- 3 Eylül 2020
- 864
- 426
- 103
- 36
- Konu Sahibi perdesizev
-
- #3.461
Benimle aynısın canım benim de iki gündür geçmeyen baş ağrım var parol da kesmiyorKızlar 12. Haftaya girmeme 3 gün var . 3 gündür baş ağrısı yaşıyorum. Tansiyon 10 5 9 5 çıkıyor . Tansiyon değil. normal mi var mı yaşayan
Benim kan değerlerim hamilelikten önce yeni toplayabildiğim için kullandıklarıma devam ettirdi doktorum. Omega, d vitamini, b12 ve folik alıyorum. Haftada 1 kesin Balık yiyorumKızlar 12.haftaya girmek üzereyim vitamin neler kullanıyorsunuz su an ben d vitamini haftada iki kez ve folik asit alıyorum doktoruma sordum geldiğinde multivitamin verelim dedi merak ettim omega vs kullanan var mı ayrıca
Omega hangi marka kullanıyorsun canım bende başlamak istiyorum beyin gelişimi için çok iyiymiş bebeğinBenim kan değerlerim hamilelikten önce yeni toplayabildiğim için kullandıklarıma devam ettirdi doktorum. Omega, d vitamini, b12 ve folik alıyorum. Haftada 1 kesin Balık yiyorum
Değişiklik olabilir diye duydum genelde doktorlar emin değiller. nadiren nokta atışı söyleniyor bu aylarda çok küçükler dahaBana da 11.hafta yüzde 70-80 erkek dedi p tesi fetal dna verdim.yanılan var mı kızlar hep kız istemiştim şaşırdım tabi sağlıklı olsun önemlisi bu.ama merak ettim hemen görünce şaşırdım
Ben yurtdışındayım işinize yarar bilmiyorum çünkü gelirken vitaminlerimi de getirmiştim almadım ordan ama doppelherz Omega 3 800 mg kullanıyorum.Omega hangi marka kullanıyorsun canım bende başlamak istiyorum beyin gelişimi için çok iyiymiş bebeğin
Benim doktor folik asitini kullan dedi sadece başka ek takviye vermedi ama d vitamini almak istiyorumKızlar 12.haftaya girmek üzereyim vitamin neler kullanıyorsunuz su an ben d vitamini haftada iki kez ve folik asit alıyorum doktoruma sordum geldiğinde multivitamin verelim dedi merak ettim omega vs kullanan var mı ayrıca
Doktorum bana da d vitamini, omega 3 ve özellikle demir verdi. Doğuma kadar kullanılacak dedi, bebek anneden kullanacağı için her şeyi destek önemli. Omega için kutu üzerinde “ ifos” onayı olması gerek içeriğinin temiz olduğunun garantisi gibi, ben ona dikkat ediyorum.Kızlar 12.haftaya girmek üzereyim vitamin neler kullanıyorsunuz su an ben d vitamini haftada iki kez ve folik asit alıyorum doktoruma sordum geldiğinde multivitamin verelim dedi merak ettim omega vs kullanan var mı ayrıca
Yürüyüş ve soğuk kompleks iyi geldi canım bana. Hafifledi çok şükür. 3 gündür çok ağrıdı gerçektenBenimle aynısın canım benim de iki gündür geçmeyen baş ağrım var parol da kesmiyor
Belirtiler ne alemde?Merhaba bugün 10+3 deyiz düne kadar çok bulantı, kusma, ve halsizlik vardı bugün itibariyle belirtiler birden kesildi. Çok tedirgin oldum. Benzer durumu yaşayan var mı?
Benim 6 günde çıktı. Nerede yaptırdığınızı bilmiyorum ama daha çabuk çıkıyor geneldeKızlar fetal dna sonuçlarınız 10 gün içinde çıktı mı daha erken çıkan var mı
Bu haftalarda yüzde 60,70 doğru galibaBugün 13+1 im 2 li tarama testine girdim devlet hastahanesinde.Perinatoloji doktorum kız olduğunu ve ultrasona göre 13+5 olduğunu söyledi.sizce erken mi bu cinsiyet yorumu
Benim genel bir burun tıkanıklığı sorunum vardı zaten. Zencefil çayı deneyin bana iyi geliyor.Kızlar selam , benim burun ve kulak tıkanıklığı sorunum başladı kbb ye gittim hamileliktendir dedi doktor işitme ve basınç testine girdim yinede nolur nolmaz temiz çıktı. Doktor Nasatol refill verdi burun temizleyici tuzlu su spreyi ilaç değilmiş kullanan bilen başına gelen varmı çok rahatsız edici bir durum..
Kızlar bulantım birden kesildi diye buraya yazmıştım. Bana cevap yazanlara, içimi rahatlatanlara teşekkür ederim. Ben o gün prilam almadım nasıl olsa bulantım kalmadı diye. Aman Allah'ım ertesi gün kabus gibi geçti. Sürekli bulantım oldu. Artık her gün gece uykudan önce alıyorum ve hayatım güzelleşiyor :)) Bugün de kontrolde her şey yolunda dedi doktor.
Benim de alerjik olarak burun etim şişiyor. Günde bikac defa burnuma şu cekiyorum abdest alır gibi. Onun dışında evde tuzlu su yapiyorum bazen onu da yakmayacak şekilde sıcak yaparsam daha çok işe yarıyor. Bir de zencefil çayı içince açıldığını farkettim. Geçmiş olsunKızlar selam , benim burun ve kulak tıkanıklığı sorunum başladı kbb ye gittim hamileliktendir dedi doktor işitme ve basınç testine girdim yinede nolur nolmaz temiz çıktı. Doktor Nasatol refill verdi burun temizleyici tuzlu su spreyi ilaç değilmiş kullanan bilen başına gelen varmı çok rahatsız edici bir durum..
bugün aklıma siz geldiniz acaba nasıl geçti dün kontrol diyeKızlar bugün 12+4 de kontrole gittim doktor 15 dk ultrasonda baktı çok şükür organları sağlıklı görünüyorcinsiyete başta erkek sonra kız dedi yüzde 70 dedi tahmini cinsiyet kız 12+6 ultrasonda. Fetal dna testi de vereceğiz her şey yolunda gider umarım sağlıkla hepimiz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?