Kaçıncı haftadasınızKızlar doktor ultrasonda keseyi göremedi yine. Kan verdim betam 3800 çıktı. Betam da yüksek aslında niye görünmüyor bu kese. Ne olabilir iyice kafam karıştı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaçıncı haftadasınızKızlar doktor ultrasonda keseyi göremedi yine. Kan verdim betam 3800 çıktı. Betam da yüksek aslında niye görünmüyor bu kese. Ne olabilir iyice kafam karıştı.
Kaçıncı haftadasınız
Şu an en yakın arkadaşımla eşim biliyor. Ailelere kalp atışını duyduktan sonra söylemeyi düşünüyoruz.Ay başında doğum günüm var eğer toplanabilirsek belki doğum günümde söylerim. Şimdi herkes farklı yerlerde bakalım nasıl söyleyeceğizMerhabalar bu gece itibari ile 4+5 deyiz. Çok heyecanlıyım tam 5.haftamda doktora gitmeyi düşünüyorum. Çok sabırsızlanıyorum ailenize ve arkadaşlarınıza söylemek için kalp atışını duymayı mı beklediniz yoksa keseyi gördükten sonra söylediniz mi acaba ? İlk gebeliğim kusura bakmayın![]()
geç döllenmeyse geç de görünebilir 3500 5000 beta arası vajinal ultrasonla net görülür 2 gün sonra betaniz artacaktır 2 gün gec gitseydiniz keşke karından olan ultrasonda daha sonra görüyor bildiğim kadariyla endişe etmeyin ilk oluşumda zaman 1 3 mm arası olduğu için çok küçük olacak cihaz kötüyse de etkiler bu arada ne zaman gelmenizi istedi tekrarSat’a göre 5+3’teyim ama doktorum geç döllenme demişti bir önceki gidişimde
geç döllenmeyse geç de görünebilir 3500 5000 beta arası vajinal ultrasonla net görülür 2 gün sonra betaniz artacaktır 2 gün gec gitseydiniz keşke karından olan ultrasonda daha sonra görüyor bildiğim kadariyla endişe etmeyin ilk oluşumda zaman 1 3 mm arası olduğu için çok küçük olacak cihaz kötüyse de etkiler bu arada ne zaman gelmenizi istedi tekrar
Böyle doktora gidenleri görünce benim de gidesim geldi25 inde gitmeyi planlıyorum normalde. Bir yandan iyi mi yapıyorum kötü mü yapıyorum bilmiyorum ama gitmişken böyle tek tek değil de direkt kalp atışına gitmiş olayım istiyorum. İlkinde de bekleyip gitmiştim direkt kalp atışını duymuştum. Zaten kötü bir şey olsa bir şekilde hissettirir, belli olur diyorum ama bazen düşününce de içim rahat etmiyor. 25 ine hem çok hem de az var gibi
![]()
Kalp atışını duyduktan sonra en yakın çevrenize söyleyin bence yani sizinle birlikte sevineceğine inandiğiniz kişilere :) Herkese söyleme gibi bi niyetiniz varsa da ki çok normal mutlu oluyorsunuz ve herkes duysun istiyorsunuz ilk 3 ay riskli bi dönem biliyorsunuz herşey başımıza gelebilir tecrübe olarak söylüyorum yanlış anlamayın illa size de olacak diye bişey yok tabi ama ilk gebeligimde heyecandan yakın akrabalara vs söyledim sonra düşük yaşadim halam tutup herkese söyledin o yüzden oldu dedi suçlar gibi o üzüntüyle pek ona odaklanamadim ama sonrasından baya içime oturmuştu o yönden de bı hayal kırıklığı yaşadim diyebilirim gerçi insanların iç yüzünü görmüş oluyoruz böylelikleMerhabalar bu gece itibari ile 4+5 deyiz. Çok heyecanlıyım tam 5.haftamda doktora gitmeyi düşünüyorum. Çok sabırsızlanıyorum ailenize ve arkadaşlarınıza söylemek için kalp atışını duymayı mı beklediniz yoksa keseyi gördükten sonra söylediniz mi acaba ? İlk gebeliğim kusura bakmayın![]()
Ya aslında ne kadar geç gidilirse o kadar iyi yani beklemek zor evet ama gidiyorsunuz keseyi görmeye sonra şu gün gel kalp atışını duymaya zaten varsa hepsini görüp duyacaksınız yoksa da zaten elinizden birşey gelmez ki biraz gerçekçi konuşayım strese girmekten başka birşey değil aynı süreçleri daha önce yaşadığım için söylüyorum karın ağrisi normal ben 7. Haftadayim şuan karın ağrisi hala var bu arada kanamaniz yoksa içiniz ferah olsun illa görürsünüz keseyi de kalp atışını da ben ilk bi beta öğrendim sonra arttimi diye kontrole gittim onda da geç gittim kan alır diye almadi hem keseyi gördük hem kalp atışını duydukAz önce sonucumu attım sabah gelin yazmış. Kesin vajinal bakacak. Ben çok yoruldum bu kaçıncı gidişim doktorum demişti zaten pazartesi gel keseye bakalım diye sabah da mesaj atmıştım birkaç gün sonra gelsem diye bugün gelin demişti o yüzden gittim bugün. Yarın gitmesem mi ki diye düşünüyorum. Ağrın var mı diye sordu arada kasıklarım ağrıyo dedim tamam iyi dedi
Gitme bence. Durabildiğin kadar dur. Ben eşimi durduramadığım için girdim bir kez içine hala çıkamadım. İki güne bir hastaneye gidiyorum nerdeyse. Ortada bir şey de yok![]()
Ya aslında ne kadar geç gidilirse o kadar iyi yani beklemek zor evet ama gidiyorsunuz keseyi görmeye sonra şu gün gel kalp atışını duymaya zaten varsa hepsini görüp duyacaksınız yoksa da zaten elinizden birşey gelmez ki biraz gerçekçi konuşayım strese girmekten başka birşey değil aynı süreçleri daha önce yaşadığım için söylüyorum karın ağrisi normal ben 7. Haftadayim şuan karın ağrisi hala var bu arada kanamaniz yoksa içiniz ferah olsun illa görürsünüz keseyi de kalp atışını da ben ilk bi beta öğrendim sonra arttimi diye kontrole gittim onda da geç gittim kan alır diye almadi hem keseyi gördük hem kalp atışını duydukHayırlısıyla siz de duyarsınız inşallah çok stres yapmayın kendiniz diyorsunuz geç döllenmeymiş sabırlı olmak en iyisi
Evet sat’a göre öyleyim ama geç döllenme olunca benim hesaplar biraz karıştı şuan net bilemiyorumGitmem büyük ihtimalle. Bir bu hafta gidebilirim o da bana çok erken geliyor. Önümüzdeki hafta eşim tek çalışıyor izin alamaz. Mecbur sonraki haftaya kalıyorum. Aslında 30 unda da evlilik yıl dönümümüz. Bir yandan da o zaman mı gitsem diyorum ama o kadar bekleyemem
Bir de sanırım yakınız bir yerde 5+3 üm yazmışsın. Ben de 5+2 oldum. Hamilelikte bir günde bile o kadar şey değişiyor ki, bugün göremediğini yarın görüyorsun. İnşallah sen de keseyi görürsün![]()
Herşeyin en güzeli sizinle olsunÇok haklısınız. Hamileliğin yarısı sabır gerçekten. Ah bir durabilsek yavrular kendi kendilerine büyüyecek de duramıyoruz işte heyecandan. Kanamam yok çok şükür. Durabildiğim ve eşimi durdurabildiğim kadar gitmicem inşallah![]()
Herşeyin en güzeli sizinle olsunAh şu eşler benimki de kan tahlili sonucunu bekleyemedi 2 gün sağlik ocağını ayağa kaldırdı bunları mi beklicem gel özele gidelim diye tutturdu 2 dk sonra odaya girip sonucu alıp çıktım halbuki
özele gidip para harcama çekti canı herhalde sanki çok var da
![]()
Çift çizgide söyledimMerhabalar bu gece itibari ile 4+5 deyiz. Çok heyecanlıyım tam 5.haftamda doktora gitmeyi düşünüyorum. Çok sabırsızlanıyorum ailenize ve arkadaşlarınıza söylemek için kalp atışını duymayı mı beklediniz yoksa keseyi gördükten sonra söylediniz mi acaba ? İlk gebeliğim kusura bakmayın![]()
Merhaba canım benim de ilk gebeliğim ben kalp atımını duymadan kimseye söylememe kararı aldımMerhabalar bu gece itibari ile 4+5 deyiz. Çok heyecanlıyım tam 5.haftamda doktora gitmeyi düşünüyorum. Çok sabırsızlanıyorum ailenize ve arkadaşlarınıza söylemek için kalp atışını duymayı mı beklediniz yoksa keseyi gördükten sonra söylediniz mi acaba ? İlk gebeliğim kusura bakmayın![]()
günaydınn, ay hadi hayırlı olsun. kanda değer düzenli yükseliyorsa sorun yok demektir, zaten doktora gitsen de o da kan tahlili veriyor sadece :) dayanabilirsen 7. haftaya kadar dayanmak mantıklı diğer türlü git gel stres oluyormuş insanKızlar günaydın aranıza daha dün katıldımadete 2 gün kala 32.21 değerle gebe olduğumu öğrendim ama çok endişeliyim artacak mı kimyasal mı boş mu dış mı derken korkuyorum çok istediğim bir gebelikti bu duygularla nasıl başa çıktınız ? Henüz doktora gitmedim 2000 değere kadar beklemeyi düşünüyorum 3-4 kez kan verip düzenli artışa bakacağım şimdi gitsem de zaten görecek bir şey yok sizce doğru bir yol mu izliyorum
![]()