Popüler Konu 2026 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar 3 gündür aşırı meme ucu ağrım vardı kasık agrılarım oldu hcg'ye alıştıkça vücut azalıyor sanırım bir nebze şuan da var ama çok değil. Sol kasıgımda az az ağrı var. Aşırı WC'ye çıkmıyorum. Midemde hiç birşey yok henüz. Buşalık makinesini açınca öğürüyorum bazen. Kızımda tam bu ara başlamıştı yada başlayacaktı. Sizlerde durumlar nasıl. Bir şey olmayınca insan acaba diyebiliyor ya😌
Bende mide bulantısı vardı bir kaç gündür asiriydi hemde bugun sonuç için gittiğimde doktora söyledim ilaç verdi bı tane içtim faydası oldu hemen yoksa çekilir gibi değildi 🙂 evden cikamazdim ilaç vermese

Benim kasıklarım dehşet ağrıdı ama birkaç gündür geçti çok şükür, ağrıdan uyutmayacak dereceydi. Ama bulantım başladı bu sefer de, 4-5 gündür çok kötü. İlk bebeğimde hiç midem bulanmamıştı, ne kadar zormuş 🤦🏻‍♀️ ne iyi geliyor bulantıya bilen var mı🥺
Deneyimledim ve bişey yemeden geçmiyor sürekli bişey atıştırmak gerekiyor o da çok zor ozellikle sabah aç kalktigimiz için sabah daha dehşet olur şu bile içsem midem bulaniyor kusturmuyor ama sürekli bulantiyla geçen bir gün doktoruma söyledim bugün ilaç yazdı zararsız dedi her zaman mide bulantısı günlük yaşantıyı da etkiler bi kaç gün çektim ama kendine eziyet etmeye gerek yok bence

Deneyimledim ve bişey yemeden geçmiyor sürekli bişey atıştırmak gerekiyor o da çok zor ozellikle sabah aç kalktigimiz için sabah daha dehşet olur şu bile içsem midem bulaniyor kusturmuyor ama sürekli bulantiyla geçen bir gün doktoruma söyledim bugün ilaç yazdı zararsız dedi her zaman mide bulantısı günlük yaşantıyı da etkiler bi kaç gün çektim ama kendine eziyet etmeye gerek yok bence
Benim de yeni aklıma geldi ilk hamileliğimde gittiğim doktor b6 içeren folik asit söylemişti onu kullanmıştım. Bulantına iyi gelir demişti. Ve midem bulanmamıştı o zaman. Ondan alıcam yarın bi denicem😕 sana hangi ilacı yazdı bulantı için? Eğer alırsan denedikten sonra yazar mısın bana iyi gelip gelmediğini🙏

Böyle zaten duramam canım, ilk gebeliğin cahil cesareti oldu galiba. Doktora gitmeden yeltenmeseydik keşke. İnşallah acilden bakarlar. Baktık ilgilenilmedi özel hastaneye gideriz mecbur.🥹🥹
İlk kontrole gittiysen doktorun ilişki yasak ya da değil şeklinde bilgilendirmesi lazımdı canım eğer risk varsa zaten yasaklardi yoksa zaten 8 ay boyunca yasak değil eğer kan uyusmazliginiz var ise eşinle hiç vakit kaybetmeden git acile yoksa da ihmal etme yine için rahat etsin evde bişey bilmeden beklemektense git için rahat olsun ama illa kötü bişey olcak diye de düşünme sakın ilişki esnasında zedelenmiş ya da içerde olan kanı dışarı da atmış olabilir vücudun bilemezsin her kanama kötü değil yerleşme kanaması bile olabilir

Benim de yeni aklıma geldi ilk hamileliğimde gittiğim doktor b6 içeren folik asit söylemişti onu kullanmıştım. Bulantına iyi gelir demişti. Ve midem bulanmamıştı o zaman. Ondan alıcam yarın bi denicem😕 sana hangi ilacı yazdı bulantı için? Eğer alırsan denedikten sonra yazar mısın bana iyi gelip gelmediğini🙏
Sen doktora söylemeden herhangi bi ilaç veya takviye alma canım kafana göre bende önceki gebeligimden kalma prizin diye bi ilaç vardı ilk kontrolumde yanımda götürüp gösterdim çok bulanirsa kullan dedi bugünde gittim bulantım vardı kullandım yoksa randevuya gelemicektim dedim onu bırak dedi prilam diye bir ilaç yazdı onun yerine doktor ne derse o kafana göre hiç bı ilaç alma bence bak bende olan ilacı bıraktırdı yenisini yazdı hangisi daha sağlikliysa artık doktor bilir

Keseyi 4+6da, kalp atışını 5+6da😊 Gidin rahatlasın içiniz 🙏🏻
Maşallah ya ben bugün gittim sata göre 5+2 ama keseyi 5+6 ile uyumlu gördü ama içinde bir şey yoktu haftaya gelince kalp atışını duyarız dedi o kadar. Aslında şehir hastanesi ama doktor çok ilgilendi, bilgilendirdi. Hatta kendi makinesi kötü olunca yan başka ultrasondan baktı ve gördü keseyi.

Maşallah ya ben bugün gittim sata göre 5+2 ama keseyi 5+6 ile uyumlu gördü ama içinde bir şey yoktu haftaya gelince kalp atışını duyarız dedi o kadar. Aslında şehir hastanesi ama doktor çok ilgilendi, bilgilendirdi. Hatta kendi makinesi kötü olunca yan başka ultrasondan baktı ve gördü keseyi.
yaa daha erkendir o zaman canım haftaya duyarsınız inşallah 🙏🏻

Sen doktora söylemeden herhangi bi ilaç veya takviye alma canım kafana göre bende önceki gebeligimden kalma prizin diye bi ilaç vardı ilk kontrolumde yanımda götürüp gösterdim çok bulanirsa kullan dedi bugünde gittim bulantım vardı kullandım yoksa randevuya gelemicektim dedim onu bırak dedi prilam diye bir ilaç yazdı onun yerine doktor ne derse o kafana göre hiç bı ilaç alma bence bak bende olan ilacı bıraktırdı yenisini yazdı hangisi daha sağlikliysa artık doktor bilir
Prilam yazıyorlar genelde hep öyle yorum görüyordum. İyi gelmedi yazan da çoktu bu forumda. İnşallah iyi gelir bulantını komple keser🙏

Benimde 11 çıktı kuzum çok yakın gidiyoruz maşallah🧿 hafta olarak ne yazıyor peki? Ben belki cuma giderim pazartesiye kadar dayanamayabilirim🫠🫠🫠

Şimdiden çok güzel haberler alalım inşallah🙏🏻 ablana gitme fikri çok iyi kafan dağılır. Düşünmemeye çalış yarına kadar eve de geç geçersin 😅😅
Ay bakın ben neyaptım ablama gelirken üşenmedim nöbetçi eczane buldum gittim test aldım kızım da randevuma yakın yapmıştım t çok koyu çıkmıştı şimdi de oyle dhaa 2dklık hali brzdan emnm daha koyuolur rhatladım azck içimdeki o 400 rakamları azaldı mı yavaş yavaş devam ediyor mu diye kuşkularım gitti hahah

Eklentiler

• IMG_20250811_203625.webp
    IMG_20250811_203625.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 52
Ay bakın ben neyaptım ablama gelirken üşenmedim nöbetçi eczane buldum gittim test aldım kızım da randevuma yakın yapmıştım t çok koyu çıkmıştı şimdi de oyle dhaa 2dklık hali brzdan emnm daha koyuolur rhatladım azck içimdeki o 400 rakamları azaldı mı yavaş yavaş devam ediyor mu diye kuşkularım gitti hahah

İyi yapmışsınız ben de bu sabah tekrar yaptım evde vardı boşa gitmesin diye🙈😅

Keseyi mi gördünüz kalp atışını mı? Ya ben devlete gittim şehir hastanesine cuma özele mi gitsem en azından yolk sac göreyim içim rahatlasın🥹
Canım. Benim evim batıda ben 3 ay kendi evimdeyim eşimin görevi gereği de Güneydoğu'ya gidiyoruz Eylül'de tatillerde sadece evime gelebiliyorum şimdi gitmemen 20 gün kaldı Ben de o yüzden burada da devlet Hastanesi'nde kaydım olsun diye ona randevu aldım keseyi burada göreceğiz doktor için çok iyi diyorlar normalde devlet hastanesinde eş alınmıyor ama gideceğim doktor alıyormuş kalp içinde özele gitmeyi düşünüyorum. Güneydoğu'da zaten özele gideceğim hastane şartları cok vahim. Suan buradaki ozelll gibi zten arastrma hastanemiz

Ayyy nasl cıktı hafta kac merk ettm içim rahatlasın dye bakablr mym. Durdukca daha koyulasacak emnmkı gidip gidip bakarm smdi
Üstünde hcg yazanı 1 hafta önce reglim bir gün gecikince yapmıştım. Rengi ailik değildi ama çok koyu değildi. Diğerini bu sabah yaptım hemen aynı renk oldu. Fotoğrafta belli mi bilmiyorum ama. Sat’a göre 5+1’im ama doktorum geç döllenme dedi. O yüzden benim hesaplar şaştı. 1 saat sonra randevum var inşallah kese gözükür.

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    103 KB · Görüntüleme: 41
Üstünde hcg yazanı 1 hafta önce reglim bir gün gecikince yapmıştım. Rengi ailik değildi ama çok koyu değildi. Diğerini bu sabah yaptım hemen aynı renk oldu. Fotoğrafta belli mi bilmiyorum ama. Sat’a göre 5+1’im ama doktorum geç döllenme dedi. O yüzden benim hesaplar şaştı. 1 saat sonra randevum var inşallah kese gözükür.
Ay canım evet çok bariz koyu maşallah
Cokguzel haberlerle gelll ben de yarn inşallah 🥰

Prilam yazıyorlar genelde hep öyle yorum görüyordum. İyi gelmedi yazan da çoktu bu forumda. İnşallah iyi gelir bulantını komple keser🙏
Normalde gece yatmadan 2 tane iç dedi şimdide çoksa bulantın gündüzden 1 tane icebilirsin dedi o 1 tane bile işe yaradı prizin prilama göre daha ağır sanırım burda forumda okuduğuma göre ilk prilam verip geçmezse yine prizin veriyorlarmış teşekkür ederim sende ilaç alana kadar mideni boş tutmamaya çalış kraker kuruyemiş meyve ne bulursan artık 😅

Back
X