merhaba canım hassasiyetin vardır belki . Gebelikte gluten hassasiyeti çıkan insanlar varmis.Benimde var ama alt karin hep olduğu için anlayamıyorum.geceleri çatlayacak gibi oluyorum karnım davul gibi şişiyor sabah iniyor
Benim de geçen hafta günler süren bir baş ağrım vardı, 11-12. hafta arası. Mentol taşı, mentol kremi gibi doğal şeylerle hafifletmeye çalıştım. Hormonlarla ve yükselen kan dolaşım hacmiyle ilgili olabilir diye bazı yazılar okudum bu haftalarda, bugünlerde iyiyim sizin de geçecektir.Kızlar 12. Haftaya girmeme 3 gün var . 3 gündür baş ağrısı yaşıyorum. Tansiyon 10 5 9 5 çıkıyor . Tansiyon değil. normal mi var mı yaşayan
Benim başlarda migrenim resmen geçmiş gibiydi ama geçen haftadan beri acilde parol serum yesem bile fayda etmiyor. İşe gidemiyorum, tuttuğu zaman su içsem bile çıkarıyorum çok zorlanıyorumSelamlar herkese! Günlerdir süren bir migren tipi baş ağrım var bu haftalarda kan dolaşım hacmi arttığından olabilirmiş ama kafamı kaldıramadım gerçekten kötüydü
11+3 kontrolüm vardı, fetal dna için kan verdim panoroma firmasıyla Amerika’ya yolda şu an, inşallah güzel haberler alırız. Bebeği kıpır kıpır görmek de çok güzeldi, doktor cinsiyet için bir şey demedi zaten fetalde kesin çıkacağı için, en önemlisi sağlıklı sonuçlar gelsin inşallah hepimize
İnşallah geçer. gerçekten zorluyor insanı. Demek ki normalmiş. Çok teşekkür ederimBenim de geçen hafta günler süren bir baş ağrım vardı, 11-12. hafta arası. Mentol taşı, mentol kremi gibi doğal şeylerle hafifletmeye çalıştım. Hormonlarla ve yükselen kan dolaşım hacmiyle ilgili olabilir diye bazı yazılar okudum bu haftalarda, bugünlerde iyiyim sizin de geçecektir.
Gebelikte önermiyorlar. Mineral filtreli güneş kremi öneriyorlar sadece.kızlarr aranızda gebeyken kolojen kullanan ne bilim gece kremlerine devam eden varmı
Maşallah boy kaç canımbende 160 kiloda 76 şuan doğuma kadar yuvarlanarak gezmezsem iyi
Kızlar bugün 12+4 de kontrole gittim doktor 15 dk ultrasonda baktı çok şükür organları sağlıklı görünüyorcinsiyete başta erkek sonra kız dedi yüzde 70 dedi tahmini cinsiyet kız 12+6 ultrasonda. Fetal dna testi de vereceğiz her şey yolunda gider umarım sağlıkla hepimiz için
Sağlıklı olsun da inşallah ben de kız diye tahmin ediyordumBi öyle bi böyle diosa kızdır canım.. Hadi hayırlı olsun
Bana da 11.hafta yüzde 70-80 erkek dedi p tesi fetal dna verdim.yanılan var mı kızlar hep kız istemiştim şaşırdım tabi sağlıklı olsun önemlisi bu.ama merak ettim hemen görünce şaşırdımKızlar bugün 12+4 de kontrole gittim doktor 15 dk ultrasonda baktı çok şükür organları sağlıklı görünüyorcinsiyete başta erkek sonra kız dedi yüzde 70 dedi tahmini cinsiyet kız 12+6 ultrasonda. Fetal dna testi de vereceğiz her şey yolunda gider umarım sağlıkla hepimiz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?