Popüler Konu 2026 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 6 40,0%
  • erkek

OY: 8 53,3%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 1 6,7%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    15
Kızlar 12.haftaya girmek üzereyim vitamin neler kullanıyorsunuz su an ben d vitamini haftada iki kez ve folik asit alıyorum doktoruma sordum geldiğinde multivitamin verelim dedi merak ettim omega vs kullanan var mı ayrıca
Benim kan değerlerim hamilelikten önce yeni toplayabildiğim için kullandıklarıma devam ettirdi doktorum. Omega, d vitamini, b12 ve folik alıyorum. Haftada 1 kesin Balık yiyorum

Benim kan değerlerim hamilelikten önce yeni toplayabildiğim için kullandıklarıma devam ettirdi doktorum. Omega, d vitamini, b12 ve folik alıyorum. Haftada 1 kesin Balık yiyorum
Omega hangi marka kullanıyorsun canım bende başlamak istiyorum beyin gelişimi için çok iyiymiş bebeğin

Bana da 11.hafta yüzde 70-80 erkek dedi p tesi fetal dna verdim.yanılan var mı kızlar hep kız istemiştim şaşırdım tabi sağlıklı olsun önemlisi bu.ama merak ettim hemen görünce şaşırdım
Değişiklik olabilir diye duydum genelde doktorlar emin değiller. nadiren nokta atışı söyleniyor bu aylarda çok küçükler daha hayırlısı olsun.

Kızlar 12.haftaya girmek üzereyim vitamin neler kullanıyorsunuz su an ben d vitamini haftada iki kez ve folik asit alıyorum doktoruma sordum geldiğinde multivitamin verelim dedi merak ettim omega vs kullanan var mı ayrıca
Benim doktor folik asitini kullan dedi sadece başka ek takviye vermedi ama d vitamini almak istiyorum

Doktorum bana da d vitamini, omega 3 ve özellikle demir verdi. Doğuma kadar kullanılacak dedi, bebek anneden kullanacağı için her şeyi destek önemli. Omega için kutu üzerinde “ ifos” onayı olması gerek içeriğinin temiz olduğunun garantisi gibi, ben ona dikkat ediyorum.

P perdesizev merhaba canım 11+3 doktor yüzde 80 erkek dedi bugün. pipisini gördük doktor ultrasonu açar açmaz aha dedi ama haftaya daha net olur dedi. Tekrar baktı erkeğe yakın dedi güldü

Bugün 13+1 im 2 li tarama testine girdim devlet hastahanesinde.Perinatoloji doktorum kız olduğunu ve ultrasona göre 13+5 olduğunu söyledi.sizce erken mi bu cinsiyet yorumu

Kızlar bulantım birden kesildi diye buraya yazmıştım. Bana cevap yazanlara, içimi rahatlatanlara teşekkür ederim. Ben o gün prilam almadım nasıl olsa bulantım kalmadı diye. Aman Allah'ım ertesi gün kabus gibi geçti. Sürekli bulantım oldu. Artık her gün gece uykudan önce alıyorum ve hayatım güzelleşiyor :)) Bugün de kontrolde her şey yolunda dedi doktor.

Benim genel bir burun tıkanıklığı sorunum vardı zaten. Zencefil çayı deneyin bana iyi geliyor.

Benim de cumartesi den beri çekilmez bir hale gelmişti. Bugün prilam yazdı doktorum. Umarım bana da iyi gelir. Yiyeceklerin o kadar kısıtlandı ki her şeyden midem bulanıyor. Siz neler yiyebiliyorsunus

Benim de alerjik olarak burun etim şişiyor. Günde bikac defa burnuma şu cekiyorum abdest alır gibi. Onun dışında evde tuzlu su yapiyorum bazen onu da yakmayacak şekilde sıcak yaparsam daha çok işe yarıyor. Bir de zencefil çayı içince açıldığını farkettim. Geçmiş olsun

bugün aklıma siz geldiniz acaba nasıl geçti dün kontrol diye çok sevindim hayırlı olsun sağlıcakla gelsin minnoş ben de dün fetal dna verdim doktor yaptıralım içimizde hiçbir şüphe kalmasın demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…