- 26 Haziran 2025
- 186
- 263
- 18
Neresinde yazar acaba kuzum?Ah kıyamam evet yazar tabi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neresinde yazar acaba kuzum?Ah kıyamam evet yazar tabi![]()
Benim sağ altta yazıyor ya da sol üstte yazar kuzumNeresinde yazar acaba kuzum?![]()
12 mm bebiş iyi midir bilmiyorum doğrusuBenim sağ altta yazıyor ya da sol üstte yazar kuzum
Saaat 13.00de kuzum bugüne dek 0 strestimm . Dokunmadan da ağrı var ucları da dokunca hassas. Kızım uzandı azönce cıglk atacaktım agrıdanDokunmadan mı ağrı yapıyor canım? Ben dokununca ağrı var genel olarakda her yerimde ağrı var
Kendi sıramı savdım seni beklemedeyim yarın için randevu kaçta?
Valla bugün yeni bir sorun türedi, oğlumun kokusundan tiksiniyorum. Çocuk bana yaklaştıkça fena oluyorum. Bu bulantı uzun sürerse yandık bizDoğum zamanlarımız çok yakınmış ben de kalp atışı için bekliyorum. Bugün erken çıkabilirsem gideceğim doktora. Ya o kadar çok ilaç kullanıyorum ki bir de bulantı için ilaç olması beni üzüyor, keşke doğal bi çözüm bulabilsek. Size de Allah kolaylıklar versin hem çocuk hem hamilelik eminim zordur![]()
Bizim dogum zamanlarımız aynı görünüyor kac haftalık su an senin cnmSaaat 13.00de kuzum bugüne dek 0 strestimm . Dokunmadan da ağrı var ucları da dokunca hassas. Kızım uzandı azönce cıglk atacaktım agrıdan. Vakit gecmıyorrr ablam cagrdı şimdi kızımı alıp gdecegm
![]()
Ah çok geçmiş olsun canım bu vesileyle iyi bir doktorla denk gelmiş oldunuz. Ne güzel ilgilenmişHanımlar önce acile gittim, 18 ine randevu aldığım doktoru aradılar hastanede olmadığı için yatış önerdiler hiçbir muayene olmaksızın. Tek orayla kalmak istemediğim için hemen özel hastaneye geçtik, orada muayene oldum. En son perşembe günü beta 2500 dü, bugün de acilden tekrar beta için kan aldılar deyince hoca kızdı bariz gebelik var neden alıp dururlar anlamıyorum dedi. Değeri duyunca direkt karından baktı, keseyi gördük. Etrafında kanama alanı yok ama progestan yazacağım tedbir amaçlı dedi. Ayın 20 sine kalp atışı için randevu verdi. Unutmadan en önemlisi 15. haftaya kadar ilişki yasak diye belirtti.Cherie
Evanora J josei89
kızlar selam, sat 6 temmuz. 6ağustos da hcg 304 çıktı doktor düşük diye belirtti, 8inde hcg 834 çıktı. güzel yükselmiş 12sinde gel kontrol edelim dedi. sizce kese görülür mü? ilk gebeliğim çok heyecanlıyım
Kızlar benim döngüm 24 gün yumurtlamamda 12. gündü. Betamda haftama göre düşüktü ama 2 gün sonraki artış güzeldi. içim içimi yedi 10 gündür önceden 2 kürtajım vardı. Bugün keseyi gördük çok şükür artışlarınız gayet güzel bazılarımızda beta gerçekten sakin yükseliyor galiba. Stres yapmayınBenimde son adet 6 temmuz.5 gün gecikince kan verdim 78 ile öğrendim dun tekrar verdim 212.Yarin gel demişti büyük ihtimal tekrar kan verdirtcek.Gayet güzel yükselmiş moralinizi bozmayın.Guzel bir şekilde ilerleriz inşallah.
Ben bugün keseyi gördüm çok şükürRabbim sağlıkla nasip edecek inanıyorumm. Yarın topiğimize güzel haberler gelecek o zaman![]()
Oh ne güzel maşallah sizeKızlar benim döngüm 24 gün yumurtlamamda 12. gündü. Betamda haftama göre düşüktü ama 2 gün sonraki artış güzeldi. içim içimi yedi 10 gündür önceden 2 kürtajım vardı. Bugün keseyi gördük çok şükür artışlarınız gayet güzel bazılarımızda beta gerçekten sakin yükseliyor galiba. Stres yapmayın![]()
Ben Kartaldayım Bezmialeme gittim ilk kez. Sonrasında acıbademe geçmeyi planlıyorumEvet bana uzak orası, Üsküdar Kadıköy Ümraniye Ataşehir çevresi lazım bana
Şu riskli süreci atlatayım da bakacağım![]()
Canım son adet 4 temmuza göre 5+3 şuan ama ben 3 gun gec yumurtladmmm döngu 17.de oyuzden beklediğim tarih 3 Ağustos'tu yumurtlamaya göre de 5 hafta tamBizim dogum zamanlarımız aynı görünüyor kac haftalık su an senin cnm
Çok sevindim canım bu sabah ben kan vermediğime pişman oldum benim Beta artışıma bir kere bakıldı O da 2,5 günde 3.5 kat artmıştı neredeyse. Ondan sonra hiç bakmadımm. Dediğin gibi herkesin farklı benim de tam yumurtlamaya göre yarın adet gecikmesi 9 gun olmus olacak henüz. SATA göre de 12. Senin adet gecikmenden yani yumurtlamaya göre olan adet gecikmenden kaç gün sonrası görüldü keseKızlar benim döngüm 24 gün yumurtlamamda 12. gündü. Betamda haftama göre düşüktü ama 2 gün sonraki artış güzeldi. içim içimi yedi 10 gündür önceden 2 kürtajım vardı. Bugün keseyi gördük çok şükür artışlarınız gayet güzel bazılarımızda beta gerçekten sakin yükseliyor galiba. Stres yapmayın![]()
Bence çok rahat bir şekilde görürsün keseyi şimdi bile görürler bence çünkü bildiğim kadarıyla tüp bebekte daha çabuk artıyor HCG en son ne zaman kaçtıKizlar bende keseyi gördüm ama kalp atışı için çok korkuyorum şimdiye kadar hiç kalp atışı duymadım normal gebeliklerim de Bu kez tup bebek ve çok heyecanlıyım insallah rabbim hepimize kucağımıza almayı nasip eder 5+3 oldum cuma gunu kontrolüm var ne olur dua edin
Umarım güzel haberlerinizi alıırız, ne zaman kontrole gideceksinizCanım son adet 4 temmuza göre 5+3 şuan ama ben 3 gun gec yumurtladmmm döngu 17.de oyuzden beklediğim tarih 3 Ağustos'tu yumurtlamaya göre de 5 hafta tamoyğzden umarm görür yaa keseyi
Keseyi gördüm geçen hafta çarşamba gunu ama kalp atışı için heyecanliyimBence çok rahat bir şekilde görürsün keseyi şimdi bile görürler bence çünkü bildiğim kadarıyla tüp bebekte daha çabuk artıyor HCG en son ne zaman kaçtı
Görürsün canım dualarım seninle sonra da kalp atışlarını duyarsın inşallahKizlar bende keseyi gördüm ama kalp atışı için çok korkuyorum şimdiye kadar hiç kalp atışı duymadım normal gebeliklerim de Bu kez tup bebek ve çok heyecanlıyım insallah rabbim hepimize kucağımıza almayı nasip eder 5+3 oldum cuma gunu kontrolüm var ne olur dua edin
Benimde 11 çıktı kuzum çok yakın gidiyoruz maşallah12 mm bebiş iyi midir bilmiyorum doğrusu![]()
Şimdiden çok güzel haberler alalım inşallahSaaat 13.00de kuzum bugüne dek 0 strestimm . Dokunmadan da ağrı var ucları da dokunca hassas. Kızım uzandı azönce cıglk atacaktım agrıdan. Vakit gecmıyorrr ablam cagrdı şimdi kızımı alıp gdecegm
![]()
Keseyi mi gördünüz kalp atışını mı? Ya ben devlete gittim şehir hastanesine cuma özele mi gitsem en azından yolk sac göreyim içim rahatlasınGörürsün canım dualarım seninle sonra da kalp atışlarını duyarsın inşallahBen 4+6da görmüştüm