- 1 Eylül 2025
- 26
- 22
- 3
- 31
- Konu Sahibi perdesizev
-
- #3.481
ben hiçbir şey yiyemiyorum nerdeyse 12+5 bugün hala daha geçmedi bulantılarımBenim de cumartesi den beri çekilmez bir hale gelmişti. Bugün prilam yazdı doktorum. Umarım bana da iyi gelir. Yiyeceklerin o kadar kısıtlandı ki her şeyden midem bulanıyor. Siz neler yiyebiliyorsunus
Amin çok teşekkür ederim umarım sizin için de her şey yolundadırbugün aklıma siz geldiniz acaba nasıl geçti dün kontrol diyeçok sevindim hayırlı olsun sağlıcakla gelsin minnoş ben de dün fetal dna verdim doktor yaptıralım içimizde hiçbir şüphe kalmasın demişti
Yaa ben de öyle. Cumartesi den beri peynir de yiyemiyorum. Bugün annem bı şey yaptı onu yedim. Kaç gündür ilk defa karnım doyduben hiçbir şey yiyemiyorum nerdeyse 12+5 bugün hala daha geçmedi bulantılarım
Kuru ekmek peynir en sevdiğim dostlarım ama düzgün beslenmedikçe kabızlık rahatsız ediyor. sabah uyandığımda iyi oluyorum biraz öğlen bir başlıyor akşama kadar sürekli bulantı ki prilam da içiyorum günde iki kere.
Benim iştahım 3 gündür o kadar açıldı ki normal hayatımda yemeyeceğim şeyleri bile yiyorum. Tabiri caizse pis boğaz oldumBenim de cumartesi den beri çekilmez bir hale gelmişti. Bugün prilam yazdı doktorum. Umarım bana da iyi gelir. Yiyeceklerin o kadar kısıtlandı ki her şeyden midem bulanıyor. Siz neler yiyebiliyorsunus
Teşekkürler :))Benim genel bir burun tıkanıklığı sorunum vardı zaten. Zencefil çayı deneyin bana iyi geliyor.
Sizede geçmiş olsun çok idare ediyorum bi şekildeBenim de alerjik olarak burun etim şişiyor. Günde bikac defa burnuma şu cekiyorum abdest alır gibi. Onun dışında evde tuzlu su yapiyorum bazen onu da yakmayacak şekilde sıcak yaparsam daha çok işe yarıyor. Bir de zencefil çayı içince açıldığını farkettim. Geçmiş olsun
Natera da yaptırdım pazartesi verdim kanı dün teslim edildi yazıyordu teksas a o yüzden şaşırdım 12-14 gün sürer mi diyeBenim 6 günde çıktı. Nerede yaptırdığınızı bilmiyorum ama daha çabuk çıkıyor genelde
benim de 10 gündür devam eden baş ağrım varBenim de geçen hafta günler süren bir baş ağrım vardı, 11-12. hafta arası. Mentol taşı, mentol kremi gibi doğal şeylerle hafifletmeye çalıştım. Hormonlarla ve yükselen kan dolaşım hacmiyle ilgili olabilir diye bazı yazılar okudum bu haftalarda, bugünlerde iyiyim sizin de geçecektir.
Bana da bakıp yüzde 70-80 erkek dedi 11 de direk çok erken değil mi fetal testi p tesi verdim direk söylemesine şaşırdımP perdesizev merhaba canım 11+3 doktor yüzde 80 erkek dedi bugün.pipisini gördük doktor ultrasonu açar açmaz aha dedi ama haftaya daha net olur dedi. Tekrar baktı erkeğe yakın dedi güldü
benim doktorum 12.haftada d vitamini ve multivitamine geçirdi. Daha önce yalnızca folat kullanıyordumBenim doktor folik asitini kullan dedi sadece başka ek takviye vermedi ama d vitamini almak istiyorum
Teşekkür ederim hemen bakacağım ben deDoktorum bana da d vitamini, omega 3 ve özellikle demir verdi. Doğuma kadar kullanılacak dedi, bebek anneden kullanacağı için her şeyi destek önemli. Omega için kutu üzerinde “ ifos” onayı olması gerek içeriğinin temiz olduğunun garantisi gibi, ben ona dikkat ediyorum.
ilk gebeliğimde oğluma da 11.haftada doktorum kesin erkek demişti. 12+1 de ikinci gebeliğim için yorum yapamadı , ikisine de benziyor dedi. Ben de fetal verdim şu an 13+1 im haftaya cinsiyete bakmak için tekrar kontrolüm var (ricam üzerine) Fetal sonucum bu arada çıkarsa hiç gitmem amaBana da bakıp yüzde 70-80 erkek dedi 11 de direk çok erken değil mi fetal testi p tesi verdim direk söylemesine şaşırdım
Doktor söylemedi ama kendim başlasam multivitamine mesela sorun olur mu kibenim doktorum 12.haftada d vitamini ve multivitamine geçirdi. Daha önce yalnızca folat kullanıyordum
Ne güzel ya ben yemek yemeği özledim inşallah çabuk geçer. Sebze yemeklerini bile yiyemiyorumBenim iştahım 3 gündür o kadar açıldı ki normal hayatımda yemeyeceğim şeyleri bile yiyorum. Tabiri caizse pis boğaz oldum
Teşekkürler. İlerleyen dönemde bu sorunun artması beni korkutuyorSizede geçmiş olsun çok idare ediyorum bi şekilde
Ultrason a göre 2 3 gün önde idi canım belki erken ondan görmüştür doktor.Bana da bakıp yüzde 70-80 erkek dedi 11 de direk çok erken değil mi fetal testi p tesi verdim direk söylemesine şaşırdım
Bugün yaptırdım ben de. Doktor 10,12 günde çıkar dediKızlar fetal dna sonuçlarınız 10 gün içinde çıktı mı daha erken çıkan var mı
Kaçıncı haftada geçti bulantıBenim iştahım 3 gündür o kadar açıldı ki normal hayatımda yemeyeceğim şeyleri bile yiyorum. Tabiri caizse pis boğaz oldum
Valla benide çok kışada denk geldikk iyiceTeşekkürler. İlerleyen dönemde bu sorunun artması beni korkutuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?